- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 133
- 30
Aslan anacım. fena bizim durum. herif aslan ben aslan oğlan boğawiha02 he bacım valla boynuzları tokuşturup duruyoruz
![]()
ee evet 4 yaş tam ben benim yaşı.. zıttına gitme, senin burcun neydi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslan anacım. fena bizim durum. herif aslan ben aslan oğlan boğawiha02 he bacım valla boynuzları tokuşturup duruyoruz
![]()
ee evet 4 yaş tam ben benim yaşı.. zıttına gitme, senin burcun neydi?
elinde bol mu test.. cumartesi yapalım bence gelmezse de boşver ... bu ay olmazsa öbür ayaBilmiyorum cumartesi diyorum ama az daha beklesem de garanti mi olsa negatif görmek istemiyorum erken yapıp normalde bat 20 ekim yumurtlamaya göre 16 ekim ilk kez ovulasyon kullandim önce ki aylardada yumurtlama oldu ise hamile kalmadim ama hep 32. Gunde adet gördüm 1 senedir böyle bu ayda degismez demi aklima öyle geldi o yüzden cumarteside cikmassa diyorum
Giren aya yurtdisina gidicem 1 yada 2 ay kalicam esimsiz daha da uzucak bu ay olmasi lazim:)))) off ins olur yaaa elimde 1 tane test var simdi disari cikinca bidaha alicamelinde bol mu test.. cumartesi yapalım bence gelmezse de boşver ... bu ay olmazsa öbür aya
önce bu olumsuzluğu at kenara.. biraz pozitif olalım :)
hakkında hayırlısı olsun o vakit... yurtdışına nereye canım?Giren aya yurtdisina gidicem 1 yada 2 ay kalicam esimsiz daha da uzucak bu ay olmasi lazim:)))) off ins olur yaaa elimde 1 tane test var simdi disari cikinca bidaha alicam
Italyaya cnm ailem orda yasiyor 4 yaşında oglum var onun oturma izni kagidini yenilicem 6 aylikken almistik küçüklük resmi vardi degismesi geremiyormuş büyüdüğü icin oda 2 ay sürüyormuş işlemlerhakkında hayırlısı olsun o vakit... yurtdışına nereye canım?
Oglun ailenle yasiyor yani dogru mu anladim canim.Italyaya cnm ailem orda yasiyor 4 yaşında oglum var onun oturma izni kagidini yenilicem 6 aylikken almistik küçüklük resmi vardi degismesi geremiyormuş büyüdüğü icin oda 2 ay sürüyormuş işlemler
Bende mi yapsam cumartesielinde bol mu test.. cumartesi yapalım bence gelmezse de boşver ... bu ay olmazsa öbür aya
önce bu olumsuzluğu at kenara.. biraz pozitif olalım :)
bende al al para tükendi sjsnsjskskssBende mi yapsam cumartesi![]()
yok kız oldu o kadar da değil ama yumurtlama zamanı 3 günden fazla ara verildi :)Bi arkadasim vardi burda iki iliskiyle ikiz bebekleri oldu 15 16 haftasindalar.. ondan sebep tek iliskiyle de olabilir hic olmadiysa onu bilemicem tabi![]()
kaçıncı gün yumurtlamadanKizlar kendimi cok kotu hissediyorum, cok fena midem agriyor ve bulantim var cok, usuttum her halde, su an oldugum yer cok soguk(((
Ben bekleyemem ki, cumartesi degil de, sali yaparim, catlamadan 10 gun sonra oluyor. Gecen de oyle cikmisti. Ama siz konusinca da bi heves geliyor bana.bende al al para tükendi sjsnsjskskss
son 3 kala yapıcam
Ayin 5 i pik olmustu kuzum, cook erken. Ayaga kalkamiyorum kalksam kusucam o kadarkaçıncı gün yumurtlamadan![]()
hadi ya hastane yok mu canım oralardaAyin 5 i pik olmustu kuzum, cook erken. Ayaga kalkamiyorum kalksam kusucam o kadar
leylacım sen biraz geç gördün gibi hatırlıyorum bizden.. sen pazartesi yaparsın derim..Bende mi yapsam cumartesi![]()
Yok cnm benimle yasiyor oğlum yurtdışına rahat gidebilmesi icin evraklarinin yenilenmesi lazimmis onun icin gidicez oglumlaOglun ailenle yasiyor yani dogru mu anladim canim.
yok kız oldu o kadar da değil ama yumurtlama zamanı 3 günden fazla ara verildi :)
geçmiş olsun üşüttün o zaman..Kizlar kendimi cok kotu hissediyorum, cok fena midem agriyor ve bulantim var cok, usuttum her halde, su an oldugum yer cok soguk(((
süperr sen nerdesin hangi şehir? ailen ne zaman yerleşmiş Türk müsünüz?Yok cnm benimle yasiyor oğlum yurtdışına rahat gidebilmesi icin evraklarinin yenilenmesi lazimmis onun icin gidicez oglumla
2 saat yol, kotulesirsem gidicem artik baska care yok, oteldeyim belki burda da olur doktor, az bekleyim, sicak cay iceyim.hadi ya hastane yok mu canım oralarda