slm kızlar bende sizi çok yakın takip ediyorum yaşım 21 ama malesef kollarım,göğüslerim,belim ,karnım, dizlerim ,diz arkalarım,kalçam falan hep çatlak malesef uzun zamandır etek,şort ,bikini ve mayo giymeyi bıraktım zaten, ailem denize gittiklerinde hep bir bahane bulup gitmiyorum ama artık bu durum çok canımı sıkmaya başladı elbise bile giymemez oldum yazın bile yarım kollu body ve uzun pantolonlarla geziyorum ve dermaroller aldım 1,5 mmlik birde kuşburnu,jojoba vb yağlarıda alıcam fakat ben öğrenciyim kolajeni nasıl alcam? yada kolajen yerine fiyatı daha uygun birşeyler var mı?
slm kızlar bende sizi çok yakın takip ediyorum yaşım 21 ama malesef kollarım,göğüslerim,belim ,karnım, dizlerim ,diz arkalarım,kalçam falan hep çatlak malesef uzun zamandır etek,şort ,bikini ve mayo giymeyi bıraktım zaten, ailem denize gittiklerinde hep bir bahane bulup gitmiyorum ama artık bu durum çok canımı sıkmaya başladı elbise bile giymemez oldum yazın bile yarım kollu body ve uzun pantolonlarla geziyorum ve dermaroller aldım 1,5 mmlik birde kuşburnu,jojoba vb yağlarıda alıcam fakat ben öğrenciyim kolajeni nasıl alcam? yada kolajen yerine fiyatı daha uygun birşeyler var mı?
gamze bide masörüne sorarmısın ben haftada bir kez yapıyorum bazen on günü buluyor arasındaki zaman dilimi seninki ise kısa sürede oluyor acaba bu kadar ara vermemelimiyim bi sorarsan çok memnun olurum
ayy canım ya nekadar tatlısın gamzesk,
yaşadığın sıkıntıları sorunlarını ve çözümlerini ne kadar içten samimiyetle anlatmışsın
bendede var ama az kuşburnu yağını deniycem çok bilgilendirici bir yazı olmuş çok teşekkürler:81::81::81:
ay ne demek ben teşekkür ederim bilgilendirdiğin için gamzecanim, tanistigimiza memnun oldum, bu arada adim Gamze (gamzesk okuyunca gulmeye basliyorum)
cok tesekur ederim, takdir ettigin icin beni :)
ay ne demek ben teşekkür ederim bilgilendirdiğin için gamze
bende zeynep 26 yaşında 2 çocuklu ev hanımıyım istanbulda yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
gamzesk arkadaşımmm şuan da çatlakların tedavin ne durumda bilgi verebilir misin son durumundan ? sen şanslısın bulmuşsun türkiyede kim böyle yapar ki hiç bilgim yok valla. şuan bende kremlerle yöntem uyguluyorum düzelme olduğunu görünce güzellik merkezide bulursam iyisinden TCA peeling yaptıracağım kışın...
bence de resminden gördüğüm kadarıyla gerçekten çok kötü bir durumun yok,
hatta onca kilo alp vermene onca çatlaklarına rağmen çok iyi dururumdasınüzülme sakın ha kafanada takma,
bence gene şanslısın,çalışıyorsun,para kazanıyorsun ve çeşitli bakımlar yaptırabiliyorsun kendine,
birde daha beter durumda olupta kendini salmış,maddi manevi elinden hiç bir şey gelmeyen bayanlar var
jojoba yağı uygulayan arkadaşlar için bu yağın tüyleri kalınlaştırdığı konusunda uyarıda bulunmak isterim. tecrübe ile sabit ne yazık kidermaroller kalojen denemelerine en kısa sürede ben de başlayacağım ve bio-oil ile destekleyeceğim. evime dönmeme bir hafta kaldı ,bir kaç ay sonra ben de bir sonuç bildiririm umarım
gamze sanırım sen sadece göbeğine uyguladın, ben bacağımda denemiştim ve bir kaç haftada maalesef böyle bir sonuç oldubelki göbekte zaten tüyler çok zayıf olduğu için sen bir problem yaşamamış olabilirsin. bilemedim.
Slm kızlar almanyadan bana kolajen getirecek olan arkadaşım türkiyeye izine gelemiyor çünkü yıllardır uğraştı sonunda hamile :) tabi çok sevindim ama kolajensiz de kaldım neyse ki kremleri araştırırken karşıma gene yabancı bir sitede elastin 3 diye bi krem çıktı ve gene yurt dışındandı neyse okudum başka kremlerle elastin 3 kemini karşılaştırmışlar içindeki maddelere baktım 4 bileşim falan var diyorlardı colagen ve elastin var falan baktım ki bu bizim palmer cocoa kreminde vardı bende dün yaptıktan sonra onu denedim henüz yeni yaptığım için bişey söylemek istemiyorum ama bazı yerlerde yok olduğunu gördüm gözlerime inanamadım bakıcam şu kızarıklık şişiklik geçsin eğer memenun kalırsam devam edicem