• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlama iğnesi sonrasında bekleyiş...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

suz35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
402
453
33
38
Merhaba kızlar, benim çatlama iğnesi sonrasında 3. günüm. Kaçıncı gün test yaptırmaya başlamalıyım sizce? 8.günden sonra yapanlar var, 12.günden sonra yapanlar var. Nasıl bi yol izlemeliyim çokta sabırsızım. Böyle bekleyiş içinde olanlar varsa buyrun beraber bekleyelim:KK66:

Merhaba kızlar, benim çatlama iğnesi sonrasında 3. günüm. Kaçıncı gün test yaptırmaya başlamalıyım sizce? 8.günden sonra yapanlar var, 12.günden sonra yapanlar var. Nasıl bi yol izlemeliyim çokta sabırsızım. Böyle bekleyiş içinde olanlar varsa buyrun beraber bekleyelim:KK66:
Canim en sagliklisi 14. Gunde. Gerek yok erkenden yapmaya kendini bosuna uzersin cunku buyuk bir ihtimal 2. Cizgi cikar oncesi gunlerde

Geçen ay oldum çatlatma iğnesi bende 13. Günde hala çift çizgi cıktı. Biliyorum beklemek cok zor ama rahat olmaya çalış ben 17. Günde regl oldum canım tabiki herkeste farklı arkadasım 14. Günde regl olmustu. Sen 14. Güne kadar beklemeye çalış test için yanıltıcı olabiliyor.

Pazartesi bende yaptıracağım. Bu konuda tecrübem hayli fazla. 8. İğne olacak. Tavsiyem sabret. 14. Gün en garantisi

2-3. iğneden sonra olmuyorsa tüp bebek yapılıyor diye biliyorum. Sizin bayağı çok olmuş. Sizdeki sorun neydi acaba?
tüp bebek değil çok pardon aşılama yapılıyor yanlış yazmışım :KK15:

bu hormonu vücunuzdan atma sürenize bağlı.
iğneden sonra 15.günde pozitif görmüştüm ama bünyemden tam atılmadığı içinmiş.
bol bol su için ki çabuk gitsin etkisi

2-3. iğneden sonra olmuyorsa tüp bebek yapılıyor diye biliyorum. Sizin bayağı çok olmuş. Sizdeki sorun neydi acaba?
Geçen yıl ikincisinde İkizlere hamile kaldım ama erken doğumla kaybettim. 6 aydır tedavi görüyorum olmadı. Pco var yumurta oluşmuyor. Olustuğunda hamile kalamıyorum. Daha önce iki hamilelik geçirdiğim için tüp bebeğe geçemiyoruz doktor sabredeceğiz diyor.

Geçen yıl ikincisinde İkizlere hamile kaldım ama erken doğumla kaybettim. 6 aydır tedavi görüyorum olmadı. Pco var yumurta oluşmuyor. Olustuğunda hamile kalamıyorum. Daha önce iki hamilelik geçirdiğim için tüp bebeğe geçemiyoruz doktor sabredeceğiz diyor.

hadi yaaa allah sabır versin ve yardımcınız olsun inşallahhhhh en kısa zamanda olur:dua:

bu hormonu vücunuzdan atma sürenize bağlı.
iğneden sonra 15.günde pozitif görmüştüm ama bünyemden tam atılmadığı içinmiş.
bol bol su için ki çabuk gitsin etkisi

anladım canım. hemen içmeye başlıyorum teşekkür ederim :super:

Canım bende pazar günü iğneni vuruldum. Beraber bekleyelim mi bebişlerimizi :)))

Ben asilama yaptirdigim ay burdaki okudugum bilgilerle esime hava atarak dedim ki " bak simdi testim pozitif cikacak ihihi " yaptim negatif cikti. Daha catlama igneesini vurulali 3 gun olmamisti... O yuzden herkesin bunyesi farkli... ama ben tahlil gunume yetisemeden adet olmustum... 8.gun yaptirmaniz ideal olabilir.

Ben asilama yaptirdigim ay burdaki okudugum bilgilerle esime hava atarak dedim ki " bak simdi testim pozitif cikacak ihihi " yaptim negatif cikti. Daha catlama igneesini vurulali 3 gun olmamisti... O yuzden herkesin bunyesi farkli... ama ben tahlil gunume yetisemeden adet olmustum... 8.gun yaptirmaniz ideal olabilir.

hadi yaaa üzüldüm. tekrar denediniz mi peki?
evet 8.günü beklesem iyi olacak sanırım

merhaba bende az önce 12:30 da catlatma ignemi yaptim. birliktelik bu gece olacak insallah hayirli olur. cok heycanliyim ve korkuyorum yan etkilerinden. sizde hangi belirtiler kac saat sonra ortaya cikti ?

Pazartesi bende yaptıracağım. Bu konuda tecrübem hayli fazla. 8. İğne olacak. Tavsiyem sabret. 14. Gün en garantisi

insallah senin bu defa tutar hayirli haber verirsin.
ben ilk defa yaptim igneyi az önce 12:30 da.
sende hangi belirtiler ne kadar zaman sonra basladi ve ne zaman bitti igneden sonra?

Back