Çatlamadan 8 gün sonra Beta HCG 3.56 çıktı yükselir mi?

Çatlamadan 8 gün sonra 0.1 di betam. Gebelik yoktu yani. 12. Gün ise 41 çıktı takip ettik 2 kat artıyor şükür. perşembe günü de inşallah keseyi göreceğiz.
8 ile 12.gün arası hamile kalmış olabilir misin ilk testte negatif çıkması o zaman hamile olmadığından olabilir mi?

Amin senn ne kadar var bata.
Bugün gecikmemin 3. Günü hala adet olmadım 2 gün önce baktırmıştım değerim düşük çıkmıştı 3.80 doktor iki gün sonra yine bakalım dedi ama ben biraz daha geçsin istiyorum 5 güne adet olmazsam o zaman gidecem sürekli gidince yine belirsizlik yaşarım diye gitmicem 5 gün daha sabredecem

8 ile 12.gün arası hamile kalmış olabilir misin ilk testte negatif çıkması o zaman hamile olmadığından olabilir mi?
Hayır adetlerim düzenlidir yumurtlama günümde öyle. Ki zaten belirttiğim gibi çatlama olduğum zamanı biliyorum.👍🏼 8 günlük bir gebeliğin kanda çıkmaması zaten gayet normal bir durum

Kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim. 5 ay önce kimyasal gebelik yaşadım bu ay yine adetim gecikince test yaptırdım 3.80 çıktı doktor geç döllenme olma ihtimaline karşı iki gün sonra yine test istedi iki gün sonra yaptırdım 8.20 çıktı aynı gün kahverengi lekelenmem başladı adet kanaması değil henüz öyle bir ağrım da yok bir önce ki kimyasal da önce az kahve lekelenmem oldu hemen ertesi günde şiddetli kırmızı kanamam başladı ama bunda iki gündür aynı sadece kahverengi kanamam var. Bu durumu yaşayan var mı sizce benim yaşadığım ne yardımcı olursanız çok sevinirim :KK43:

Kızlar yardımcı olursanız çok sevinirim. 5 ay önce kimyasal gebelik yaşadım bu ay yine adetim gecikince test yaptırdım 3.80 çıktı doktor geç döllenme olma ihtimaline karşı iki gün sonra yine test istedi iki gün sonra yaptırdım 8.20 çıktı aynı gün kahverengi lekelenmem başladı adet kanaması değil henüz öyle bir ağrım da yok bir önce ki kimyasal da önce az kahve lekelenmem oldu hemen ertesi günde şiddetli kırmızı kanamam başladı ama bunda iki gündür aynı sadece kahverengi kanamam var. Bu durumu yaşayan var mı sizce benim yaşadığım ne yardımcı olursanız çok sevinirim :KK43:
Kanaman ne durumda? İnşallah kesilmiştir. Benim 3 küsur çıktıktan iki gün sonraki değerim 33 lerdeydi yine kimyasal olma olasılığı olabilir inşallah değildir 🙏🏻

X