- 22 Nisan 2021
- 88
- 78
- 33
Yaa harika80.5 çıktı 33.7 den yukseldi iki gunde
Senin gebelik var mıydıYaa harikaçok sevindim. Benimde bel ağrım çok arttı vajinada zonklama var
Çok şükür inşallah böyle devam ederSorun yok artış güzel
En son 1.20 gelmişti, bata 6 gün varSenin gebelik var mıydı
2 gün önce baktirmistim, tekrar gitmedimEn son 1.20 gelmişti, bata 6 gün var
İnşallah yükselir2 gün önce baktirmistim, tekrar gitmedim
Kısmet artık, bu kadar ağrı psikolojik olamaz. Gebelik yoksa enfeksiyon vardırİnşallah yükselir
Kısmet artık, bu kadar ağrı psikolojik olamaz. Gebelik yoksa enfeksiyon vardır
Hissediyor yazacaktımDoğru insan hissediyorum
İnşallah hepimiz güzel bir gebelik geçiririzSurecinizle ilgili bilgi almak isterim, umarım güzel bir gebelik gecirirsiniz. bende bu alanda çalışıyorum
Gebelik durumunuzuİnşallah hepimiz güzel bir gebelik geçiririzne merak ediyorsunuz mesela
Gebelik durumum şuan normal iki kat artış görüyorum değerlerimde çok şükür yarın yine kan vericem. Karnım ağrıyor birde kahverengi akıntım var yerleşme kanaması diye düşünüyorumGebelik durumunuzu
Canım son durumun ne acaba gebelik devam etti mi bende benzer durum yaşıyorum merak ettimGebelik durumum şuan normal iki kat artış görüyorum değerlerimde çok şükür yarın yine kan vericem. Karnım ağrıyor birde kahverengi akıntım var yerleşme kanaması diye düşünüyorum
Evet çok şükür devam ediyorCanım son durumun ne acaba gebelik devam etti mi bende benzer durum yaşıyorum merak ettim
Çok sevindim senin adına darısı bana inşallahEvet çok şükür devam ediyor
Amin senn ne kadar var bata.Çok sevindim senin adına darısı bana inşallah
Belirtilerde göğüs hassasiyeti var mıydı?Evet çok şükür devam ediyor
Çatlamanın mı, yumurtlamanın mı 7 gün sonrası?Ovülasyon testi kaldıysa elinde koş yap hemen o 7.günde koyuluk oluoms benm bugun 5.gun koyulasıo