spor yapiyorum canim umarim toplanir,her yolu deniycem amaliyat olmadan eger hic bisey ise yaramaz ise o zaman artik amaliyat olurum
Eki Görüntüle 198749
bronzlastikca daha az gorunuyor,,, haftaya tripollara basliyoruummmmmumarim, gorunum daha super olur.. evet biraz karnim hafif cikik disari dogru, ama benim karnim kiz´kende boyledi, onuda duzeltirim sporla ancak... ama zoru basardim, [/
evet canım gün ışığında da belirsiz ayrıca kırışık görüntü kaybolmuş keşke bizde başarabilsek ben karın için abtronicx2 diye bir alet alıcam 1 dk da 400 mekik etkisi veriyormuş kasları çalıştırıyo kullananlar memnun belki göbeğim toparlanır sıkılaşır...
Eki Görüntüle 198749
bronzlastikca daha az gorunuyor,,, haftaya tripollara basliyoruummmmmumarim, gorunum daha super olur.. evet biraz karnim hafif cikik disari dogru, ama benim karnim kiz´kende boyledi, onuda duzeltirim sporla ancak... ama zoru basardim, [/
evet canım gün ışığında da belirsiz ayrıca kırışık görüntü kaybolmuş keşke bizde başarabilsek ben karın için abtronicx2 diye bir alet alıcam 1 dk da 400 mekik etkisi veriyormuş kasları çalıştırıyo kullananlar memnun belki göbeğim toparlanır sıkılaşır...
canim en bastaki yorumumda ben bi alet kullaniyorum demistim karin calistirmasi icin, oda abtronic´ti.. valla bi etkisi olup olmadigini bilmiyorum acikcasi, ama bol bol tuvalete ciktim, ve o aralar ben sporda yapiyordum... ve karnim gercekten toparladi.ama spormuyduabtronic mi bilmiyorum...
Eki Görüntüle 198749
bronzlastikca daha az gorunuyor,,, haftaya tripollara basliyoruummmmmumarim, gorunum daha super olur.. evet biraz karnim hafif cikik disari dogru, ama benim karnim kiz´kende boyledi, onuda duzeltirim sporla ancak... ama zoru basardim,
canim en bastaki yorumumda ben bi alet kullaniyorum demistim karin calistirmasi icin, oda abtronic´ti.. valla bi etkisi olup olmadigini bilmiyorum acikcasi, ama bol bol tuvalete ciktim, ve o aralar ben sporda yapiyordum... ve karnim gercekten toparladi.ama spormuyduabtronic mi bilmiyorum...
Kizlar benimde abtronic aletine benzer bisey var adi ''slendertone system-abs'' cok uzun zamandir kulanmadim onuda kulanmaya basliyim ben hatirlattiniz bana
haftanin uc gunu spora gidiyorum evde de karnimi calistirmaya basliycam birde bu alete kulanim...suanda dermaroller ya basladim ve yaglari kulaniyorum haftada bes gun dermaroller kulaniyorum yaglari hergun suruyorum,eger catlaklar gitmezse lazer tedavisi dusunuyorum, sykilasmak icinde ya tripollar yada thermage....hepimize bol sans....
Canim gercekden cok guzel gorunuyor catlaklar hic beli degil,karnin baya toplamis kendini...super...insAllah bizde basaririz senin gibi...
Kizlar benimde abtronic aletine benzer bisey var adi ''slendertone system-abs'' cok uzun zamandir kulanmadim onuda kulanmaya basliyim ben hatirlattiniz bana
haftanin uc gunu spora gidiyorum evde de karnimi calistirmaya basliycam birde bu alete kulanim...suanda dermaroller ya basladim ve yaglari kulaniyorum haftada bes gun dermaroller kulaniyorum yaglari hergun suruyorum,eger catlaklar gitmezse lazer tedavisi dusunuyorum, sykilasmak icinde ya tripollar yada thermage....hepimize bol sans....
haftada bes gun bence coooooooook..... bunu sen haftada 2-3kere yap.... deri toparlasina vakit birakmiyorsun... bence azalt.. yok duzeltim derken daha fazla mahfetme, bide sen suan spora falan basladin ya.. mutlaka detox masaj yaptir.. mutlaka..
