canım thermaj bende düşündüm bazıları süper bişey diyo bazıları hiç etkisi olmadı diyo birde pahalı garanti veriyolarmı şöle dümdüz bir karın için birde 6 aydan sonra etkisini gösteriyormuş yavaş yavaş ve 3 yıl sonra yavaş yavaş eskiye dönüş başlıyo...türkiyede çok uygulama var garanti vermiyorlar para tuzağına düşmekte istemiyorum.dermarollere gelince kendim yapıorum yağ falan sürüyorum bişey yok...acnelys krem ve medikassol ondan daha iyiydi...ben beceremiyorum şöle kanata kanata yapıcaksın aslındaameliyata gelince biliyorum ama burda forumda olanlar var çok memnunlar niye uğraşmışım boşuna diorlar izler de 2 yılın sonunda soluyo ve belirsizleşiyo iz kremleri falan var zaten sonrasında ama dediğin gibi zahmetli ilk 1 haftayı atlatsak sonrası yavaş yavaş düzeliyo ve herkez harika karnım var yaşasın dedikçe iştahım kabarıyo valla ama ben öle güzellik merkezine falan gitmeyi düşünmüyorum önce plastik cerraha göstericem düzelirmi bu karın bak bir dicem boşuna uğraşma sarkmış deri toplanmaz derse mecburen yaptırıcam napim... ama gamzenin resimlerini bekliyorum bakıcam aynı durumdaysak düzeliyo demekki...sadece göbek çevrem düzelse onada razıyım...
hamile kalmayı hiç hesaba katmıyoruz tabi ameliyat düşünüyorsak çocuk sayfasını kapatmış olmamız gerek...benim 1 çocuğum var tek çocukta dağıldım kocaman bir karnım vardı gören ikizmi diyorduçocuk doğduktan sonra korktum zaten karnımdan resmen katlanmış vaziyetteydi şimdi topladı ama yinede kırışıklık ve hafif sarkıklık var ...bilmiyorum canım ben aslında biran önce düzelsin istiyorum zamana yaymakta istemiyorum ondan galiba ameliyat istemem...yinde bir uzmana göstermek gerek boşa kürek sallamayalım...
bende ayni artik uzasin istemiyorum,biran once kurtulim bundan,ya bu yuzden tatile gitme hevesimi kaybettim
senin fotoraflarin varmi?bana gonderebilirmisin?ozel mesaj yazamiyorum ama Gamzede benim mail var...sana verebilir....bende sana yolarim cnm.sykma canini kurtulcaz bu dertten hep beraber insAllah..
bazı kadınlara bakıyorum kaç çocuk doğurmuş ne selülit ne çatlak var moralim bozuluyo sonra ..inşallah bir çözüm bulucaz canım.ben 2 senedir mayokini giyiyorum mayo giymeyi hiç sevmiyorum bikinilerimi zaten unuttumama sanada tercih ederim mayokini en azından kapıyo göbeği tatilin zehir olmasın.ben genç kızken deniz kenarında bütün vücudu çatlak içinde olan bir kadın görmüştüm göğüsten dizlere kadar nerdeyse ayyy bu nee dedim çok iğrenç ..Allah cezamı verdi işte başıma geldi o kadar çatlağım yok çok şükür ...şimdi o kadıncağızı anlıyorum..canım karnımın fotosunu çekmedim hiç görmek istemediğimden...gamzeye yolladım bende mailimi...çekinelimde gösterelim bari muhteşem göbişlerimizi
1 tripollar seansim var, ve bu hafta iki defa solaryuma gittim... catlaklarim bronzasssin diye... fotoyu bugun cektim.. ve ben tatilde cok kilo verdigim icin (2 hafta onceki tatilden bahsediyorum, hani hastaydim), ve bugun hafta sonu tatilinden geldigimden... (karnimin sisikligi yemek yuzunden,) catlaklarin hafif kirisikligi ise tatil boyunca bes kilo falan vermem.. ama daha tripollar terapim bitmedi kizlar.. ben cok memnunum.. aksam gozu ile foto cektim, yarin gunduz yine bi cekerim eklerim... ve spora yeniden basliyorum,, karnimi calistiracam, kas olsun diye
Eki Görüntüle 197872 Eki Görüntüle 197873
canım bayaa düzelmiş benim karnımda ilk resmindeki gibi hemen hemen...güneş solaryum çatlakları bronzlaştırmıyo diye biliyorum hep beyaz kalıyorlarmış ben mayokini giydiğimden yakmadım hiç çatlakları sende nasıl kırmızımı bronzlaştımı resimde normal gözüküyor ama...inşallah bizimde böyle düzelir zayıfladıkça daha bir sarkıyo deri...birde hamilelikte çok büyük karnı olanların içerden karın kasları yırtılıyormuş ameliyatlarda falan drlar önce onu dikiyorlar karnın dışarı çıkıntısını önlüyorlar bendede var öle bir çıkıntı hafiften sporlaa düzelirm bilmiyorum...ama seni tebrik ederim azimle başarmışsın...
mrhba gamze. bu catlak isine nerden baslamam gerek? nereye gidip ne yaptrmalıyım. okudukca kafam iice karıstı. yabancı oldugum öyle cok kelime geciyorki. bu arada ben istda yasıyorum. su ignelerle catlakları yaraya cewirip birde bahsedilen kremleri mi kullanmak gerek ? bi doktor catlakları yaraya cewirip azaltablcgni yazmıstı. bana kısaca ne yapmam gerektgni sölermsn???
