canım yanlış anlama, amacım korkutmak değil, ben endişelerimi yazıyorum sadece. içinde paraben bulunan bi sürü ürün kullanıyoruz. bazı ürünlerde bu paraben miktarı tolare edilebilir boyutta oluyor, yani belli bir miktarı aşınca o zaman zararlı oluyor. belki de senin aldığın üründeki paraben miktarı o limiti geçmiyordur. araştırdım ama kullanılan paraben miktarını bulamadım, fakat içinde Methylparaben, Sodium Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben gibi çok fazla paraben çeşidi var. sonuçta bunlar dermarollerdan sora deri altına gideceği için endişeliyim. açıkçası daha organik bir ürünü tercih ederim. içinde aynı zamanda hyaluronik asit olan babor marka ampüllerde ise paraben yok (özellikle belirtmişler paraben-free diye). ama fiyatı diğerinden 3 kat fazla malesef
kızlar yurt dışından kozmetik ve sporcu gıdaları yasaklanmış galiba kolajen aldınızmı artık yağlarla idare ederim bir süre napalım:44:yanlışmı duydum bilen varmı.
kızlar burda kavitasyon merkezi açılmış bende yeni gördüm.....çatlak için yapılan triopollerle aynı şey mi ? yoksa tamamen farklı mı ?
Kızlar ben bu yazılanlardan hiç birşey anlamadım. Ne kadar tıbbi terimler kullanmışsınız ve ben anlamadımmmmmmmm :89: GAMZE arkadaşım senin çatlakların geçtimi sonuç olarak.
mrhba arkadaslar, sitede yeniyim. benmde sorunum catlaklar. gamzecim yazdklarnı okudum kafam feci doldu. bende senin gibi kurtulmak istiorum catlaklarmdann. bana geri dönersen cok sewinirim. sormak istediklerm war...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?