- 22 Ağustos 2020
- 121
- 40
Canım kopkoyu ve yoğun olursa doktoruna git yarın. Ben dün yazdım sonucum 4.59 çıktı diye iki gün sonra tekrarla bu süreçte adet kanamasına benzer bişey olursa gel bir bakayım dedi bazen progesteron az olduğu için takviye veriyorlar kanama vs olmasın diye o yüzden erken doktora gitmenin zararı olmaz.İnşallah hafif bir kanamam oldu peçeteye geldi inşallah yerleşme kanamasidir
Canım kopkoyu ve yoğun olursa doktoruna git yarın. Ben dün yazdım sonucum 4.59 çıktı diye iki gün sonra tekrarla bu süreçte adet kanamasına benzer bişey olursa gel bir bakayım dedi bazen progesteron az olduğu için takviye veriyorlar kanama vs olmasın diye o yüzden erken doktora gitmenin zararı olmaz.
Yerleşiyordur annesiii bende de iki kez geldi azcık bugün gelmedi çok şükür gönlünü ferah tutKoyu ve yogun değil peçeteye çok az geldi o kadar
Yarın kan verene kadar içim rahtlamiycakYerleşiyordur annesiii bende de iki kez geldi azcık bugün gelmedi çok şükür gönlünü ferah tut
Tam 1 sene önce öyle olmuştu iki günde bir baktirmistim adetime 4 gün vardıBu ay mi öyle oldu ne zaman baktirmistiniz
Bu serüven sağlıkla kucağa almadan bitmiyor diyorlar ya doğru sanırım kuzum değer yükselecek mi ağrı normal mi kanama normal mi kalp atışı normal mi kilosu normal mi derken bir bakmışsın kucağındaİnşallah öyledir
Yarın kan verene kadar içim rahtlamiycak
İnşallah yaBu serüven sağlıkla kucağa almadan bitmiyor diyorlar ya doğru sanırım kuzum değer yükselecek mi ağrı normal mi kanama normal mi kalp atışı normal mi kilosu normal mi derken bir bakmışsın kucağında
Haberdar et benide merak ederimİnşallah ya
Kimyasal direk adet kani gibi kanama oluyormuş uzun sürüyormuş devamı geliyormus benim lekelenme oldu sadece ya değildir inşallahHaberdar et benide merak ederim
Yok canım o yoğun olur kötü düşünme streste olumsuz etkiler kadınların yüzde 40 oluyormuş lekelenme hamilelik boyuncaKimyasal direk adet kani gibi kanama oluyormuş uzun sürüyormuş devamı geliyormus benim lekelenme oldu sadece ya değildir inşallah
Yok canım o yoğun olur kötü düşünme streste olumsuz etkiler kadınların yüzde 40 oluyormuş lekelenme hamilelik boyunca
Amin canım inşallahİnşallah yarın testinde belli olacak herşey. Hayırlısı olsun rabbim hayırlısı neyse onu eylesin.
Yerleşme kanaması genelde adet öncesi 2_3 öncesi olur, tabi döllenme tarihine göre de değişebilirİnşallah hafif bir kanamam oldu peçeteye geldi inşallah yerleşme kanamasidir
İnsalla öyledir daha adetime varYerleşme kanaması genelde adet öncesi 2_3 öncesi olur, tabi döllenme tarihine göre de değişebilir
Günaydın canım nasılsınİnsalla öyledir daha adetime var
Günaydın iyiyim canım o peçeteye gelenden başka kanamam olmadı çok şükür sabah test yaptım gebelik testi koyulaşmis ovulasyonda koyulaşmisGünaydın canım nasılsın
Sen nasılsın ? Ne zaman kan vermeye gidiyorsunGünaydın canım nasılsın
Ay çok şükür gözümü açtım sen geldin aklıma, bende 9 buçuk gibi çıkcam çok heyecanlıyımGünaydın iyiyim canım o peçeteye gelenden başka kanamam olmadı çok şükür sabah test yaptım gebelik testi koyulaşmis ovulasyonda koyulaşmis
Ooy Allah razı olsunAy çok şükür gözümü açtım sen geldin aklıma, bende 9 buçuk gibi çıkcam çok heyecanlıyım
Ayy inşallahOoy Allah razı olsunhayırlı haberlerini bekliyorum inşallah