gamzecim bnm sorunum sadece bacaklarda.sen galiba yurtdışındasın yanlış hatırlamıyosam sen arştır ama bildim kadarıyla karındaki çatlakları yok edebiliyolar ama ameliyatla galiba germe ameliytıydı ama sende neden ters etki yaptı bilemiyorum tv programına çıkan bi doktor söylemişti çünkü.inş. tedavin iyi geçer
ben aslinda karnimi hic gerdirtmek isteiyorum,, fazla konusuyorum,, gaza gelirdim, ama cesur degildim... neyse benim ic kaslarim yirtilmis ve karnimda fitik vardi, bu yuzden ameliyat olma karari aldim.... ve actirmisken estetik ameliyati yaptirim dedim,, eee, gitttiik, yattik bicak altina.... doktorlar,hemsireler super.. sargiyi actiktan sonra. ben yarayi gorunce. bi safram dondu ki,, anlatamam,, zaten beni kan tutar, dusun yani,, eve geldim,.. doktorun dediklerini yaptim,, ve 2 hafta sonra dik yurumeye basladim.... inanilmaz cekiyordu karnim.. ve oylede uyumaya calisiyordum.. hani yuzunu yikarsin , ve krem surmezsen ceker ya.. oyle bisi ama dahada dehset.... neyse.. ben bu ameliyattan sonra anladim ki.. benim derimin kalitesi 0, yani yagsiz mi ne.. bende anlamadim... karnimda ki deri fazlaligi gitti. cok bozuk derimide kestiler , yani yirtik olani aldilar,. biraz biraktilar, bende o kadar heyecanliyim ki, anlatamam... sonra karnimi derisi fecii bi sekilde agrimaya basladi.. ve sonra bi bakinim dedim,,, ve resmen karnim kucuk cizgiler ile dolu,, yirtik yirtik.... artik kafama takmamaya calisiyorum, esim beni boylede seviyor,,, bi zaman gecsin, karnimin agrilari gecsin,, ben kendi tedavime devam,,, benim yirtikarim gecti yazmadim,, - cekti,, toparladi, doldu, yani daha fazla goze batmiyor.. ben bi tedaviye daha basladim, laser ile. ve o gunden bugune gercekten ameliyat izim toparladi,,, yumusadi,,, daha iyi,,, suan turkiyedeyim tatil yapiyorum,, dondugumde geri devam laser tedavisine..