Çatlaklar Catlaklarim, DERMAROLLER, kollajen ve benim savasim

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Sizce bu konuda verilen bilgiler yeterli mi ???

• EVET

OY: 24 82,8%
  • HAYIR

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29
bana çok inandırıcı gelmiyor onlar nedense,sabril çatlak kreminin içinde aynı sefa çiçeğini duyunca denemek istedim ilk 10 gün bşy olmadı eczaneyle görüştüm 1 ay kullanmamı söyledi devam etti şuan okadar memnunumki denemelisiniz

Sonuç nasıl canım sende, sıkılaşma oldumu ? Bitkisel yağlar yerine kimyasal gögüs toparlayıcı krem
falan kullansam olurmu ki kafam çok karıştı

bende 2 ampul kolojen vardi, bir ampul (3-44gune ayirdim)hergun uyguladim, o catlaklar hafif doldu, ama onceki kadar belli olmuyor artik, onceden yirtik torba gibi duruyordu , suan gorunum daha iyi ama ben bol bol dus yaparken soguk sicak su uygulama yaptim, masaj yaptim, oyle yanee

bana çok inandırıcı gelmiyor onlar nedense?? anlamadim, ne inandirici gelmedi, krem mi dermaroller mi ?

mrb öncelikle çok mutlu oldum adınıza benm size sormak istediğim serum kutusunda collagen booster fluid yazan serum mu acaba çünkü baborun anti aging sıkılaştırıcı farklı serumlarıda var yanlış bişey almak istemiyrm teşekkürler şimdiden

canım biliyorum ama şöyle bir durumda var benim bacağımın sadece bir bölümü senin karın bölgenin tamamı kadar saydım 6 bölge var bende yani senin altı karın bölgen ediyor ama bacaklarına falanda 1.5 kadar kullanıldıysa çok demektir
ama bugün iyice baktım nereye çok bastırarak kulanmışsam ordan sonuç almışım bazı yerlerde yorulduğum için üstünkörü geçtim oralarda pek bişey yok demekki uygulamam biraz sert olmalı teşekkür ederim beni düşündüğün için ama bitsin gitsinde 2 kutu daha gitsin inan ne paralar döktüm hepsi koca bir sıfır bunda sonuç var en azından tatlım hergün ettiğim dualara senide kattım öptm
soran arkadaşlara ben dr babor serisinde pahalı olanı aldım işe yaradı ucuz olanı alacaktım kadın bunu almamı tavsiye etti önce acaba bu pahalı olduğu için bunumu satacak bana dedim ama dediği gibi oldu diğerini denemedim hiç bilmiyorum inanın kullandığımın tam ad DR.BABOR DERMA CELLULAR umarım işe yarar sizdede öpüldünüz

canim, benim karnima, bacaklarimin arasi, popom, kalcalarim hepsine 1,5serum yediriyordu..... fazla fazla surme.... suan biliyorum kullanmiyorsun, ama aksatma, sade dermaroller bile olsa kullan.... opuyorum, bay, haftada bi kere bile yeterli, o toparladigin yerler icin cok yararli....

Arkadaşlar internetten baktım
dermoller iğneli bişey onları nasıl vücudunuza batırıyosunuz
içine giriyo sonuçta hemde kendi kendinize nasıl yapıyosunuz
ben kollarıma onu yapsam kan dolar heryerim diye düşünüyorum
acımıyor mu?
Kolejeni sürüp üzerinden onla geçiyosunuz demi
kolojen herhalde o deliklerden içeri giriyodur
nokta nokta yara olur diye düşünüyorum onların kabukları
kaç günde geçiyo
oyyy çok zorrrrr ben kendim yapamam evdekilerde yapamaz
hemde kol öfff

ben 1.5 luk kullandim iki gün kıpırmızı dolaştım batırırken acımıyor benim ama sonrası o yanma hissi kızarıklar üstüne etek giyip öyle dolaştım pantolon falan canımı acıttı ve etkisini anlamak için bir bacağıma yaptım diğerine durduk yere acıtmıyım dedim iç bacak değişmedi ama bacak üstü gergin olan yer de çukurların derinliği azaldı ben kolajen sürmedim kuşburnu yağı jojoba ve kantron otu yağı kullandım bide gece madecasol sürdüm yattım

