B
berylla
Ziyaretçi
- Konu Sahibi berylla
-
sizin bu konuda baya bilğiniz var gibi hıssettım.bızımde ilk bebeğimiz tecrübesızlık falan işte.gecen trt 1 de bır doktor çıkmıstı.jojoba yağı,kakao yağı,glıserın yağı,fındık yağı,kaysı yağı,badem yağı bunları esıt mıktarda karıstırıp hamılelılığınızın ılk gununden ıtıbaren kullanın dedı.sızın bu konuda bılgınız varmı.ben yarın baslayacam bu yağ karısımına.şimdiye kadar bebek yağı kullanıyordum.bılgılerınızı paylaşırsanız sevınırım.
spor salonuna gıdıyorsan spor hocalarına sor ıstersen bunun ıcın pomadlar var ama bıldıgım kadaryla madecassol yada cotrotubex(ısmı yanlış anımsamıyorsam ,bır arastır yınede) ıyı gelıyor spor catlaklarına
Merhaba,
7,5 aylık hamileyim. Bugün karnımda beyaz parlıklıklar farkettim aslında çatlamışım haberim yok. Hiç öyle mor mor olmadan direkt beyaz renkte çatlamışım.Doğumdan sonra hepsi belli olacak ve muhtemelen göbeğimin çevresi delik delik görünecek. Moralim çok bozuldu. Güsell senin yazını okuyunca biraz rahatladım.
Madecasol ve acnelyse'yi nasıl kullanmak gerekiyor. Sabah akşam beraber mi ayrı ayrı mı? Bilen varsa bana da söylerse sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
bende sezeyan doğum yaptım ve şu anda kırmızı uzun uzun çatlaklarım ve kocaman sarkık bir göbeğim var((( ama ben düzneli süremem o kremleri biliyom kendimi.bi de acıya dayanıklı değilimdir öyle ya.ben napçam poff
mrb arkadaşlar,10 gün oldu kremelri kullanmaya başlayalı hiçbir değişiklik yok.işe yaramayacak gibi geliyor bana ne dersiniz?
canım benimde öyleydi azim ve inatla sürdüm o kötü görüntü gitti mutlaka denemeni tavsiye ederim ama cildini tahriş yapmadan!
Arkadaşlar aldım bende kullanmaya başlıyorum bugün.. Bende renuee aldım bi işe yaramadı .. Bide bi ilaç daha var bakıcam şimdi estetik doktoru vermişti ne olduğunu unuttum ama yara izlerini geçiriyordu bakıp yazacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?