- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam seni dinlicem uyusam yarın sabah uyansamGüvenme sen o testlere
Maşallah 2gunde güzel artış olmuşHamileyiiiimmmmm
O zaman 2gun sonra testinizi tekrarlayın dün verdiyseniz yarın aynı saatte aynı hastanede test verin bence yükselmeye meyilli çünküÇatlatma iğnesi yaptırmadık ki canım
Teşekkür ederim devamı gelir inşallahMaşallah 2gunde güzel artış olmuş
Tamam anlaştıkTamam seni dinlicem uyusam yarın sabah uyansam
İnşallahTeşekkür ederim devamı gelir inşallah
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinGözün aydın canım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
Amin inşallahAmin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
En son değeriniz 33 mü? Artış oldu muTamam anlaştık
3.56 dan arttiEn son değeriniz 33 mü? Artış oldu mu
33 den sonra baktirdiniz mı?3.56 dan artti
Hayır yarın baktırcam33 den sonra baktirdiniz mı?
İnşallah artmıştır belirtilerinin nasıl oldu. Benimde 1.20 daha 7 gün var adete kaşık ve bel ağrım var bayaHayır yarın baktırcam
İnşallah yarın sabah tekrar baktircam daha önce ki aylarda hep 1.20 çıkardı o yüzden heveslendim bu seferO zaman 2gun sonra testinizi tekrarlayın dün verdiyseniz yarın aynı saatte aynı hastanede test verin bence yükselmeye meyilli çünkü
Benim 3 ten 8 e yükselip tekrar düşmüştü o zamandan beri hep 1in altında yükselir inşallahİnşallah yarın sabah tekrar baktircam daha önce ki aylarda hep 1.20 çıkardı o yüzden heveslendim bu sefer
Bu ay mi öyle oldu ne zaman baktirmistinizBenim 3 ten 8 e yükselip tekrar düşmüştü o zamandan beri hep 1in altında yükselir inşallah
İnşallah hafif bir kanamam oldu peçeteye geldi inşallah yerleşme kanamasidirİnşallah artmıştır belirtilerinin nasıl oldu. Benimde 1.20 daha 7 gün var adete kaşık ve bel ağrım var baya
Bugün mü olduİnşallah hafif bir kanamam oldu peçeteye geldi inşallah yerleşme kanamasidir