kizlar merhaba,
size iyi mi desem kotu mu desem kendi acima.. neyse yazmaya baslim.... uzun zamandir gelemedim- ozel nedenlerden dolayi, cok ozur dilerim oncelikle...
benim karin icim uzun zamandir agriyo,, ve fark ettiyseniz fotolarda gorunuyor karnim disari cikik diye... neyse,, ben bi arkadasimla gorusurken, dedi ki bana: sen cerraha git, baktir, yalanci fitik olabilir diye,,, evet, kizlar cuma gunu gittim, yalanci fitik karnimda ki, ondan karnimi calistiramiyorum, agir is yapamiyorum, bu normaldir diye geciyordum hep, ama benim hamilelik doneminde karnim cok agriyordu,, inanilmaz derecede,, ve ben aslinda yirtiliyormusumda, haberimiz yok..ve dogumdan sonra resmen karnimin uzeri cukur yataga uzandigimda,,, tunel var - abartmiyorum.... neyse, doktor ameliyat yapmamiz gerekiyor dedi,, 7santim kadar acmalari gerekiyor,,, ve ic taraftan hem dikmeleri hemde destek koymalari gerekiyormus,,, ve ben bunu babama soyledim, kizim tamam, istanbula gidiyoruz, orada yaptirirsin dedi, doktor hemde bu operasyon olurken karnimi gerdermemi tavsiye etti, cunku yapamiyorum,, catlaklar cok hafif gorunuyor, cekti ve dolular, ama karnim sarkik, oturdugumda gobek mi desem migdemi desem firliyor disari dogru...
ve ben bu karnimi yaptirirken dusunuyorum suan,,, goguslerime o karnimdaki yagi enjekte ettirtsem mi diye ??? hic duyan var mi aranizda?? yani silikon gogus degil, kendi yaginizdan gogus buyutuyorlar....
opuyorum, yorumlariniz ve zamaniniz icin cok tesekurler.