- Konu Sahibi berylla
-
arkadŞlar cİddİmİsİnİz szden rİcam kremler neler ve kullanım yÖntemİ nasıl oluo tam anlatırmısınız
tatlım evıgen e vıtamın ampul seklınde bır kutuda 5 ampul var kutu 5 tl -bu evıgen sacada kullanılıyormus arastır ıstersen netten!!bu arada ben aczaneden bunları alırken ogrendımkı zaten bunlar cok tutuluyomus bılen bılıyormus yanı:))süprizzzzz
canım acnelyse çok güzel soyuyor ama dikkatli sürmek lazım 4senelik çatlaklarda uzun süre kullanımında etkili olacaktır muhakkak ama cildini tahriş etmeden kullan!
arkadaslar bende baslıcam ama cok acıyomu cok korkuyorumda bende ıkı dogum yaptım karnımda bacaklarımda ve goguslerımdede catlak var goguslerede sursek olurmu ama cocuk emzırıyorum acaba cocuga zararlı bı etkısı olur mu? yardımcı olursanız sevınırım arkadasım bu konuyu bızımle paylastıgın ıcın tesekkur ederım yardımlarınızı beklıyorum
kızlar ben medicassol renüe ve bepanthen kullanıorum sabah akşam sanki çatlaklarım biras daraldı gibi delikafadulden ama hergün düzenli şekilde plateste yapıorum .. gelişmelerden haberdar ederim sizi sevgiler..a.s.
canım mutlaka faydasını görürsün ben doğum yaptığım için benim göbeğimin alt kısmındaydı çatlak o bile beni rahatsız ediyordu ama inanki şimdi bir tane bile yok birde bacağımın iç kısmında eski çatlak vardı eski görüntüden eser yok inanması güç geliyor herkese ama deneyince hak vereceksin banayerimseniben
babam emekli sandığına bağlı olduğu için ben ona yazdırıyorum
medicasol bedavaya geliyr,SSK da 2 ytl gibi bi ücret ödüyorsunuz
acnelyce yuvarlak hesap 3 tl
evigeni bıraktım almıom bile
derya eczaneden alacaksın
hayır yıkamıyorsunuz,23.den önce yapın masajınızı çünkü 23 den sonra vücut kendini yeniliyor..
cnm sende işe yaradı mı benim diz kapağımın arkasındaydı ve cok belirgin değildi şimdi 5gündür kullanıyorum daha bbir belirginleşti ve kırıştılar?:1no2:
canım bende alacaktım o lanet kremden bir gün reklamlarını izliyordum .iyice inceledim ve şok oldun...renüe alma canım parana yazık valla ben kullanıyorum hiç bi işe yaramıyo .. vicdansızlar insanları nasılda kandırıyolar reklamda geçiriyo gibi gösteriyolarklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?