Çatlaklar Catlaklarim, DERMAROLLER, kollajen ve benim savasim

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Sizce bu konuda verilen bilgiler yeterli mi ???

• EVET

OY: 24 82,8%
  • HAYIR

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29
yok tatlım almadım,adını bile daha yeni duydum.
hepsi burada da var ordan gördüm fiyatını

şuan işsiz bir evhanımıyım yeni burun yaptırdım işe girip heryerimi yaptırıp güzel olmak istiyorum selilüte yağlara basenlere çatlaklara elveda demek istiyorum

şuan işsiz bir evhanımıyım yeni burun yaptırdım işe girip heryerimi yaptırıp güzel olmak istiyorum selilüte yağlara basenlere çatlaklara elveda demek istiyorum

inşallah en yakın zamanda yaparsın istediklerini.
çatlaklar en büyük sıkıntı.:)

canım yanlış anlama, amacım korkutmak değil, ben endişelerimi yazıyorum sadece. içinde paraben bulunan bi sürü ürün kullanıyoruz. bazı ürünlerde bu paraben miktarı tolare edilebilir boyutta oluyor, yani belli bir miktarı aşınca o zaman zararlı oluyor. belki de senin aldığın üründeki paraben miktarı o limiti geçmiyordur. araştırdım ama kullanılan paraben miktarını bulamadım, fakat içinde Methylparaben, Sodium Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben gibi çok fazla paraben çeşidi var. sonuçta bunlar dermarollerdan sora deri altına gideceği için endişeliyim. açıkçası daha organik bir ürünü tercih ederim. içinde aynı zamanda hyaluronik asit olan babor marka ampüllerde ise paraben yok (özellikle belirtmişler paraben-free diye). ama fiyatı diğerinden 3 kat fazla malesef

şimdi gamzenin masörünün kullandığı kolajen ampülün içeriğine baktım. yanlış olmasın ürünün adı guna-collagen (colagen d6). içeriğinde sadece seyreltilmiş ve etkisi 6 kat arttırılmış hayvan kolajeni var diyor. valla bunu gözüm tuttu gibi. bu ampüller iğneyle enjekte ediliyormuş (mezoterapide falan kullanılıyormuş). ama gamzenin masörü şırınga yerine dermaroller kullanmış. bana mantıklı geldi kızlar. bi de nerden bulabiliriz, onu araştırayım. silcez bu çatlakları silceeez

bbende baktım ama nasıl alıcaz bilmiyorum

suan havalimanindayim, ucak bekliyorum... canim eminmisin hyaluronic acid bizim hicremizin icinde var olan bir madde diye??? ben ilk defa duyuyorum :26:

simdi ben inada binecem , size slovakyadan ben yolacaam bu kolajjenleri, arastirin bi bakim, gumruk ile olayi,, yemin ederim yollacaam. sinir oldum, cunku , hayla bi yanit gelmedi o yazdigim firmadan, galiba turkiyeye yollamiyorlar.. arastirin su kivamnda yollaama sansim var mi diye, yollim,,, :) gercekten size yardimci olmak istiyorum... ben bu laneti bildigimden herseyi yaziorum... ben suan kullandigim kollajenden cok memnunum. butun catlaklalrim doldu, ergenlikten kalma ve gebelikten kalmalar bile... genc kiz gibi olucam :)

canım sen al biz senden alırız kolajenleri olmaz mı öyle ?

canım yaa senin iyi niyetin yeter. benim araştırdığım kadarıyla guna marka ürünlerin birçoğunun satışı var ama bu kolajen ampülleri herkese satmıyorlar. bi sitede doktor reçetesi lazım gibi bi şey okudum. belki de sadece doktorlara ve güzellik merkezlerine satıolardır. TR'de de bi çok firma böyle yapıyor çünkü.

Hyaluronik asitle ilgili sorunu da bi alıntıyla cavapliim canım :

"Hyaluronik Asit
Hyaluronik Asidin insan vücudundaki görevi; kolajen liflerini ve yapı proteinlerini korumak ve suyu kendisine bağlamaktır. Hyaluronik Asidin bu görevi sayesinde cilt, yumuşar ve sıkılaşır. İnsan vucudu Hyaluronik Asidi üretmektedir, ancak yaş ilerledikçe, fibroblastlarda (sürekli kollajen üretilen hücreler) Hyaluronik Asidi sentezi yavaşlar. Kozmetik branşında çalışan araştırmacılar; bu sentezi hızlandırabilen etki maddesi olarak Hyaluron Asitten yararlanmaktadırlar. Hyaluronik Asit birçok kremde mevcuttur, çünkü bu asitte (Glycerol gibi) suyu kendisine bağlayan bir özellik vardır. Hyaluronik Asit deride bulunan katmanlara sıkıca bağlanır ve orada nemlilik depolar. Hyaluronik Asit içeren ürünler özelikle olgun ciltler için çok uygundur. Cildi düzleştirir, yumuşatır ve derideki katmanlarda nemlilik depolar."
başka bir alıntı :

"Hyalüronik asit bir polisakkarit yani doğal şekerdir. İnsan vücudunda, canlılarda doğal olarak bulunur. Bu maddenin hücre bölünmesi, eklemlerin kayganlığının sağlaması ve cildi gergin tutması gibi çok önemli görevleri vardır......... Kozmetik ürünlerde bol olarak kullanılır. "

hyaluronik asit nedir diye arattığında sen de bi sürü yazı görebilirsin canım.

tatlım böle şeler gümrükta takılıyo ya yeni yasa çıkmış ben alamad el koyuyolar

tortilla ne zaman değişti bu yasa? çok yeni mi? ben yurtdışından çok sık ürün alan biriyim. son getirdiklerime bi şey olmamıştı. gerçi 1-2 ay civarı oluo ama..

ürünün açıklamasına makeup tarzı şeyler yazıolar, fiyatı da düşük gösteriolar, sorun olmuodu bu zamana kadar. ben de tırstım şimdi.

bi de sıvı ürünlerde biraz kıl oluo bu gümrükçüler.

hyaluronik asit süperrrrrrrr bişey .....yüze falan sürünce bebek gibi yumuşak yapıyooo ve gözenekleri sıkıştırıyooooo...... serumunu kullanın mutlakaaa ....

kızlar burda kavitasyon merkezi açılmış bende yeni gördüm.....çatlak için yapılan triopollerle aynı şey mi ? yoksa tamamen farklı mı ?

Kızlar ben bu yazılanlardan hiç birşey anlamadım. Ne kadar tıbbi terimler kullanmışsınız ve ben anlamadımmmmmmmm :89: GAMZE arkadaşım senin çatlakların geçtimi sonuç olarak.

Son düzenleme:
kizlar buldum ben Gamzenin kulandigi kolejeni!!!
Ebayden aldigim babor marka kolejeni geriye yolliycam (yollayabiliyormusum) bunu alicam guvenemedim ben buna bir turlu.
site budur slovakyadan yani Gamzenin memleketi...

Guna collagen, 10 ali 50 ampul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…