Çatlaklar Catlaklarim, DERMAROLLER, kollajen ve benim savasim

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Sizce bu konuda verilen bilgiler yeterli mi ???

• EVET

OY: 24 82,8%
  • HAYIR

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29
galiba hamilelikten sonra sarkma var sendede , benimde oyleydi, hatta bicak saplasan hissetmezdim,,, spor yap biraz,, belkide dermaroller mm olarak az geldi.... hmmmmm :44:

kız ben öyle kilolu biri değilim 56 kiloyum pilates falan yaparım benim göbek bölgemdeki çatlak şöyle göbek deliğinde 3 parmak aşağısında alt karında evet biraz sarkma var ama iç bacağımda yok sarkma ... Şu kolajende gelemedi gitti bir türlü ben burdan alıp deniycem valla bide ben hamileyken falan sadece 8 kilo aldım ergenliktede en fazla 4 kilo

galiba hamilelikten sonra sarkma var sendede , benimde oyleydi, hatta bicak saplasan hissetmezdim,,, spor yap biraz,, belkide dermaroller mm olarak az geldi.... hmmmmm :44:

Arkadaslar ben suan Guna Collageni arastirirken Guna Collgeni anlatan bir sayfaya denk geldim Catlakalr icinde iyi geldigini yaziyor bir kez daha tastiklendi yara izleri kirisikliklar ve catlakalr icin iyi geldigi yaziyor linki göndermek siterdim ama almanca yaziyor hatta resimler falanda var nasil etki ettigini anlatiyor gösteriyor.
Yarin bende Eczaneye gidip sorucam burda satiliyormu diye. Babor Collagenide alman markasi sanirim...
Bende artik baslamak isitiyorum, Derma rollerim var Dr. rollerin, sdce collagenim eksik oda gelirse uygulamaya baslicam insallah, benim catlaklarim bacak kalca popo diz kapagimin arkasina kadar gidiyor ve gögüs bölgemde insallah artik kurtuluruz su illetten....

Hatta ilk önce bunu deicem derma roller ile collagen, daha sonrada duruma bakaraktan Tca ile derma rolller uygulamak istiyorum, ama onu son care eger bu bi ise yaramazsa, cünki Tca bayaga riskli bi olay....

aksama herkezin msjina cvp yazicam.... benim kolojen´de zaten guna ...ama bulmak imkansiz gibi, normal eczanelerden bulunamiyor,, belki sen bulursun,, insallah bulursunda kurtulursun. :)

gamzesk senin çatlaklarındaki son durum nedir acaba?

mrhb canim,
kusura bakma suan yanit verebiliyorum, ben suan ki durumdan cok memnunum, her hafta tripollar yaptiriyorum, tedavim bitsin foto yukleyecegim, gobegim cekti kendini, ve kirisiklik gitti, gobegimin uzerindeki catlaklar elle gezdiginde hissettmiyorsun, resmen doldular, renk farki var, ama onuda artik guneste yakicam, baska cagresi yok :)
foto yukleyecegim, tedavim bitsin.

göbek bölgemde hiç değişme olmuyor iç bacakda öyle acaba deri yumşak diyemi öyle yoksa benim dermarollar 1.5 luk acaba azmı geliyor üfff

benimde ic bacak zor geciyor, deri yumusak diye bende dusunuyorum, yani soyle oluyor,,, otururken tenimin renginde oluyor catlaklar, kalktigimda ise kirmizi renk aliyorlar,, bunun icinde tripollare baslayacagim,

kizlar ben pazartesi masordeydim, konusuyorduk, aklima hep takiliyordu, sordum:
dermarolleri bazilariniz kullandiginda deri kabuklama yapiyormus diye, yada kanatiyorsunuz diye.....
yapmayin,,, bunu masor soyledi,,, ya pigment lekesi olusur ilerde, yada o deri kendini ilerde toparlayamaz, iz yapabilirmisiniz,

cok dikkat edin,, opuyorum hepinizi,,

offf , ben cok kilo almistim, ama bizim vucudumuz catlamaya yatkin,,, domuz yiyen rus cadilari gibi degil :)
vucudumuzun acaba yag oranimi dusuk? ben cozemedim yaaaaa. annnem dort dogum yapti,, ve haberi kilo aldi, kadin hizli bi sekilde sonra verdi, ve catlamadi,, yaaaaa, ben anlamiyorum,, ama bu catlaklar benim erkek kardeslerimdede olustu, (omuz, kol, bel, ve gobek )

