Sonuç nasıl canım sende, sıkılaşma oldumu ? Bitkisel yağlar yerine kimyasal gögüs toparlayıcı krem
falan kullansam olurmu ki kafam çok karıştı
bana çok inandırıcı gelmiyor onlar nedense,sabril çatlak kreminin içinde aynı sefa çiçeğini duyunca denemek istedim ilk 10 gün bşy olmadı eczaneyle görüştüm 1 ay kullanmamı söyledi devam etti şuan okadar memnunumki denemelisiniz
kollejeni babordan aldım arkadaşlar doktor babor serisi biraz pahalı ama şimdiye kadar harcadığım paraları düşünürsek devede kulak kalır.Ben bakırköyden estet güzellik merkezinden alıyorum ordaki hanımın adıda zehra internetten aratın bulunuyor 345 TL içinde 14 ampul var .Bende bacaklarda ama inanın nerdeyse ayak bileğime kadar inmiş durumda üst bacaklar iç kısım falan arka bacak hep çatlak çatlak olmayan yer daha az yani.Önce kolejeni sürdüm hiç bekletmeden bastıra bastıra yaptım intikam alır gibi bastırdım hep kanadı nokta nokta oldu 3 gün sızladı valla 8 saatimi aldı okadar çokki belim koptu3 günde belim ağrıdı desem yeridir sonraki günlerde yağ karışımı sürdüm kahverengi bir hal aldı onlar döküldü bugün ve baktım daha silikler acaba benmi yanılıyorum diye kardeşime gösterdim oda onayladı ve inanamadı.Artık çaresi yok derken vazgeçmişken gamze yetişti Allah razı olsun çoğu insan söylemez başkası kurtulmasın diye hiç unutmayacağım bu insanlığını artık kısmetlerime gelsinler diyorum valla evlenmeyi bile istemiyordum yüzüm gülüyor vitrinlerde etek elbise bakıyorum hiç bakmazdım umarım herkes kurtulur sevgiler tekrar yazarım yapınca öpüyorum hepinizi
offfffffffffffffffffffffffff, neden 6 ampul bi kullanmada ?? bana masor 1 -1,5arasi suruyordu,, sen iyice
yedirmisinnnnn
bence daha az sur kolojeni, sonucta sende biliyorsun pahali bi madde, ve bende seninki gibi dokulme falan olmadi,, evet cok kirmiziydi, ama sen iyice bastirmisin, bence o kadar bastirrtma,, sonra bisey falan olur, allah korusun,, yani duzeltim derken, mahfetme kendini derim ben :126: opuyorum seni, bu arada canim iyi tatiller.... o bolgelerine masaj yap bol bol,, soguk sicak su aralikli dus yapmak cok iyi,, kan dolasimi hizlaniyor,, hadi kolay gelsin sana... ama bence eger yine almak istersen, e-bay falan bak,, oralari mutlaka daha ucuzdur.. optum:79:
canım biliyorum ama şöyle bir durumda var benim bacağımın sadece bir bölümü senin karın bölgenin tamamı kadar saydım 6 bölge var bende yani senin altı karın bölgen ediyor ama bacaklarına falanda 1.5 kadar kullanıldıysa çok demektir
ama bugün iyice baktım nereye çok bastırarak kulanmışsam ordan sonuç almışım bazı yerlerde yorulduğum için üstünkörü geçtim oralarda pek bişey yok demekki uygulamam biraz sert olmalı teşekkür ederim beni düşündüğün için ama bitsin gitsinde 2 kutu daha gitsin inan ne paralar döktüm hepsi koca bir sıfır bunda sonuç var en azından tatlım hergün ettiğim dualara senide kattım öptm
soran arkadaşlara ben dr babor serisinde pahalı olanı aldım işe yaradı ucuz olanı alacaktım kadın bunu almamı tavsiye etti önce acaba bu pahalı olduğu için bunumu satacak bana dedim ama dediği gibi oldu diğerini denemedim hiç bilmiyorum inanın kullandığımın tam ad DR.BABOR DERMA CELLULAR umarım işe yarar sizdede öpüldünüz
Arkadaşlar internetten baktım
dermoller iğneli bişey onları nasıl vücudunuza batırıyosunuz
içine giriyo sonuçta hemde kendi kendinize nasıl yapıyosunuz
ben kollarıma onu yapsam kan dolar heryerim diye düşünüyorum
acımıyor mu?
Kolejeni sürüp üzerinden onla geçiyosunuz demi
kolojen herhalde o deliklerden içeri giriyodur
nokta nokta yara olur diye düşünüyorum onların kabukları
kaç günde geçiyo
oyyy çok zorrrrr ben kendim yapamam evdekilerde yapamaz
hemde kol öfff
Arkadaşlar internetten baktım
dermoller iğneli bişey onları nasıl vücudunuza batırıyosunuz
içine giriyo sonuçta hemde kendi kendinize nasıl yapıyosunuz
ben kollarıma onu yapsam kan dolar heryerim diye düşünüyorum
acımıyor mu?
Kolejeni sürüp üzerinden onla geçiyosunuz demi
kolojen herhalde o deliklerden içeri giriyodur
nokta nokta yara olur diye düşünüyorum onların kabukları
kaç günde geçiyo
oyyy çok zorrrrr ben kendim yapamam evdekilerde yapamaz
hemde kol öfff
ben 1.5 luk kullandim iki gün kıpırmızı dolaştım batırırken acımıyor benim ama sonrası o yanma hissi kızarıklar üstüne etek giyip öyle dolaştım pantolon falan canımı acıttı ve etkisini anlamak için bir bacağıma yaptım diğerine durduk yere acıtmıyım dedim iç bacak değişmedi ama bacak üstü gergin olan yer de çukurların derinliği azaldı ben kolajen sürmedim kuşburnu yağı jojoba ve kantron otu yağı kullandım bide gece madecasol sürdüm yattım
gamze canım sadece kolojeni sürsek etkisi olur mu acaba ???
ben kime yaptırabilirim ki kendim yapamam e bizim evdekiler hiç yapmaz
kol hemde((
kızlar bu arada mesajıma cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum
yok canim etkisini goremezsin,sadece disa surup, dermaroller ile gecmezsen. mecburi olarak birisine yaptiracaksin, bu arkadasin olsun, annen olsun, .. o kadar acimiyor, korkma
o bölgeye işlem yapıldıktan sonra çok temiz tutulmalı yoksa mikrop kapar demi, çünkü nokta nokta açık oluyor ya onun içinde
özel bişey varmı sürülmesi gereken
gamze canım, anladığım kadarıyla ilk yaptıktan sonra bile çatlaklarda bir sıkılaşma oluyor demi,
keşke yatsam kalksam kollarım düzelmiş olsa
ama zayıfladıkça daha çoğalmaya başladı :84:
göbek bölgemde hiç değişme olmuyor iç bacakda öyle acaba deri yumşak diyemi öyle yoksa benim dermarollar 1.5 luk acaba azmı geliyor üfff
ilk kullanimdan sonra inanilmaz bi sekilde degisme var, inan,, sonucta ben hic kimseye reklam yapmiyorum, sadece deneyimlerimi sizinle paylasiyorum,,