İnşallah kan verme sırasındayimSenden de güzel haber bekliyorum
Tüp bebek doktorum cuma günü bakmamı istiyordu 12. Gün netleştiği için ben dayanamayıp 8. Gün test verdim bugünde 10. Gün bugünde test verdim. İnşallah yükselir değerlerimizYok bakılmadı progesterona. Doktorunuz sonucunuza yorum yapmadı mı
İnşallahTüp bebek doktorum cuma günü bakmamı istiyordu 12. Gün netleştiği için ben dayanamayıp 8. Gün test verdim bugünde 10. Gün bugünde test verdim. İnşallah yükselir değerlerimiz
Çıktı mı canımmİnşallah kan verme sırasındayim
İnşallah ben kendimde geç döllenmeden şüpheleniyorum çünkü ben adetin 10. Günü gittiğimde doktor yumurta gelişimi yok malesef önümüzdeki ay adetin 3.gunu gel klomen başlayalim demişti. Yumurtam 22.-24. günü gibi bir aralıkta oluşmuş olmalı bugün 32.gün değer az ama normal dedi doktorum buna inanmak istiyorum. Seninde öyledir inşallah 8.gün nedir ki dahaTüp bebek doktorum cuma günü bakmamı istiyordu 12. Gün netleştiği için ben dayanamayıp 8. Gün test verdim bugünde 10. Gün bugünde test verdim. İnşallah yükselir değerlerimiz
Ciktiiii 33.7 den 80.5'e yükselmiş iyi mi acabaÇıktı mı canımm
Aaaa çok iyi maşallah maşallah çok normalCiktiiii 33.7 den 80.5'e yükselmiş iyi mi acaba
Adet tarihim 9 gün sonra dahaAaaa çok iyi maşallah maşallah çok normalçok şükür canım. Adet tarihin ne zaman bu arada
Kaç günde bir adet oluyorsun canım daha çok erken o yüzden çok normal değerlerin çok güzel. Bak benim bugün adetin birinci gününden sayarsak 32. Gün dün adet olmam gerekiyordu ona rağmen 9 çıktıAdet tarihim 9 gün sonra dahaama yumurtlamadan sonra bu gün 12. Gün
Benim de adetimin birinci gününden sayarsak 27.gün bu gün Ben 28 ile 35 gün arasında oluyorum bu günler arasında değişiyor geçen ay tam 35. Günde olmuştum mesela şimdi adetime 35 günden hesaplarsam 9 gün var kuzuKaç günde bir adet oluyorsun canım daha çok erken o yüzden çok normal değerlerin çok güzel. Bak benim bugün adetin birinci gününden sayarsak 32. Gün dün adet olmam gerekiyordu ona rağmen 9 çıktı
Benimde 30-32 arası değişiyordu adet tarihim bu ay doktor hiçbir gelişme yok yumurtalarda deyince hiç ovulasyon yapmadım hangi gün yumurtladim hiç bilmiyorum kuzum ya merak ediyorumBenim de adetimin birinci gününden sayarsak 27.gün bu gün Ben 28 ile 35 gün arasında oluyorum bu günler arasında değişiyor geçen ay tam 35. Günde olmuştum mesela şimdi adetime 35 günden hesaplarsam 9 gün var kuzu
Aman olsun artık oldu yaBenimde 30-32 arası değişiyordu adet tarihim bu ay doktor hiçbir gelişme yok yumurtalarda deyince hiç ovulasyon yapmadım hangi gün yumurtladim hiç bilmiyorum kuzum ya merak ediyorum
Şimdi iki gün nasıl geçecekseAman olsun artık oldu yagerisi önemli değil
Aynen valla benimdeŞimdi iki gün nasıl geçecekse
Mantıklı evet, ben salı günü Kayseriye gidecem son kez salı günü yaptırıp öyle giderim sonra bende bir hafta yaptırmam gibi kan kalmayacak yoksaAynen valla benimdeben son kez vericem eğer yine iki kat artarsa bir daha yaptirmiycam bir hafta bekleyip doktora giderim
Bence görün baktır söyle yola cikacam falan de belki takviye verirMantıklı evet, ben salı günü Kayseriye gidecem son kez salı günü yaptırıp öyle giderim sonra bende bir hafta yaptırmam gibi kan kalmayacak yoksahatta doktora bir görünsem mi yola çıkmadan bir rahim duvarı kalınlığına baktirsam mi
Di mi tamam o zaman ben doktora söyleyim gideyim canımBence görün baktır söyle yola cikacam falan de belki takviye verir
Aynen öyle şansa bırakma bebisiniDi mi tamam o zaman ben doktora söyleyim gideyim canım
Bugün kaç çıktı sonucunuzİnsalla öyledir daha adetime var
80.5 çıktı 33.7 den yukseldi iki gundeBugün kaç çıktı sonucunuz