- 11 Nisan 2018
- 316
- 478
-
- Konu Sahibi MadamBellatrix
Benımde çocuğum yok cıdden sadece baldırlarımda olsa sukrederdım ama dız kapagımın arkası bıle var cok cok zor her turlu bakımlı gezsende onlar sankı gorundumu buyu bozuluyor yazınd denıze gırmek ıstemıyorumBende de var resmen Kıbrıs haritası gibi. Galiba lazerle bir çözümü varmış ama ben denemedim. Derin benim çatlaklarım daha çocuk bile dogurmadım ne yapacağım bilmiyorum
Benımde çocuğum yok cıdden sadece baldırlarımda olsa sukrederdım ama dız kapagımın arkası bıle var cok cok zor her turlu bakımlı gezsende onlar sankı gorundumu buyu bozuluyor yazınd denıze gırmek ıstemıyorum
Hay agzina saglik.Bende de var, catir catir giyiyorum etegimi de sortumu da. Guzellik normlarina takilmayin bence bu kadar. Cok sik olmasa da asiri kusursuz olasim varsa fondoten suruyorum mis gibi oluyor oyle de
AynennHay agzina saglik.
Bende de catlak cok.bikinimide giyerim minimide.begenmeyen anasinin pamuk prensine almasin
Benımde çocuğum yok cıdden sadece baldırlarımda olsa sukrederdım ama dız kapagımın arkası bıle var cok cok zor her turlu bakımlı gezsende onlar sankı gorundumu buyu bozuluyor yazınd denıze gırmek ıstemıyorum
peki bu dediklerini yapmamın yanı sıra estetik bir müdehale işe yarar mı senceOlan catlaklar asla gitmez. Asla.
Bol su, bol spor ve nemlendirici... yenilerinin oluşmasını azda olsa önler
peki bu dediklerini yapmamın yanı sıra estetik bir müdehale işe yarar mı sence