canım thermaj bende düşündüm bazıları süper bişey diyo bazıları hiç etkisi olmadı diyo birde pahalı garanti veriyolarmı şöle dümdüz bir karın için birde 6 aydan sonra etkisini gösteriyormuş yavaş yavaş ve 3 yıl sonra yavaş yavaş eskiye dönüş başlıyo...türkiyede çok uygulama var garanti vermiyorlar para tuzağına düşmekte istemiyorum.dermarollere gelince kendim yapıorum yağ falan sürüyorum bişey yok...acnelys krem ve medikassol ondan daha iyiydi...ben beceremiyorum şöle kanata kanata yapıcaksın aslındaameliyata gelince biliyorum ama burda forumda olanlar var çok memnunlar niye uğraşmışım boşuna diorlar izler de 2 yılın sonunda soluyo ve belirsizleşiyo iz kremleri falan var zaten sonrasında ama dediğin gibi zahmetli ilk 1 haftayı atlatsak sonrası yavaş yavaş düzeliyo ve herkez harika karnım var yaşasın dedikçe iştahım kabarıyo vallaama ben öle güzellik merkezine falan gitmeyi düşünmüyorum önce plastik cerraha göstericem düzelirmi bu karın bak bir dicemboşuna uğraşma sarkmış deri toplanmaz derse mecburen yaptırıcam napim... ama gamzenin resimlerini bekliyorum bakıcam aynı durumdaysak düzeliyo demekki...sadece göbek çevrem düzelse onada razıyım...
buradada garanti vermiyorlar malesef ya uc yildan sonra tkr eski haline donerse yine mi yaptircaz?,oylede olmaz ki her seferinde bir servet dokucez,bir kere amaliyat ol kurtul daha iyi,ama iste o tkr gobek deligi olusturulmasi fallan cok korkunc ya
bende trye geldigimde estetik cerrahlar ile gorusucem bakalim onlar ne diyecek.off bu neden bize oldu kimine hic bisey olmuyor tek bir yirtik bile yok, bide bize bakin neler ile ugrasiyoruz