canim, YA SABIR diyeceksin... offf,,, ne kotuydu psikolojim, suan cok iyiyim.. cunku her zaman herkezin gozu uzerimde oldugu icin, kusurlu bi vucutum olmasini istemezdim, ve bu cizgiler parmak parmak cok kotuydu... suan yeni yeni iyiyim... cok kotuydum, aksamlari aglar, arkadaslarimdan uzaklasiyordum,,, karnimi gordukce... offfff... kendime cok kapanmistim, artik yeniden kendimi kazandim, ve kendime guvenim geldi.... yani sadece yazida kalmasin diye direk fotolar da ekledim, bilerek bahceye ciktim, gun isiginda gorun diye.... flas patlayinca korkunc gorunuyorduumudunuz bitmesin sekerlerim... benim bitmisti, plastik cerrahla konustuktan sonra... ve buralara bu kadar yazmam sadece siz cok iyi anladigimdan, ve ben daha 26 yasindayken iki cocuk annesi, boyle bi vucut kaldiramiyordum.. darisi basiniza.... kizlar YA SABIR diiyin.. :90:
haftada bes gun bence coooooooook..... bunu sen haftada 2-3kere yap.... deri toparlasina vakit birakmiyorsun... bence azalt.. yok duzeltim derken daha fazla mahfetme, bide sen suan spora falan basladin ya.. mutlaka detox masaj yaptir.. mutlaka..
canim dermaroller yi aldigim sitede haftada bes kere yapabilirsiniz diye yaziyordu...:26:
ondan yapiyorum...yada ilk hafta 5 yapim sonra azaltirim....
canim dermaroller yi aldigim sitede haftada bes kere yapabilirsiniz diye yaziyordu...:26:
ondan yapiyorum...yada ilk hafta 5 yapim sonra azaltirim....
valla bes cok,, bana ilk hafta 3 kere, sonra ki haftalar ise 2 defa,, ve suan haftada 1 defa yapiyorum....
valla bes cok,, bana ilk hafta 3 kere, sonra ki haftalar ise 2 defa,, ve suan haftada 1 defa yapiyorum....
tamam tatlim bende oyle yapim o zaman...
Canim sana cok tesekurederim herseyi burada paylastin bana da umut oldu...umarim bizde basaririz oyle yada boyle ve burada mutlulugumuzu paylasiriz senin gibi...xxx...
insallah diyelim ve sabir diyelim :)) ama bu dermarolleri sen baskasina yaptirt, esin yada arkadasin yapsin.. daha iyi,, ben yaptigimda o kadar bastiramiyorum.. senide cok iyi anliyorum cunku bende gencim, ve sen benden daha gencsin... yani seni cok iyi anliyorum...gormek duymaktan daha iyi firindeyim, ondan fotolari buraya astim.. inanmak istemeyen gorsun
evt canim kesinlikle gormek duymaktan daha iyidir canli bir kanit gormek cok iyi.
ben kendim yaptigimda daha sert yapiyorum esim yaptiginda korkuyorum...
insan 24 yasinda karni 80 yasinda gibi olunca cok morel bozuklugu oluyor ben suan hic tatile gitmek istemiyorum bikini zaten giyemem hayati kendime zehir ediyorum anliycan ama napim kimse gormesin ben kendim bakinca bile utaniyorum birde o bakislari kaldiramam...
offf, biliyorum ama ben gecen sene tatildeyken artik takmiyordum,, ben yuzumden yirtiyorum yane.. bakan basta yuzume sonra karnim, pattt.. ben bikini de giydim,, banane. yaaa,, offf, kendim bilerek yapmadim ki,,,, cocuklarim var.. napim,, ilk ve tek de degilim dunyada. bulasici bi hastaligimda yok... babamin lafi iste cok batti bana : kurumus erik gibi .. o laf hirslandirdi beni
o yazini ilk okudugumde cok gulmustumbende baktim karnima gercekden kurumus erige benziyorum... :))))
evet aynen kurumuş erik gibi benimkide iyi benzetme yapmış gamzenin babasıbu yaz düzeleceğini pek düşünemiyorum ben en iyisi yaz sonu başlim diyorum merkezlere gitmeye bu arada kendi çabamla yapıcam bişeyler dermaroll kremler masaj...zaten aldığım aletlerin kremlerin haddi hesabı yok... birinden çözüm almadan diğerine başlıyorum iyice dağıttım yani acele ediyorum açıkçası hemen etkisini göstersin istiyorum...ben kendime selülit taytı aldım masaj yapsın hem bacaklarıma hem karnıma diye sonra dediğim abtronicx2 aleti kas yapıyormuş ...son olarak barbara bort kremini aldım selülit içinmiş ama çatlaklarada iyi geliyormuş sıkılaştırıp inceltiyormuş önceki aldıklarım saymakla bitmez yağlar falan iyice bunalımda olduğumun işareti işte bunlar çare arıyorum derdime umarım faydalı olur boşboş oturmaktan iyidir...
bende simdilik kendim ugrasiyorum yaz tatilinden sonra gidicem bende merkezlere lazer,thermage,tripoller vs vs.....canim yalniz degilsin bende bunalimlardayim....basaricaz insAllah bizde...
canim, uzulme, bi inada bin, bak nasil hemen toparlaniyorsun.....