Baştan sona konuyu ben de okudum ve Gamzeye hayran kaldım,tüm bildiklerini paylaşmış,çoook teşekkürler.Benim merak ettiğim şu;bu guna kollageni bulduk diyelim,iğne ile sorunlu bölgeye mi yapılacak?Mesela ben karnımın düzelmesini istiyorum,iğne oraya mı yapılacak?
canım bende bir aydan fazladır rejimdeyim, bir haftadan beride spora başladım. bu çatlaklar yüzünden kilo bile vermek istemiyordum daha çok çatlarım diye. ama kolumda olması beni resmen bitiriyo diyorum ki keşke başka yerimde bu çatlaklar olsaydı kollarımda niye oldu diye en büyük üzüntüm bu, yazın istediklerimi giyemiyorum çok kötü ne olucak böyle bilemiyorum
evet benimde gobek cevrem cok kirisik benide deli eden zaten bu kirisik goruntu ozellikle egildigimde berbat oluyor:84:
ben dermaroller yi aldim,yaglarida aldim,sadece kolejen yok onu almaya calisicam insAllah.
Ondan sonrada ya thermage yapan bir kilinige gidicem bu kirisiklar icin yada Gamzenin masorunun kulandigi tripoller...Ama thermage daha etkili diye biliyorum...
bir kilinik ile gorustum thermage uygulamasi icin £3,600 dedi cok pahali ama uc kere gidebiliyormusum yani yilda 1 kere fallan...kadina sordum peki 3 yildan sonra tkr ihtiyacim olurmu diye,dedi ki kilo almazsan olmaz...bakalim artik....biraz umut var....
Amaliyat olmakdan iyidir galiba :26:
ya biliyormusun Arzu bende bazen aynen senin gibi dusunuyorum ama sonrada diyorum ki ben once farkli teknikler deneyim eger olmaz ise o zaman amaliyat olurum..
cunki benim yasim 24 daha, iki cocuk annesiyim ya ilerde tkr hamile kalirsam o zaman ne olur,cocuk iceride sykisiyor ve tam olarak karnin buyumuyor..youtube de karin germe amaliyatindan sonra hamile kalan kadinlarin goruntuleri var cok korkuncbirde o iz var ya beni komple caydiriyor.dusunsene ipli bikini fallan giyemiycez...Ama senin dusuncelerini ve bunalima girdigini cok iyi anlayabiliryorum cunki bende ayni seyleri yasiyorum....
Karin germe amaliyatini obur estetik amaliyatlara gore agir diyorlar kac hafta yada ay kendine gelemiyormussun ne bilim ben cok korkuyorum karin germe amaliyatindan ama Gamzenin yontemi ise yaramazsa bende olmayi dusunurum herhalde...boyle kiris kiris olan catlaklar ile dolu olan bir karinla omrumun sonuna kdr yasayamam
canım thermaj bende düşündüm bazıları süper bişey diyo bazıları hiç etkisi olmadı diyo birde pahalı garanti veriyolarmı şöle dümdüz bir karın için birde 6 aydan sonra etkisini gösteriyormuş yavaş yavaş ve 3 yıl sonra yavaş yavaş eskiye dönüş başlıyo...türkiyede çok uygulama var garanti vermiyorlar para tuzağına düşmekte istemiyorum.dermarollere gelince kendim yapıorum yağ falan sürüyorum bişey yok...acnelys krem ve medikassol ondan daha iyiydi...ben beceremiyorum şöle kanata kanata yapıcaksın aslındaameliyata gelince biliyorum ama burda forumda olanlar var çok memnunlar niye uğraşmışım boşuna diorlar izler de 2 yılın sonunda soluyo ve belirsizleşiyo iz kremleri falan var zaten sonrasında ama dediğin gibi zahmetli ilk 1 haftayı atlatsak sonrası yavaş yavaş düzeliyo ve herkez harika karnım var yaşasın dedikçe iştahım kabarıyo valla ama ben öle güzellik merkezine falan gitmeyi düşünmüyorum önce plastik cerraha göstericem düzelirmi bu karın bak bir dicem boşuna uğraşma sarkmış deri toplanmaz derse mecburen yaptırıcam napim... ama gamzenin resimlerini bekliyorum bakıcam aynı durumdaysak düzeliyo demekki...sadece göbek çevrem düzelse onada razıyım...
bazı kadınlara bakıyorum kaç çocuk doğurmuş ne selülit ne çatlak var moralim bozuluyo sonra ..inşallah bir çözüm bulucaz canım.ben 2 senedir mayokini giyiyorum mayo giymeyi hiç sevmiyorum bikinilerimi zaten unuttumama sanada tercih ederim mayokini en azından kapıyo göbeği tatilin zehir olmasın.ben genç kızken deniz kenarında bütün vücudu çatlak içinde olan bir kadın görmüştüm göğüsten dizlere kadar nerdeyse ayyy bu nee dedim çok iğrenç ..Allah cezamı verdi işte başıma geldi o kadar çatlağım yok çok şükür ...şimdi o kadıncağızı anlıyorum..canım karnımın fotosunu çekmedim hiç görmek istemediğimden...gamzeye yolladım bende mailimi...çekinelimde gösterelim bari muhteşem göbişlerimizi
ben bizde thermage bulamadim... hmmmmmm suan merak ettim amabi kadin magazinde buldu, ve oda acimasiz bi yontem diye yazmis ve 5 seneye kadar deri genc duruyormus.... ve bu alette kolajen uretiyooo
canim o kirisiklik bendede vardi, ve egildigimde sarkik sanki o deri benim degilde sanki ek derim varmis gibiydi,, cok igrenc, ama topluyor, inan topluyor.. boyle cagresiz dusunme artik... spor yapmaya basla,, bak ben egzersiz yapiyordum evde her aksam dizi izlerken, mutlaka sende izliyorsundur... butun o dizi boyunca spor yap.... ve mutlaka kosuya basla... inanilmaz vucut icin iyi.. ve hizli kilo verdiriyoookendine biraz inan