İnşallahAyy inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahAyy inşallah
Kan verdim geldim bakalım bir saate çıkar sonuç inşallah, sen ne zaman vereceksin canımİnşallah
Ayy yarım saat kaldi hadi inşallah bende bir gibi veririm herhaldeKan verdim geldim bakalım bir saate çıkar sonuç inşallah, sen ne zaman vereceksin canım
Canım sonucum 9 çıktı 4.59 du doktora yazdım iki katına çıkmış normal görünüyor gözünüz aydın iki gün sonra tekrarlayalim testi bu değerler henüz daha çok yeni dediAyy yarım saat kaldi hadi inşallah bende bir gibi veririm herhalde
Yaaaaaaaaaa çok sevindim gözün aydın yaaa süper Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım sonucum 9 çıktı 4.59 du doktora yazdım iki katına çıkmış normal görünüyor gözünüz aydın iki gün sonra tekrarlayalim testi bu değerler henüz daha çok yeni dedi
Yaaa teşekkür ederim ama hiç rahatlamadım çok az artmamis mi kimyasal mi acabaYaaaaaaaaaa çok sevindim gözün aydın yaaa süper Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ya kuzu niye öyle düşünüyorsun kısmeti varsa doğacak zaten bende dünden beri öyle düşünüyorum sıkma canını herşey güzel olacakYaaa teşekkür ederim ama hiç rahatlamadım çok az artmamis mi kimyasal mi acaba
Olacak değil mii içimdeki korkuyu atamıyorum dua edelim birbirimize inşallah sağlıkla alırız kucağımızaYa kuzu niye öyle düşünüyorsun kısmeti varsa doğacak zaten bende dünden beri öyle düşünüyorum sıkma canını herşey güzel olacak
Tabi ki dua edelim inşallah olacak sağlıkla gelecekOlacak değil mii içimdeki korkuyu atamıyorum dua edelim birbirimize inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Sence nasıl benim değerlerim normal midir bu kadar az yükselmiş olması nasıl hissettinTabi ki dua edelim inşallah olacak sağlıkla gelecek
Kuzu normal tabi ikigunde iki katı daha ne olsun dur bakalım iki gün sonra çok daha fazla artar inşallah stres yapma herşey etkiliyor nasibi varsa olacak inşallah avakado ye tutunmasinda yardımcı oluyormuş kendine dikkat et yeterSence nasıl benim değerlerim normal midir bu kadar az yükselmiş olması nasıl hissettin
Kayseri'ye ailemin yanına gidecez 6 gün sonra 9 saat yol gitcez ondan iki gün sonra agbimin düğünü var bişey olursa oralarda yolda diyr strese girdim evimde olacak olsam biraz daja rahat olacaktim daKuzu normal tabi ikigunde iki katı daha ne olsun dur bakalım iki gün sonra çok daha fazla artar inşallah stres yapma herşey etkiliyor nasibi varsa olacak inşallah avakado ye tutunmasinda yardımcı oluyormuş kendine dikkat et yeter
Otobüsle mi gidiceksin? Düğünde de dikkat et hoplama zıplama otur sadece strese girme güzel olacak inşallahKayseri'ye ailemin yanına gidecez 6 gün sonra 9 saat yol gitcez ondan iki gün sonra agbimin düğünü var bişey olursa oralarda yolda diyr strese girdim evimde olacak olsam biraz daja rahat olacaktim da
Arabayla 9 saat sürüyor düğünde oynamam ama tek kardeş olduğum için akşama kadar gelinin peşinden koşacam bakalım hayırlısı inşallah Allah nasip edecekse olacak etmeyecekse ne yapsam da engelleyememOtobüsle mi gidiceksin? Düğünde de dikkat et hoplama zıplama otur sadece strese girme güzel olacak inşallah
Arabayla 9 saat sürüyor düğünde oynamam ama tek kardeş olduğum için akşama kadar gelinin peşinden koşacam bakalım hayırlısı inşallah Allah nasip edecekse olacak etmeyecekse ne yapsam da engelleyemem
Merhaba ben 10 gün önce transfer oldum. 8. Gün 5,9 çıktı bugün benim de 9,93 çıktı. Değer sanki çok düşük ilerliyor korkuyorum açıkçası . Progesteron değerinize de bakıldı mı acaba sizin.Canım sonucum 9 çıktı 4.59 du doktora yazdım iki katına çıkmış normal görünüyor gözünüz aydın iki gün sonra tekrarlayalim testi bu değerler henüz daha çok yeni dedi
Eşimle gitmiştik ilk değere baktirmaya da o çok umutluydu bu sabah doktorla konuşunca ağladı sevinçten çok olumlu bakıyor umarım onun hisleri gibi gelişir herşeyAynen öyle kuzu herşey Allah'tan zaten hayırlısı neyse o alacak ama güzel olacak bak görürsün eşine söyledin mi
Yok bakılmadı progesterona. Doktorunuz sonucunuza yorum yapmadı mıMerhaba ben 10 gün önce transfer oldum. 8. Gün 5,9 çıktı bugün benim de 9,93 çıktı. Değer sanki çok düşük ilerliyor korkuyorum açıkçası . Progesteron değerinize de bakıldı mı acaba sizin.
İnşallah Allah gönlünüze göre versin,bende inanıyorum güzel olacak herşeyEşimle gitmiştik ilk değere baktirmaya da o çok umutluydu bu sabah doktorla konuşunca ağladı sevinçten çok olumlu bakıyor umarım onun hisleri gibi gelişir herşey
Senden de güzel haber bekliyorumİnşallah Allah gönlünüze göre versin,bende inanıyorum güzel olacak herşey