Çatlaklar Catlaklarim, DERMAROLLER, kollajen ve benim savasim

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Sizce bu konuda verilen bilgiler yeterli mi ???

• EVET

OY: 24 82,8%
  • HAYIR

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29

buradada garanti vermiyorlar malesef ya uc yildan sonra tkr eski haline donerse yine mi yaptircaz?,oylede olmaz ki her seferinde bir servet dokucez,bir kere amaliyat ol kurtul daha iyi,ama iste o tkr gobek deligi olusturulmasi fallan cok korkunc ya
bende trye geldigimde estetik cerrahlar ile gorusucem bakalim onlar ne diyecek.off bu neden bize oldu kimine hic bisey olmuyor tek bir yirtik bile yok, bide bize bakin neler ile ugrasiyoruz

bende ayni artik uzasin istemiyorum,biran once kurtulim bundan,ya bu yuzden tatile gitme hevesimi kaybettim
senin fotoraflarin varmi?bana gonderebilirmisin?ozel mesaj yazamiyorum ama Gamzede benim mail var...sana verebilir....bende sana yolarim cnm.sykma canini kurtulcaz bu dertten hep beraber insAllah..

bazı kadınlara bakıyorum kaç çocuk doğurmuş ne selülit ne çatlak var moralim bozuluyo sonra ..inşallah bir çözüm bulucaz canım.ben 2 senedir mayokini giyiyorum mayo giymeyi hiç sevmiyorum bikinilerimi zaten unuttumama sanada tercih ederim mayokini en azından kapıyo göbeği tatilin zehir olmasın.ben genç kızken deniz kenarında bütün vücudu çatlak içinde olan bir kadın görmüştüm göğüsten dizlere kadar nerdeyse ayyy bu nee dedim çok iğrenç ..Allah cezamı verdi iştebaşıma geldi o kadar çatlağım yok çok şükür ...şimdi o kadıncağızı anlıyorum..canım karnımın fotosunu çekmedim hiç görmek istemediğimden...gamzeye yolladım bende mailimi...çekinelimde gösterelim bari muhteşem göbişlerimizi

bende tankini giyiyorum ama hic sevmiyorum bir care bulucaz buna baska care,ben bu piskoloji ile yasayamam cok takiyorum kafama...
kiz hic gulecegim yoktu guldurun beni saol ,ben cektim fotosunu cunki doktorlara gonderdim karin germe amaliyati icin ondan yani
Gamze benimde mailimi versin sana gonderelim birbirimize,teseli olur :)

burada 11 kilo fazlaligim vardi, catlaklar o kadar belli olmuyordu, ama kipkirmizi renkti, ve icleri bombostu.

Son düzenleme:
ben beyaz tenli oldugum icin catlaklarim cok kirmizi gosteriyor, ama fotolar sizi yanitmasin..

bu fotolar ise dermaroller´den sonra cekilmis.. oncesini cekmedim... ama cok derecede kirmizi renklik gitti, ve yakin fotoda ekledim, yani gorun diye catlaklarim kirisik bi halde degil diye, ve dolmus vaziyetteler.. gormek duymaktan daha iyi bence

unutmayin kizlar.... ben bu fotolar oncesi 11 kilo vermistim artik, ve karnim daha bi sarkik, ve catlaklar daha bi berbat gorunumdeydi.... o zamandan hic bi tane fotom yok..

Son düzenleme:
1 tripollar seansim var, ve bu hafta iki defa solaryuma gittim... catlaklarim bronzasssin diye... fotoyu bugun cektim.. ve ben tatilde cok kilo verdigim icin (2 hafta onceki tatilden bahsediyorum, hani hastaydim), ve bugun hafta sonu tatilinden geldigimden... (karnimin sisikligi yemek yuzunden,) catlaklarin hafif kirisikligi ise tatil boyunca bes kilo falan vermem.. ama daha tripollar terapim bitmedi kizlar.. ben cok memnunum.. aksam gozu ile foto cektim, yarin gunduz yine bi cekerim eklerim... ve spora yeniden basliyorum,, karnimi calistiracam, kas olsun diye

canım bayaa düzelmiş benim karnımda ilk resmindeki gibi hemen hemen...güneş solaryum çatlakları bronzlaştırmıyo diye biliyorum hep beyaz kalıyorlarmış ben mayokini giydiğimden yakmadım hiç çatlakları sende nasıl kırmızımı bronzlaştımı resimde normal gözüküyor ama...inşallah bizimde böyle düzelir zayıfladıkça daha bir sarkıyo deri...birde hamilelikte çok büyük karnı olanların içerden karın kasları yırtılıyormuş ameliyatlarda falan drlar önce onu dikiyorlar karnın dışarı çıkıntısını önlüyorlar bendede var öle bir çıkıntı hafiften sporlaa düzelirm bilmiyorum...ama seni tebrik ederim azimle başarmışsın...

canim, ben gunese vuruyorum butun vucudumu.(aksine beyaz tenliyken inanilmaz gorunumdu-yani cirkin)... ve catlaklarim gercekten cok degisti.. fotolarda o kadar iyi gorunmuyor... yani cok catlaklarim var gibi gorunuyor, flas patladiginda oyle gorunuyor, ama aynaya baktigimda daha farkli,, bu aralar spora baslayacagim,karnim kas olsun diye.... karnimdaki deri tamamen degisti, boyle daha puruzsuz, boyle bebek vucutu gibi,, benim karnimda cok buyuktu, bide fazla kilo... ben cok memnunum, o kadar kilo verdikten sonra karnimdaki sarkiklikta cekti.., ve o kirisiklikta gitti....... kizlar yemeklerinize cok dikkat. cunku yanlis beslenme karn etrafinda "yasstik" olusturuyor... ben tamamen cok sevdigim kizartmayi artik yapmiyorum....

