Çatlaklar Catlaklarim, DERMAROLLER, kollajen ve benim savasim

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Sizce bu konuda verilen bilgiler yeterli mi ???

• EVET

OY: 24 82,8%
  • HAYIR

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29
ey tıp,

ya eternal sunshine of the spotless mind filmindeki gibi hafızadan kötü anıları silme işlemini gerçekleştirmeye başladılar.

hala çatlak sorununa bir çare bulamadılar!

pess.

benim masor onceden sadece tripollar yapiyordu catlaklara... ama icten dolduracak bisi olmadigi icin, sonuc o kadar iyi degildi... suan ki benim gordugum tedavi, bence cok iyi, yani ben memnunum bi dene derim.. tabi catlaklarin neboyutta bilemem.. benimkiler dehsetti,

canim, cok soru sormusun, baslayayim..
ben bastada yazmistim, bu benim gordugum tedavi 10ampulden olustu,, yilda en az 3 defa seans olarak gormem gerekiyor (yani yilda 3 ampul, nedeni ise, deri yipranmis oldugundan, kolajen yuklu oldugundan, deriyi tutuyor, yani eger catlaklarim dolu olmasini istiyorsam bu seanslari tekrarlatmam gerkeyor,) umrumda degil, 3 seans ne ki,, :) benim catlaklar ve derim kendini toparlamissa.

evet en basta, kolajeni bi yag maddesi ile karistiriyordu, ama neden bilmiyorum hicte sormadim. sonralari sadece kolajyen surdu, . sadece sordugumda: iste kizlar hangi kolajyen´den alsin diye, yag kivaminda olmasin dedi... yani bilemiyorum, sorarim,,, ama ben bu hafta gitmeyecegim, biraz beklemede birakacagim seni, dermaroller oncesi E vitamin surebilirsin canim, eger ampul olarak varsa,... A.E.D vitaminler vucudu yani deri onarici.. ben onlari hap olarakta kullaniyorum.

benim tatil, tatil olamadigindan ben fazla guneslenemedim, ama guneslendigimde catlaklarima daha fazla bronz yaglari surdum,, ve tenimin rengi ayni gibiydi.. ama ben bu hafta soaryuma gidicem,, sonra soylerim durumlari..gunes zaten D vitamin oldugundan..... bence bisi olmaz..

o en basta surulen yag degildi, boyle krem gibi bi maddeydi,. oda ne yani isim marka bilmiyorum, sorarim,, oda catlaklar veya gobek su topladigindan ,o suyu ordan cekiyor... bolbol tuvalete cikiyorsun sonra :)

canim, annem o kadar kilo aldi verdi, kadinin bi ccatlagi yok, gel bak bana. catlak doluyum, kafadanda zaten biraz catlagim yani, onceden kolajen sursen, nebilim... nebilicen nerende catlayacaksin ? mesela... ben hic ummadigim yerlerde catladim, aklima gelmezdi yani, dusun... bol bol krem sur bence, ben gerci yagli guresci gibi yagli gezerdim, yani uzun lafin kisasi, vucudun catlaklara yatkinsa canim.... elden gelen bis yok derim, sadece fazla kilo almamaya calisirsin, ben her hamilelik en az 20 kilo almistim,, ve kiizima hamileyken bes kilo fazlaligim vardi, :26:

bende oyle bisi olmadi da,,, ama sadece bazi zamanlar sivilce olustu, oda normalmis,

bir de böyle bir kolajen gördüm
_http://urun.gittigidiyor.com/KOLAJEN-SAC-CILT-VE-KIRISIKLIK-ICIN-SPREY-20-ML_W0QQidZZ38018827

Son düzenleme:
bir de böyle bir kolajen gördüm
_http://urun.gittigidiyor.com/KOLAJEN-SAC-CILT-VE-KIRISIKLIK-ICIN-SPREY-20-ML_W0QQidZZ38018827

canim ben bilemiyorum, yanlis bi bilgi vermek istemem size.... vallla bilmiyorum...o deniz urunu yazdigin , temiz kolajen degil, vit c, deniz yosunu, vs. varda var, cok var yani.. bilemiyorum.... artik secim sana kalmis, ben benim kullandiklarimi yazdim.. secim artik sizin.. yardimci olmak gercekten cok isterim.. ama elimden bisi gelmiyo..

