• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG düşük mü

burcee_

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2023
85
16
8
23
Merhaba arkadaşlar adetimin 17.günü yumurtlama 18.günü çatlama oldu üzerinden 11 gün geçmiş hafta içerisinde mide bulantım olduğu için birde takvime göre bugün adet gösterdiği için test yaptım hem predictor erken gebelik testinde hemde kaset testte ikinci çizgiyi gördüm kan verdim ve sonucum 12.97 çıkmış çok mu düşük bi değer yoksa yumurtlamadan sonra geçen süreye göre iyi mi

Gayet normal 11gunde daha ne olsun, hayırlı olsun sağlıkla gelişsin inşallah

Merhaba arkadaşlar adetimin 17.günü yumurtlama 18.günü çatlama oldu üzerinden 11 gün geçmiş hafta içerisinde mide bulantım olduğu için birde takvime göre bugün adet gösterdiği için test yaptım hem predictor erken gebelik testinde hemde kaset testte ikinci çizgiyi gördüm kan verdim ve sonucum 12.97 çıkmış çok mu düşük bi değer yoksa yumurtlamadan sonra geçen süreye göre iyi mi
Merhaba, takvime göre bugün adet gününüz ama çatlamanın üstünden 11 gün geçtiyse adet gününüze 3 gün var diyebiliriz.Bi de çatladığı anda döllenme olmayabiliyor malum sperm vücutta uzun süre canlı kalıyor.Kısaca değer çok düşük diye endişelenmeyin hiç, yeter ki güzel artsın önemli olan o🌸

Back
X