- 15 Haziran 2009
- 62
- 0
- 43
galiba hamilelikten sonra sarkma var sendede , benimde oyleydi, hatta bicak saplasan hissetmezdim,,, spor yap biraz,, belkide dermaroller mm olarak az geldi.... hmmmmm :44:
peki dermollerin ve koloenin fiyatı nedir arkadaslar
galiba hamilelikten sonra sarkma var sendede , benimde oyleydi, hatta bicak saplasan hissetmezdim,,, spor yap biraz,, belkide dermaroller mm olarak az geldi.... hmmmmm :44:
Arkadaslar ben suan Guna Collageni arastirirken Guna Collgeni anlatan bir sayfaya denk geldim Catlakalr icinde iyi geldigini yaziyor bir kez daha tastiklendi yara izleri kirisikliklar ve catlakalr icin iyi geldigi yaziyor linki göndermek siterdim ama almanca yaziyor hatta resimler falanda var nasil etki ettigini anlatiyor gösteriyor.
Yarin bende Eczaneye gidip sorucam burda satiliyormu diye. Babor Collagenide alman markasi sanirim...
Bende artik baslamak isitiyorum, Derma rollerim var Dr. rollerin, sdce collagenim eksik oda gelirse uygulamaya baslicam insallah, benim catlaklarim bacak kalca popo diz kapagimin arkasina kadar gidiyor ve gögüs bölgemde insallah artik kurtuluruz su illetten....
gamzesk senin çatlaklarındaki son durum nedir acaba?
göbek bölgemde hiç değişme olmuyor iç bacakda öyle acaba deri yumşak diyemi öyle yoksa benim dermarollar 1.5 luk acaba azmı geliyor üfff
kız ben öyle kilolu biri değilim 56 kiloyum pilates falan yaparım benim göbek bölgemdeki çatlak şöyle göbek deliğinde 3 parmak aşağısında alt karında evet biraz sarkma var ama iç bacağımda yok sarkma ... Şu kolajende gelemedi gitti bir türlü ben burdan alıp deniycem vallabide ben hamileyken falan sadece 8 kilo aldım ergenliktede en fazla 4 kilo
Hatta ilk önce bunu deicem derma roller ile collagen, daha sonrada duruma bakaraktan Tca ile derma rolller uygulamak istiyorum, ama onu son care eger bu bi ise yaramazsa, cünki Tca bayaga riskli bi olay....
benimde ic bacak zor geciyor, deri yumusak diye bende dusunuyorum, yani soyle oluyor,,, otururken tenimin renginde oluyor catlaklar, kalktigimda ise kirmizi renk aliyorlar,, bunun icinde tripollare baslayacagim,
gamzesk bi sorum olucak senin colalgenin kutusunun rengi beyaz ve lila rengindemiydi?? ben daha hala soramadim eczaneye ama yarin sabah ilk is sorucam insallah
mrhb canim,
kusura bakma suan yanit verebiliyorum, ben suan ki durumdan cok memnunum, her hafta tripollar yaptiriyorum, tedavim bitsin foto yukleyecegim, gobegim cekti kendini, ve kirisiklik gitti, gobegimin uzerindeki catlaklar elle gezdiginde hissettmiyorsun, resmen doldular, renk farki var, ama onuda artik guneste yakicam, baska cagresi yok :)
foto yukleyecegim, tedavim bitsin.
offf , ben cok kilo almistim, ama bizim vucudumuz catlamaya yatkin,,, domuz yiyen rus cadilari gibi degil :)
vucudumuzun acaba yag oranimi dusuk? ben cozemedim yaaaaa. annnem dort dogum yapti,, ve haberi kilo aldi, kadin hizli bi sekilde sonra verdi, ve catlamadi,, yaaaaa, ben anlamiyorum,, ama bu catlaklar benim erkek kardeslerimdede olustu, (omuz, kol, bel, ve gobek)
ya bu çatlak dediğiniz şeyi yengemde gördüm ilk kez kırk yaşında iki çocuğu var seneler geçmiş lisede oğlu..5 buçuk kilodoğmuş kerata doğal olrak kadında çatlak oluşmuş çok kötü bi görüntü ya..ivrençç.Acaba yıllar sonra bir çözüm olabilir mi gamzesk ne dersin?Tripollar da nedir açıklar mısın kadının bir de varisi var kader vurdu mu tam vuruyor selilütü de var var oğlu var ...olmayan az bi şey kalmış tövbe tövbe...üzücü yani...Peki çocuklar şimdi kadına saygılı mı hayır çektiklerine bak gördüklerine bak..
Benim annanem de tam 4 tane doğurmuş ne çatlak ne doğum iziannemde var çatlak teyzemde de annemin halalarında da genetik işte kayınvaldem de yok valla kocamda diz arkasında var erkek kardeşimin diziznde ve poposunda var ama onlardaki kıl kapatıyor 3 yaşında kızım var her banyoda kızımı yağlıyorum ilerde onda olmasın inşallah... ruslar çok lahana balık tüketiyor bizim gibi patates kızartması yemiyorlar çok dikkat ediyorlar onlar ve ufak yaştan spor yapıyorlar ki bu bizim türklerde yok malesef