Çatlamadan 8 gün sonra Beta HCG 3.56 çıktı yükselir mi?

Tüp bebek doktorum cuma günü bakmamı istiyordu 12. Gün netleştiği için ben dayanamayıp 8. Gün test verdim bugünde 10. Gün bugünde test verdim. İnşallah yükselir değerlerimiz
İnşallah ben kendimde geç döllenmeden şüpheleniyorum çünkü ben adetin 10. Günü gittiğimde doktor yumurta gelişimi yok malesef önümüzdeki ay adetin 3.gunu gel klomen başlayalim demişti. Yumurtam 22.-24. günü gibi bir aralıkta oluşmuş olmalı bugün 32.gün değer az ama normal dedi doktorum buna inanmak istiyorum. Seninde öyledir inşallah 8.gün nedir ki daha

Kaç günde bir adet oluyorsun canım daha çok erken o yüzden çok normal değerlerin çok güzel. Bak benim bugün adetin birinci gününden sayarsak 32. Gün dün adet olmam gerekiyordu ona rağmen 9 çıktı
Benim de adetimin birinci gününden sayarsak 27.gün bu gün Ben 28 ile 35 gün arasında oluyorum bu günler arasında değişiyor geçen ay tam 35. Günde olmuştum mesela şimdi adetime 35 günden hesaplarsam 9 gün var kuzu

Benimde 30-32 arası değişiyordu adet tarihim bu ay doktor hiçbir gelişme yok yumurtalarda deyince hiç ovulasyon yapmadım hangi gün yumurtladim hiç bilmiyorum kuzum ya merak ediyorum

Aynen valla benimde ben son kez vericem eğer yine iki kat artarsa bir daha yaptirmiycam bir hafta bekleyip doktora giderim
Mantıklı evet, ben salı günü Kayseriye gidecem son kez salı günü yaptırıp öyle giderim sonra bende bir hafta yaptırmam gibi kan kalmayacak yoksa hatta doktora bir görünsem mi yola çıkmadan bir rahim duvarı kalınlığına baktirsam mi

Bence görün baktır söyle yola cikacam falan de belki takviye verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…