- 2 Ekim 2018
- 402
- 453
- 33
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim en sagliklisi 14. Gunde. Gerek yok erkenden yapmaya kendini bosuna uzersin cunku buyuk bir ihtimal 2. Cizgi cikar oncesi gunlerdeMerhaba kızlar, benim çatlama iğnesi sonrasında 3. günüm. Kaçıncı gün test yaptırmaya başlamalıyım sizce? 8.günden sonra yapanlar var, 12.günden sonra yapanlar var. Nasıl bi yol izlemeliyim çokta sabırsızım. Böyle bekleyiş içinde olanlar varsa buyrun beraber bekleyelim
Canim en sagliklisi 14. Gunde. Gerek yok erkenden yapmaya kendini bosuna uzersin cunku buyuk bir ihtimal 2. Cizgi cikar oncesi gunlerde
2-3. iğneden sonra olmuyorsa tüp bebek yapılıyor diye biliyorum. Sizin bayağı çok olmuş. Sizdeki sorun neydi acaba?Pazartesi bende yaptıracağım. Bu konuda tecrübem hayli fazla. 8. İğne olacak. Tavsiyem sabret. 14. Gün en garantisi
tüp bebek değil çok pardon aşılama yapılıyor yanlış yazmışım2-3. iğneden sonra olmuyorsa tüp bebek yapılıyor diye biliyorum. Sizin bayağı çok olmuş. Sizdeki sorun neydi acaba?
Geçen yıl ikincisinde İkizlere hamile kaldım ama erken doğumla kaybettim. 6 aydır tedavi görüyorum olmadı. Pco var yumurta oluşmuyor. Olustuğunda hamile kalamıyorum. Daha önce iki hamilelik geçirdiğim için tüp bebeğe geçemiyoruz doktor sabredeceğiz diyor.2-3. iğneden sonra olmuyorsa tüp bebek yapılıyor diye biliyorum. Sizin bayağı çok olmuş. Sizdeki sorun neydi acaba?
Geçen yıl ikincisinde İkizlere hamile kaldım ama erken doğumla kaybettim. 6 aydır tedavi görüyorum olmadı. Pco var yumurta oluşmuyor. Olustuğunda hamile kalamıyorum. Daha önce iki hamilelik geçirdiğim için tüp bebeğe geçemiyoruz doktor sabredeceğiz diyor.
bu hormonu vücunuzdan atma sürenize bağlı.
iğneden sonra 15.günde pozitif görmüştüm ama bünyemden tam atılmadığı içinmiş.
bol bol su için ki çabuk gitsin etkisi
Merhaba kızlar, benim çatlama iğnesi sonrasında 3. günüm. Kaçıncı gün test yaptırmaya başlamalıyım sizce? 8.günden sonra yapanlar var, 12.günden sonra yapanlar var. Nasıl bi yol izlemeliyim çokta sabırsızım. Böyle bekleyiş içinde olanlar varsa buyrun beraber bekleyelim
Merhaba kızlar, benim çatlama iğnesi sonrasında 3. günüm. Kaçıncı gün test yaptırmaya başlamalıyım sizce? 8.günden sonra yapanlar var, 12.günden sonra yapanlar var. Nasıl bi yol izlemeliyim çokta sabırsızım. Böyle bekleyiş içinde olanlar varsa buyrun beraber bekleyelim
oyhhhh çok sevindim. Demekki ekimin sonunda güzel haberleri beraber vericez allahın izniyleCanım bende pazar günü iğneni vuruldum. Beraber bekleyelim mi bebişlerimizi :)))
aminnnnn çok teşekkürlerrrrrAllah yardımcınız olsun kızlar
Ben asilama yaptirdigim ay burdaki okudugum bilgilerle esime hava atarak dedim ki " bak simdi testim pozitif cikacak ihihi " yaptim negatif cikti. Daha catlama igneesini vurulali 3 gun olmamisti... O yuzden herkesin bunyesi farkli... ama ben tahlil gunume yetisemeden adet olmustum... 8.gun yaptirmaniz ideal olabilir.
Inşallah canım benim :)oyhhhh çok sevindim. Demekki ekimin sonunda güzel haberleri beraber vericez allahın izniyle
Pazartesi bende yaptıracağım. Bu konuda tecrübem hayli fazla. 8. İğne olacak. Tavsiyem sabret. 14. Gün en garantisi