kızlar bence gamze arkadaşımızdaki çatlaklar kolajen enjekte edilmesiyle düzeldi çatlaklardaki boşluklar doldu ne yaparsak yapalım boş bence sadece hafif görüntü düzeltiyoruz.benim çatlaklarım bazı yerlerde yarım cm ve zayıfladıkça kırışık gibi duruyo çünkü çatlayan yerler zaten inceliyor doku kaybı sonuçta pürüzsüz bir karın hayal etmek bence zor,çatlaklara yapılan kolajenler dolgu niteliğinde tekrarlamak gerekiyor gamze arkadaşımızda söyledi zaten .benim hiç ümidim kalmadı dermaroller kremler yağlar artık bunalıma girdim.kendimizimi kandirıyoruz acaba iyice ümitsizliğe düştüm. ben enson ameliyat düşünüyorum kışa artık buyazdan geçti yine mayomu giyecem bu yaz bikinilerime bakıcam uzaktanartık psikolojim bozuldu saklamaktan binbirtürlü şekle giriyorum karnımı neden ben diyorum hamilelik öncesi dümdüz olan karnım şimdi çatlak ve kırışık dolu.uzun yazdım ama dediğim gibi bu kadar para dökmek yerine sadece ameliyatla genç kızlık dönemindeki karına sahip olabiliriz belkide sonuçta aynı fiyat en azından aylarca yıllarca uğraşmıyorsun....off yine bunalıma girdim kızlarr:95:

canim, o senin bahsettigin ameliyati bende yaptirtmak istiyordum, ve gecen sene daha kiloluydum, ve karnim inanilmaz sarkiyordu. doktor dedi ki, catlaklarin cagresi yok,, karninizi gerdere biliriz dedi, ama gerdermek anlamini ben hemen aciklayayim,, dusun ki karninin alti iz olucak.... ben bu ameliyata pek inanmiyorum, neden diye sorarsan,, o kadar seninde asiri kilolu olduguna inanmiyorum, hani 40-50 kilo ver, derin sarkarsa yaptirt.. catlaklarin tam cozumu yok,, ben zaten iddaa etmedim tumunden kurtuldum diye, benimkiler gercekten doldu, inanilmazi basardim diyebilirim, evet kolajen yuklu oldugundan deri toparladi kendini, dermaroller evet toparliyor yarari var, ama kolajen ile yapildiginda ilk seanstan sonra ben gozlerime inanamadim,, benim bu bahsettigim tripollar ile karnini gerderebilirsin, deri toparlamasina yardimci oluyor, ve kolajen uretiyor,,,, ve ben demistim ya , bana igne vuruyor yani karnima yag cozucu diye,,, gercekten karnimda ki yaglar azaldi, yani ben cok memnunum neticeden.. canim benden saana tavsiye, kendini uzmemeye calis,,, benimde catlaklarim var, bi tek sen degilsin, ben tatildeyken, bi kadin vardi , benim kadar zayifti, kadinin bacaklari nasil catlamis, diz kapaklarina kadar, gozumu alamadim, ve o an anladim, sansliyim ki, benim o kadar cok yok diye,, evet cok var, ama kadincaaaz dehset, cok kotuydu... ben suan ki halimden memnunum, ve hafif tisortum gobegimin uzerine ciktiginda belli bile olmuyorlar, catlaklarimin rengi tamamen degisti, kipkirmizi iken suan tenimin rengine yakin,

ve bahsettigin sey zayifladikca kirisiklik, canim onlar duzeliyor, ben gecen seneden 11 kilo verdim,, bana mail adresini ver, yollayayim sana fotolarimi o zaman anlarsin..

Son düzenleme:

özel mesaj gönderemiyormuşum...şu kırışık görünüm olmasa çatlakları önemsemicem bile göbek çevresi özellikle...düzeliyorsa gerçekten uğraşmaya değer ama senin gibi tecrübeli bir yere gitmeli bence işini bilen garanti veren bir yer olmalı.resimlerini merak ettim benim gibimiydi acaba...burdan versek nolurki maili...dermarolleri biz fazla bastıramadığımız için etkili olmuyo bence birde kolajen sürmek lazım dediğin gibi...canım çatlakların kaç yıllıktı benimkiler beyazladı artık...

