R
Rumkizi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi berylla
-
[/COLORBaşka bir siteden okuyup uygulamaya başladımm 5ayım bitti ve sonuçlara kendim bile inanamadım çok mutluyum ben beyaz tenli ve 1sene önce doğum yapmış biri olarak malum şu çatlaklardan yana dertliydim ama inanın yok ettimm çatlaklarımı nasılmı sabah ve akşam olmak üzere acnelyse ve madecassol sürerek hiç aksatmadan ,kese yaparak her banyodan sonra kırmızı kantoron yağı sürdüm ilk başlarda baya soyuldum soyuldukça çatlaklar sedef rengini aldılar soyulduğu zaman bazı zamanlar çok acıyordu o zamanda bepantene kremi sürdüm ama şu na çok mutluyummm silindi gitti gibi birşey oldu bende inanamıyorummmhihoyyyt
Bu televizyon reklami degilki kafamçokkarıştı eczanelerde hep bulunan kremlermis vede cok ucuz diyor kullanan arkadas hepsini toplasan 15 tl'yi gecmiyorsız sız olun sakın tv reklamı olan almayın bııse yaramıyorkafamçokkarıştı
ya kızlar hepiniz kullanmıssınız ama neredeyse bir hafta olmş cevap yok...söyleyin lütfen...sağlık ocağı yazıyor mu yoksa uzman doktora mı yazdırmak lazım acnelyse ve medicassol u?
kıslar slm bende kullanıyorum medicassol ü bende bi işe yaramadı 3 ay önce doğum yaptım ve vücudum harita gibi ama devam edicem çünkü daha ikinci tüpe yeni geçtim bana bi arkadaş tavsiye ettioda 2 yıl olacak doğum yapalı tabi onunkiler beyazlamış benimkiler daha kıpkırmızı aslında benimkilerin daha çabuk geçmesi gerekmezmi onda bişey kalmamış bugün gördüm bacaklarını acaba beyazlayıncamı işe yarıyo ne garip şey birde bi krem daha tavsiye etti ama hatırlamıyorum adını o 65 tl falanmış o biraz sulu bKlım nSIL OLcak.gece sürüyorum sabah azalmış gibi duruyo akşam yine sanki çoğalıyo gibi anlamadım ama devam ikinci tüpe bu gece geçicem sadece geceleri sürüyorum siz nasıl yapıyoosunuz
[/COLORBaşka bir siteden okuyup uygulamaya başladımm 5ayım bitti ve sonuçlara kendim bile inanamadım çok mutluyum ben beyaz tenli ve 1sene önce doğum yapmış biri olarak malum şu çatlaklardan yana dertliydim ama inanın yok ettimm çatlaklarımı nasılmı sabah ve akşam olmak üzere acnelyse ve madecassol sürerek hiç aksatmadan ,kese yaparak her banyodan sonra kırmızı kantoron yağı sürdüm ilk başlarda baya soyuldum soyuldukça çatlaklar sedef rengini aldılar soyulduğu zaman bazı zamanlar çok acıyordu o zamanda bepantene kremi sürdüm ama şu na çok mutluyummm silindi gitti gibi birşey oldu bende inanamıyorummmhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?