B
berylla
Ziyaretçi
- Konu Sahibi berylla
-
cidden gitti mi güselcim
bende sürüyorum,umudum var,neler olur gitsinler..
merhaba ben de 4 aylık hamıleyım lıerac dıye bır jel kullanıyorum.yanlız bu aralar karnımda hafif kaşınmalar oluyor.bu da korkutuyor beni bunun sebebi nedir
Kaşıntı başlayınca genelde çatlama da başlıyor demektir canım. Moralini bozmak istemem. Bol bol nemlendir.
Ben 3. aydan itibaren Acıbadem sütü kullanmaya başladım. 5. ayda Roc'un çatlama önleyici yağından kullandım. Bu arada her banyoda susam,kayısı,kakao ve zeytinyağı karışımını sürdüm. 8.ayın sonuna kadar bişey yoktu. 8 ayda Lierac kullanmaya başlayacaktım ki çatladığımı gördüm. Lierac'a geçtim daha beter çatladım. Hala çatlaklar büyüyor ve ben sadece seyrediyorum. Çeşitli forumlardan formüller alıyorum. Acayip kafaya taktım. Bikini giymek hayal oldu artık.
lıerac ı bende yaklaşık 1 aydır kullanıyorum kaşıntı oldugu doğru ama bu lıerac tan mı yoksa karnın gerilmesinden mi kaynaklanıyo ondan emin değilim sen yeni başladın heralde geçici bi süre kıllanma da yapıyo doktorum bana soylemişti yapacağını bakalım inşallah işe yararda değer bişeylere
mrb kızlar, acnelyse ve madecassol kremlerinin fiyatı hakkında bilgi verebilirmisiniz?
Ben madecassol, acnelsye, bephantene, evigen ampül'ün hepsine 35 tl verdim galiba. Özel sigortam olduğu için tam fiyatını anlayamadım. İstersen ssk'dan da alabilirsin. O zaman sen de 7 tl gibi birşey ödersin.
acnelyse ve madecassol ikisi 10 milyon bile tutmuyor 5ay hiç aksatmadan sürdüm itiraf etmek gerekirse canım çok acıdı çünkü kremler belli bir zaman sonra soyuldukça kızarıyor yanma hissi veriyor ama çabuk geçiyor çok kızardığında bepanten kremi sürdüm baya soyuldum diyebilirim kremin yanma etkisi geçtikten sonra pul pul soyuluyor cildiniz altından yeni deriye kavuşmuş oluyorsunuz inanın mutlaka faydasını göreceksiniz ayrıca takviye olarak kako yağıda sürebilirsiniz ben kırmızı kantoran yağını tercih ettim ama kako yağınında faydasını duydum!benim çatlaklarım göbeğimin alt kısmındaydı bu yeni oluşan çatlaklardı ama bacağımın iç kısmında eski çatlaklarım vardı çok azdı ama şimdi yok inanın silindi gitti!
peki bu kremleri sürdükten sonra belli bir süre bırakıp yıkıyormusun? Yoksa kalıyormu?
mrb kızlar, acnelyse ve madecassol kremlerinin fiyatı hakkında bilgi verebilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?