Ben sana ozel mesajda benim mailimi yollarim..
bak simdi, benim ergenlikten kalma catlaklarim vardi. ve dogumdan sonrakiler,, 4,5sene oncesi ve 1,5sene oncesi... benim karnim felaket catlak doluydu, gercekten... ve karpuz yere duser, boyle catlak ya,, resmen parmagini sokacak kadar,, dusun benimkiler oyleydi, ve neredeyse bi o kadar derin.. bak abartmiyorum.... karnimdakilerin bazilari beyaz ve epey cok kirmizi vardi, bacak aralarim, ve yan taraflarim.... gercekten hepsi doldu,,, ve bence eskileri daha hizli toparladi desem yerinde.. bacak aralarimdakiler halen pembe dik durdugumda, oturdugumda beyaz .. ama gercekten geciyor... ben bu tripollara bi keree gittim, 3/4 gun sonra inanilmaz bisi oldu, catlaklar cekikti.... geciyor canim, ben saana garanti vermem vede veremem.. butun hepsi tamamen geciyor diye, ama gorunuste inanilmaz fark var, hele dokunusta,,, yemin ediyorum, esim bile inanilmaz dedi,, goren arkadaslarim sasiriyor, benim en buyuk takintim hep bu catlaklardi suan umrumda degil... bu bahsettigim tripollar hem derin cekmesini sagliyor,, karnimi gerderiyor... haftaya yine baslayacagim, suan bu tatilden sonra zayifladim, catlaklar yine hemen belirdi, 4 kilo verdim tatilde.. ama gercekten tatile giderken, karnim cok guzeldi... ben o kilolari suan geri almak istiyorum ama alamiyorum, offff ... ve ben hep bunu dusundum o ameliyat ile ilgili. iyi yaptirdin, karnini gerdirdin.. ya hamile kalirsan yada kilo alirsan ? sonra neolacak,, bence daha fazla catlar... cunku sonucta derini kesmisler,, dikilmis, esnek olmaz bence, valla bu benim dusuncem, ondan ameiyat bana hic mantikli gelmiyor,, sonra o iz... ne bilim :44:

Cevap yazdığın için teşekkür ederim canım, acaba senin gördüğün tedaviyi Türkiyede yapan kimse varmıdır çok merak ediyorum. internete bakıyorum genelde fraksiyonel lazerden bahsediyolar. bende bir defa lazer yaptırdım kolumda deneme yapılan bölgedeki kahverengi iz halen geçmedi. benimde kollarım çok kötü, kollarda çatlak olması daha berbat bişey ve nasıl düzelir çok merak ediyorum ve üzülüyorum. Bu arada geçmiş olsun canım.

Son düzenleme:

bence aslinda kolajen ve dermaroller ve bir takim yaglar elinizde olsa.. sizde basarirsiniz... ama mutlaka baskasina yaptirtmak gerekiyor bence, masr yaptiginda yerimde kivraniyorum, kendim dermaroller ile gectigimde evet kirmizilasiyor, ignelerin noktalarini goruyorumm, ama o kadar acitmiyor... tripollar mutlaka tr´dede vardir,.. mutlaka (galiba kollarin kalin-ve tripollar onada yariyo,,, eritiyor yaglari ve deri toparliyo).. bizim zaten ulkede bu kadin ilk yapan bu tedaviyi.. ben cok memnunum... canim,, benim bacaklar, gobek, belim, yan taraflar, ama kollarim catlamadi,, evet hos goruntu degil,, ama bide spor yapmaya calis, mesela ben evde su siseleri ile kollarimi calistiriyorum,, haftada 3/4 defa 1-2 saaat spor yaparim dizi izlerken (evde spor aletlerim bile yok), vaktimi bosa gecirtmiyorum,, ben bu zayiflama olurken cok spor yaptim, yediklerime dikkat ettim, ama suan artik etmiyorum, yemek yemesine asik bi insanim.. bayilirim :) tutamiyorum... kendimi

canim, sor istediklerini, ben burdayim :)

mrhba gamze. bu catlak isine nerden baslamam gerek? nereye gidip ne yaptrmalıyım. okudukca kafam iice karıstı. yabancı oldugum öyle cok kelime geciyorki. bu arada ben istda yasıyorum. su ignelerle catlakları yaraya cewirip birde bahsedilen kremleri mi kullanmak gerek ? bi doktor catlakları yaraya cewirip azaltablcgni yazmıstı. bana kısaca ne yapmam gerektgni sölermsn???

