Çatlaklar Çatlaktan kurtulmak

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

MadamBellatrix

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
316
478
merhaba bazı kısılere göre dert bıle degıldır emınım 23 yaşındayım sız kapağının arkası başdırlarım hep çatlak etek gıymeye hasret kaldım. Yaz aylarında özguvenım yerle bır oluyor arkadaşlar varmı bır cozum yolu

Bende de var resmen Kıbrıs haritası gibi. Galiba lazerle bir çözümü varmış ama ben denemedim. Derin benim çatlaklarım daha çocuk bile dogurmadım ne yapacağım bilmiyorum

Bende de var resmen Kıbrıs haritası gibi. Galiba lazerle bir çözümü varmış ama ben denemedim. Derin benim çatlaklarım daha çocuk bile dogurmadım ne yapacağım bilmiyorum
Benımde çocuğum yok cıdden sadece baldırlarımda olsa sukrederdım ama dız kapagımın arkası bıle var cok cok zor her turlu bakımlı gezsende onlar sankı gorundumu buyu bozuluyor yazınd denıze gırmek ıstemıyorum

Bende aynı durumdayım herşeyi denedim sadece lazer kaldı onun dısında etki etmiyor birşey maalesef. Galiba durumu kabullenmek gerekiyor

Bende de var, catir catir giyiyorum etegimi de sortumu da. Guzellik normlarina takilmayin bence bu kadar. Cok sik olmasa da asiri kusursuz olasim varsa fondoten suruyorum mis gibi oluyor oyle de

Herkes ciplak bacaklami gezio saniosun :) bacak makyaji denen bisey var:) jlo nun bacak makyaji 2 saat suruyomus:) mesela..

Sende yap etek giyeceginde mesela.. tek derdinde bu olsun.. insan gercek bi saglik sorunu yasayinca anlio bu gibi seylerin cokta onemli olmadiini

Çatlağa hiçbir şeyin faydası yok malesef.Dermokozmetik firmasında çalıştım.Bir sürü kremler vs ler var ama hiç fayda etmiyor malesef.birden kilo alıp verme sebep oluyor.ayrıca bol su içmek gerekiyor.arkadaşların dediği gibi bacak makyajı yapabilirsiniz. ve yenileri oluşmasın diye dediğim gibi bol su ve vucudu güzelce nemlendirmek.

Bende de var, catir catir giyiyorum etegimi de sortumu da. Guzellik normlarina takilmayin bence bu kadar. Cok sik olmasa da asiri kusursuz olasim varsa fondoten suruyorum mis gibi oluyor oyle de
Hay agzina saglik.
Bende de catlak cok.bikinimide giyerim minimide.begenmeyen anasinin pamuk prensine almasin

Yıllardır kadınların büyük derdi olmuş çatlağa
Hâlâ çözüm bulamamış teknolojiyi ne yapmalı?
Yok mu sesimizi duyacak, bize çare bulacak birileri?

İçimizden birine yakışır bu buluşu yapmak.
Umarım yakın zamanda görürüz

Hay agzina saglik.
Bende de catlak cok.bikinimide giyerim minimide.begenmeyen anasinin pamuk prensine almasin
Aynenn zaten bu devirde seluliti olmayan kac tane kadin var sanki. Cok saglikli beslendigimizi bile dusunsek her sey hormonlu, stres hayatimizin dibinden ayrilmiyor. Biz catlamayalim da kim catlasin her kadin her haliyle coook guzel, kadini guzellestiren sey de ozguven

Denize girip güneşte bronzlaştığın zaman geçiyorlar, benim belimde gögüslerimde bacaklarımda falan var. Daha 21 yaşındayım çocuk doğursam ne hale gelirim acaba.

ya kızlar şimdi ben bir süre önce kilo vermeye başladım, verdiğim kilolar yüzünden de bacağım ve kalça kısmımda deri çatlakları oluştu. bu konu hakkında yapabileceğim bişey var mı? sizin uygulayıp sonuç aldığınız yöntemleri benle de paylaşabilirmisiniz

farmasi aynı-sefa kremi çok iyi bir çözüm
farmasi türkiyenin her yerine kapıda ödeme ürün yolluyor, mesaj yollarsanız yardımcı olurum

limon ve türk kahvesini karıştırıp sürün
görsel olarak tam olmasa da bir düzelme sağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…