benimde ic bacak zor geciyor, deri yumusak diye bende dusunuyorum, yani soyle oluyor,,, otururken tenimin renginde oluyor catlaklar, kalktigimda ise kirmizi renk aliyorlar,, bunun icinde tripollare baslayacagim,

gamzesk bi sorum olucak senin colalgenin kutusunun rengi beyaz ve lila rengindemiydi?? ben daha hala soramadim eczaneye ama yarin sabah ilk is sorucam insallah

gamzesk bi sorum olucak senin colalgenin kutusunun rengi beyaz ve lila rengindemiydi?? ben daha hala soramadim eczaneye ama yarin sabah ilk is sorucam insallah

benim ismim gamze bilmiyorum canim, gercekten hic bilmiyorum kutunun rengini,,, :44:beyaz gibi biseydi,ama kutuyu gormedim desem yerinde, ilgimi hic cekmemisti... sadece icinden ampul verdi, ama hic dikkat etmedim,,

Son düzenleme:

çok sevindim senin adına darısı başımıza.fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruz:80:

ya bu çatlak dediğiniz şeyi yengemde gördüm ilk kez kırk yaşında iki çocuğu var seneler geçmiş lisede oğlu..5 buçuk kilo doğmuş kerata doğal olrak kadında çatlak oluşmuş çok kötü bi görüntü ya..ivrençç.Acaba yıllar sonra bir çözüm olabilir mi gamzesk ne dersin?Tripollar da nedir açıklar mısın kadının bir de varisi var kader vurdu mu tam vuruyor selilütü de var var oğlu var ...olmayan az bi şey kalmış tövbe tövbe...üzücü yani...Peki çocuklar şimdi kadına saygılı mı hayır çektiklerine bak gördüklerine bak..

Benim annanem de tam 4 tane doğurmuş ne çatlak ne doğum izi annemde var çatlak teyzemde de annemin halalarında da genetik işte kayınvaldem de yok valla kocamda diz arkasında var erkek kardeşimin diziznde ve poposunda var ama onlardaki kıl kapatıyor 3 yaşında kızım var her banyoda kızımı yağlıyorum ilerde onda olmasın inşallah... ruslar çok lahana balık tüketiyor bizim gibi patates kızartması yemiyorlar çok dikkat ediyorlar onlar ve ufak yaştan spor yapıyorlar ki bu bizim türklerde yok malesef

eski catlaklar bence daha hizli kendini topluyor....
once ben tedavime dermaroller ile basladim, kolejen ve ozel yaglar ile.... sonra tripollar yaptiriyorum, yani suan... o alet ise,, yag eritip, sikilastirip , vucudun yeniden kolojen uretmesini sagliyor.... ve catlaklar doluyor... benim karnim cok sarkikti, ve gorunum dehsetti, suan ki mukemmeeeeeel

bende kucuk yasta spora basladim (ama gercekten SIKI spor yapiyordum-bu o kadar spor isi degil,, baska bisi), ama ben yazin okuluyken daha (2-3ay icerisinde hayvan gibi boylandim, 15santim falan birden attim, ve cok catladim ama bel kismim sadece) anam dogumdan sonra bi kafam catlamamis oldu her yerim catlakkk, ,
aman daha beteri var diyorum, ve kendimi avututuyorum,,, ve urasiyorum iste,, oyuncak oldum kendime

slm kızlar bende sizi çok yakın takip ediyorum yaşım 21 ama malesef kollarım,göğüslerim,belim ,karnım, dizlerim ,diz arkalarım,kalçam falan hep çatlak malesef uzun zamandır etek,şort ,bikini ve mayo giymeyi bıraktım zaten, ailem denize gittiklerinde hep bir bahane bulup gitmiyorum ama artık bu durum çok canımı sıkmaya başladı elbise bile giymemez oldum yazın bile yarım kollu body ve uzun pantolonlarla geziyorum ve dermaroller aldım 1,5 mmlik birde kuşburnu,jojoba vb yağlarıda alıcam fakat ben öğrenciyim kolajeni nasıl alcam? yada kolajen yerine fiyatı daha uygun birşeyler var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…