bana masor dermaroller kullandiginda hic kanamadi desem , inanirmisiniz bilmem (sadece hafif kanama olduugu zamanlar ise karnima yag eritici igne vurdugu zamandi, yani dermaroller ile ilgili degil) , bende yara olmadi, kabuklanma falanda,, sadece dermaroller kullandiktan sonra kirmizi kirmizi kucuk noktalar olusuyor,, o kadar acimiyor,, ne bilim,,, adetli iken baslamistim, oluyordum acidan, ama sonra o kadar pek hissetmedim, sadece bel kisminda cok aciyor... inanilmaz sekilde... offff... bastiracaksin, ama bende hic kanama olmadi

ben dermarolleri dus yaptiktan sonra yapiyorum,,,, sende oyle yap,, uzerine yaglar ile masaj yaptiktan sonra uyu.. bu sicakta, nasil geziyorsun be guzelim , ustune yapisiyo giym zaten

gamze canım sadece kolojeni sürsek etkisi olur mu acaba ???
ben kime yaptırabilirim ki kendim yapamam e bizim evdekiler hiç yapmaz
kol hemde ((
kızlar bu arada mesajıma cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum

gamze canım sadece kolojeni sürsek etkisi olur mu acaba ???
ben kime yaptırabilirim ki kendim yapamam e bizim evdekiler hiç yapmaz
kol hemde ((
kızlar bu arada mesajıma cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum

yok canim etkisini goremezsin,sadece disa surup, dermaroller ile gecmezsen. mecburi olarak birisine yaptiracaksin, bu arkadasin olsun, annen olsun, . . o kadar acimiyor, korkma

yok canim etkisini goremezsin,sadece disa surup, dermaroller ile gecmezsen. mecburi olarak birisine yaptiracaksin, bu arkadasin olsun, annen olsun, . . o kadar acimiyor, korkma

o bölgeye işlem yapıldıktan sonra çok temiz tutulmalı yoksa mikrop kapar demi, çünkü nokta nokta açık oluyor ya onun içinde
özel bişey varmı sürülmesi gereken
gamze canım, anladığım kadarıyla ilk yaptıktan sonra bile çatlaklarda bir sıkılaşma oluyor demi,
keşke yatsam kalksam kollarım düzelmiş olsa
ama zayıfladıkça daha çoğalmaya başladı :84:

ilk kullanimdan sonra inanilmaz bi sekilde degisme var, inan,, sonucta ben hic kimseye reklam yapmiyorum, sadece deneyimlerimi sizinle paylasiyorum,,

bugun benim masordeydim, konustuk, bakmis internette, okumus,,, dedigine gore, evet etkisi var, ama gunde en az 2-3 defa yapilmasi gerekiyormus,,, cunku 5v´lukmus, ve onun profesyonel olan makinesi 50v´mu ne, bende tam bilmiyorum... (vatlari, kilovatrali falan anlamam pek:) neyse, uzun lafin kisasi.. evet etkili, ama gunde 2-3defa ve hergun... opuldunuz..

göbek bölgemde hiç değişme olmuyor iç bacakda öyle acaba deri yumşak diyemi öyle yoksa benim dermarollar 1.5 luk acaba azmı geliyor üfff

göbek bölgemde hiç değişme olmuyor iç bacakda öyle acaba deri yumşak diyemi öyle yoksa benim dermarollar 1.5 luk acaba azmı geliyor üfff

galiba hamilelikten sonra sarkma var sendede , benimde oyleydi, hatta bicak saplasan hissetmezdim,,, spor yap biraz,, belkide dermaroller mm olarak az geldi.... hmmmmm :44:

canım ben bu dermarolleri anlayamadım
iğneli bişeymi kanatıyormu..türkiyede alan varmı

dermaroller iğneli bişey, öyle kanatmıyor ama çizik çizik olabilir :) türkiyede de satılıyor tabi ki ben de ggden almıştım
ilk kullandığımda geçti gibi gelmişti ama sonra etkisi olmadığını düşünmüştüm ama ben kollajen kullanmadım
dermatoloji hocam da çatlaklar için en etkili yöntemin şimdilik dermaroller olduğunu kollajenle birlikte iyi sonuç verdiğini söylemişti :)
ben tabi kollajen bulamam diye hiç aramadım bile :)

ilk kullanimdan sonra inanilmaz bi sekilde degisme var, inan,, sonucta ben hic kimseye reklam yapmiyorum, sadece deneyimlerimi sizinle paylasiyorum,,

Gamze ben senin içten davrandığına inanıyorum, buna şüphe yok zaten,
her sorduğumda da cevap veriyosun zaten çok teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…