Gebeliğe Hazırlık Çatlamış mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah görmek istediğim için görmüyorumdur tüm bunları[/QUhOTE]
Cnm karartma yaptinca ikinci cizgiyi gördüm resim yükleniyor aticamda buraya küçülttüm yine olmadi nedense hadi hayirlisi sonucu alir almaz bizede yaz
Benimde göğüs ağrım basladi dün aksamdan beri adet olucakmis gibi agrilarim var yumurtlamaya göre son 8 gün normal bata göre son 12 gün bakalim hayirlisi bende cumartesi test yapicam

Cnm karartma yaptinca ikinci cizgiyi gördüm resim yükleniyor aticamda buraya küçülttüm yine olmadi nedense hadi hayirlisi sonucu alir almaz bizede yaz
Benimde göğüs ağrım basladi dün aksamdan beri adet olucakmis gibi agrilarim var yumurtlamaya göre son 8 gün normal bata göre son 12 gün bakalim hayirlisi bende cumartesi test yapicam
Hadi hayırlısı kuzum hakkımızda

Kızlar akıntım var iki taraflı da hafif ağrım var, göğüslerim de dolgun.... hayırlısı bakalım:)

Ne zaman yapican test? Benim birazdan internetim olmuycak 3 saatlik, cok merak edicem ama hepinizi:mad:
kuzum daha var benim ama elimde test varken deneyim işte dedim belki silik milik görürüm bende:) 30unda pik yapmış,
2sinde ağrım oldu, 2sinin üstüne 14 koyduk mu 16sında bekliyorum 8 gün var ona göre.. program da 18i gösteriyor..

kuzum daha var benim ama elimde test varken deneyim işte dedim belki silik milik görürüm bende:) 30unda pik yapmış,
2sinde ağrım oldu, 2sinin üstüne 14 koyduk mu 16sında bekliyorum 8 gün var ona göre.. program da 18i gösteriyor..
ayyy ben üstüme alındım görmedim sana yazdığını :D

canım benim de bi ağrım oldu hani adet sancısı dedin ya onun gibi, sonrasında baya bi akıntı vardı noluyor allasen.. ?

Back