- 4 Temmuz 2008
- 44
- 2
- Konu Sahibi berylla
arkadŞlar cİddİmİsİnİz szden rİcam kremler neler ve kullanım yÖntemİ nasıl oluo tam anlatırmısınız
madecassol sabah ve akşam 2 kere,acnelyse sadece akşam sürüyosun.tam olarak şöyle; sabah madecassol, akşam önce acnelyse, yaklaşık 1 saat sonra üstüne madecassol tekrar.ertesi gün yine aynı.acnelyse'in akşam sürülmesinin sebebi, tahriş eden bir krem olması ve güneşe maruz kalmaması gerektiği. akşam önce mutlaka acnelyse sürüyosun etkisini göstermesi için. aradan 1 saat geçtikten sonra madecassol tekrar sürüyosun. yoksa etkisini kaybeder. ve hiçbir şekilde yıkamıyosun. banyo yapacaksan bile, banyodan sonra uygula kremleri. mesela kremleri uyguladıktan hemen sonra duş alma. ya da duştan sonra uygula. vücuttaki etkisinin sürmesi gerekli. ayrıca şu da önemli, eğer takviye bir bitkisel yağ falan kullanacaksan,akşam acnelyse sürdükten sonra sürme yağı. madecassolla birlikte sürebilirsin. ama acnelyse ye biraz zaman ver vücudunda. tedavideki en önemli detaylardan biri bu. ben bu konu açıldığı günden beri bütün yazıları takip ediyorum ve bu tedaviyi öneren doktorla bütün detaylar üzerine özelden yazıştım.. yeterince açık değilse sorabilirsin bana başka sorun varsa..