Baştan sona konuyu ben de okudum ve Gamzeye hayran kaldım,tüm bildiklerini paylaşmış,çoook teşekkürler.Benim merak ettiğim şu;bu guna kollageni bulduk diyelim,iğne ile sorunlu bölgeye mi yapılacak?Mesela ben karnımın düzelmesini istiyorum,iğne oraya mı yapılacak?

canım bende bir aydan fazladır rejimdeyim, bir haftadan beride spora başladım. bu çatlaklar yüzünden kilo bile vermek istemiyordum daha çok çatlarım diye. ama kolumda olması beni resmen bitiriyo diyorum ki keşke başka yerimde bu çatlaklar olsaydı kollarımda niye oldu diye en büyük üzüntüm bu, yazın istediklerimi giyemiyorum çok kötü ne olucak böyle bilemiyorum

ya biliyormusun Arzu bende bazen aynen senin gibi dusunuyorum ama sonrada diyorum ki ben once farkli teknikler deneyim eger olmaz ise o zaman amaliyat olurum..
cunki benim yasim 24 daha, iki cocuk annesiyim ya ilerde tkr hamile kalirsam o zaman ne olur,cocuk iceride sykisiyor ve tam olarak karnin buyumuyor..youtube de karin germe amaliyatindan sonra hamile kalan kadinlarin goruntuleri var cok korkunc birde o iz var ya beni komple caydiriyor.dusunsene ipli bikini fallan giyemiycez...Ama senin dusuncelerini ve bunalima girdigini cok iyi anlayabiliryorum cunki bende ayni seyleri yasiyorum....
Karin germe amaliyatini obur estetik amaliyatlara gore agir diyorlar kac hafta yada ay kendine gelemiyormussun ne bilim ben cok korkuyorum karin germe amaliyatindan ama Gamzenin yontemi ise yaramazsa bende olmayi dusunurum herhalde...boyle kiris kiris olan catlaklar ile dolu olan bir karinla omrumun sonuna kdr yasayamam

evet benimde gobek cevrem cok kirisik benide deli eden zaten bu kirisik goruntu ozellikle egildigimde berbat oluyor:84:
ben dermaroller yi aldim,yaglarida aldim,sadece kolejen yok onu almaya calisicam insAllah.
Ondan sonrada ya thermage yapan bir kilinige gidicem bu kirisiklar icin yada Gamzenin masorunun kulandigi tripoller...Ama thermage daha etkili diye biliyorum...
bir kilinik ile gorustum thermage uygulamasi icin £3,600 dedi cok pahali ama uc kere gidebiliyormusum yani yilda 1 kere fallan...kadina sordum peki 3 yildan sonra tkr ihtiyacim olurmu diye,dedi ki kilo almazsan olmaz...bakalim artik....biraz umut var....
Amaliyat olmakdan iyidir galiba :26:

canım thermaj bende düşündüm bazıları süper bişey diyo bazıları hiç etkisi olmadı diyo birde pahalı garanti veriyolarmı şöle dümdüz bir karın için birde 6 aydan sonra etkisini gösteriyormuş yavaş yavaş ve 3 yıl sonra yavaş yavaş eskiye dönüş başlıyo...türkiyede çok uygulama var garanti vermiyorlar para tuzağına düşmekte istemiyorum.dermarollere gelince kendim yapıorum yağ falan sürüyorum bişey yok...acnelys krem ve medikassol ondan daha iyiydi...ben beceremiyorum şöle kanata kanata yapıcaksın aslındaameliyata gelince biliyorum ama burda forumda olanlar var çok memnunlar niye uğraşmışım boşuna diorlar izler de 2 yılın sonunda soluyo ve belirsizleşiyo iz kremleri falan var zaten sonrasında ama dediğin gibi zahmetli ilk 1 haftayı atlatsak sonrası yavaş yavaş düzeliyo ve herkez harika karnım var yaşasın dedikçe iştahım kabarıyo vallaama ben öle güzellik merkezine falan gitmeyi düşünmüyorum önce plastik cerraha göstericem düzelirmi bu karın bak bir dicemboşuna uğraşma sarkmış deri toplanmaz derse mecburen yaptırıcam napim... ama gamzenin resimlerini bekliyorum bakıcam aynı durumdaysak düzeliyo demekki...sadece göbek çevrem düzelse onada razıyım...

hamile kalmayı hiç hesaba katmıyoruz tabi ameliyat düşünüyorsak çocuk sayfasını kapatmış olmamız gerek...benim 1 çocuğum var tek çocukta dağıldım kocaman bir karnım vardı gören ikizmi diyorduçocuk doğduktan sonra korktum zaten karnımdan resmen katlanmış vaziyetteydi şimdi topladı ama yinede kırışıklık ve hafif sarkıklık var ...bilmiyorum canım ben aslında biran önce düzelsin istiyorum zamana yaymakta istemiyorum ondan galiba ameliyat istemem...yinde bir uzmana göstermek gerek boşa kürek sallamayalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…