canim bende istanbulluyum ::) sen en bastan oku, eger bisi anlamazsan ben sana aciklarim, cunku en basta herseyi acikladim,, yani yabanci sozleri bile...

senin bahsettigin sey yaraya cevirip vs.... buz terapisi herhalde.... ben onuda cok arastirdim... cok okudum, ama suana kadar birisi cikmadi ortaya evet yaptirdim, catlaklar tamamen gitti diye.. yada yapan uzman bile sayfasinda bi fotograf yayinlamadi.. ve inanilmaz uzun 1-2sene suruyor. ve inanilmaz bi aci veriyormus.... ve cok pahali... istersen arastir.. o bahsettigim uzman istanbulda...

canim, ben size yardimci olmak istedigimden deneyimlerimi yaziyorum, cunku psikolojim cok kotuydu benim.. sizin ne cektiginizi biliyorum, ve anliyorum.... ben size yuzde yuz cozum veremem,, ama o goruntuyu duzeltmeniz icin yardimci olmak istiyorum, insan kendisine guvenince hayat bi baska oluyor...

yok sen yanlis anladin.... ben aciklayayim sana :)
guna kollajeni catlaklarinin uzerine suruyorsun (su kivaminda) ve sonra dermaroller ile uzerini geciyorsun... o aletin kucucuk igneler var ve derinin altina yukluyor kollajeni... (yani hemsirenin vurdugu ignelerden bahsetmiyorum ben.) evet karnima igne vurdurdum belkide onunla karistiriyorsun ama oda yag cozmek icindi...

canim uzme kendini,, bosuna uzuyorsun,, bende dogumdan once ki gibi rahat davranamiyorum... ama inan mutlaka bu tedavi sanada iyi gelir bence... bence daha uzun surer, cunku oradaki deri daha ince, ve benim bacak aralarimdaki catlaklar daha zor geciyor,, ama en azindan suan renk degistirdi, ve dik durdugumda hafif pembeye degisiyor ve oturdugumda beyaz renk :26: kan dolasimindan mi ne.... sen zayiflamaya basla.. hafif hafif... bak istedigini ye, tatli da olsun tuzluda. (hafif tuz at ama, cunku tuz vucutta su topluyor) porsiyonlarini kucuk kucuk yap, ve cok SIK yemek ye... her 2-3 saatte, eger zamanin olmazsa en azindan meyva yada sebze ye, ac kalma sakin... ve oglenden sonra yani 14-15 civarindan sonra asla meyva yeme, .. bol bol su ic, kahve cay icme,, meyva sulari cola vs... hic icme, kizartma asla... guzelim turkiyede suan sebze meyva taze taze

ben bizde thermage bulamadim... hmmmmmm suan merak ettim ama bi kadin magazinde buldu, ve oda acimasiz bi yontem diye yazmis ve 5 seneye kadar deri genc duruyormus.... ve bu alette kolajen uretiyooo

canim o kirisiklik bendede vardi, ve egildigimde sarkik sanki o deri benim degilde sanki ek derim varmis gibiydi,, cok igrenc, ama topluyor, inan topluyor.. boyle cagresiz dusunme artik... spor yapmaya basla,, bak ben egzersiz yapiyordum evde her aksam dizi izlerken, mutlaka sende izliyorsundur... butun o dizi boyunca spor yap.... ve mutlaka kosuya basla... inanilmaz vucut icin iyi.. ve hizli kilo verdiriyooo kendine biraz inan

canim valla sonuca karar senin, karinda senin, yani sen bilirsin, ama ne bilim bu ameliyat isi.... :26: gorun bu estetik cerrahina, sonra bizide aydinlattir....

yaaaa. benide bu olduruyooo iste.... inanilmaz kiskaniyorum su vucutlari kiz gibi olanlarin, catlaksiz matlaksiz napalim, canim kaderimiz buymus.. bundan daha kotuleride var diyorum :) ben gecen sene inanilmaz utaniyordum vucudumdan, ve bakan yeniden bakiyordu. cok utaniyordum, aman dedim, yeter.... kuzende ne sakliyorsun boyle dedi, sen iki cocuk annesisin dedi, ve hakli... yani bu catlaklarimizdan daha beteri var,, mesela asiri derecede sac dokulmesi, nebilim derideki lekeler vs. yada saglik.. bu catlaklar tamamen olmasada duzeliyor...

ben bizde thermage bulamadim... hmmmmmm suan merak ettim ama bi kadin magazinde buldu, ve oda acimasiz bi yontem diye yazmis ve 5 seneye kadar deri genc duruyormus.... ve bu alette kolajen uretiyooo

Evt canim simdi thermage in sitesine baktim yok sizde hayret :26:
cok iyi bir aletmis ama cok pahali £3,600 dediler ama uc kere gidebiliryorsun,yani mesela simdi yaptiriyorsun iki sene snra tkr gidebilirsin....dedigin gibi kolejen uretiyor....tripoller dan daha intense.

Son düzenleme:

spor yapiyorum canim umarim toplanir,her yolu deniycem amaliyat olmadan eger hic bisey ise yaramaz ise o zaman artik amaliyat olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…