Çatlaklar Catlaklarim, DERMAROLLER, kollajen ve benim savasim

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Sizce bu konuda verilen bilgiler yeterli mi ???

• EVET

OY: 24 82,8%
  • HAYIR

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29
aaaaa, bunu merak ettim simcik,,,, sen bunu ne zaman kullandin, dermaroller oncesi mi sonrasi mi ??? :KK3: ve sen bunu nerde buldun ? bende kendime yarin kollojen almaya gidiyorum,, buldum burada,, aslinda kizlar gidip bide dogal bitkisel satan bi yere bakinin, ben yarin oradan alicam, kolojen serum icinde, yuz kirisikligina suruluyormus,, bende dermaroller kullanirken suruccem :KK33:

Palmer's Gerginliği Önleyen Masaj Losyonu ( 250ML ) dermaroller sonrası kullandım arada gece yatmadan sürüyorum içinde elastin ve colajen varmış kakao yağı ve türkçesi karite yağı yani shea butter yağı falan var bide bu kremin organiği var ama beniki organiği değil. gratisten aldım 20 tl ye aldım :KK76:

Merhaba arkadaşlar çatlaklarınızın durumu nedir, gamze dışında çatlak tedavisi uygulayan arkadaşlar nasıl gdiyo, düzelme varmı
Gamze seninki zaten iyi ya o yüzden sormuyorum canım :):):)

Arkadaşlar Türkiyede bulabileceğimiz bir kolajen serum yok mu ?Alanlar nerden ve nasıl aldılar acaba.

Son düzenleme:
gamzecim çatlakların ne durumda kızlar ya sizin?? düzelme varmı? kolejeni nerden bulucaz kızlar yaaa içinde kolejen olan kremler hangileri bilen varmı ben dermaroller alıcam ama çok pahalı geldi bana ama alıcam yine kaç mmlik alıyım ve dermarolleri uyguladıktan sonra üzerine kolejen ve elastin içerikli krem sürmek istiyorum ama hangi kremde var bunlar?

Son düzenleme:
kızlar tv 8 deki günlük hayat programına çağan çokcan diye bi adam çıktı tanıttığı ürünün içinde 18 tüp varmış 9 günde çatlakları yok ediyormuş,bu konu hakkında bilgisi olan var mı???

kızlar tv 8 deki günlük hayat programına çağan çokcan diye bi adam çıktı tanıttığı ürünün içinde 18 tüp varmış 9 günde çatlakları yok ediyormuş,bu konu hakkında bilgisi olan var mı???

aa gercektenmi nasıl bişeymiş markası ne cnm tekrarını nette izlemek lazım

Selam,

Sakın o ürünü almayın tamamen yalan! ben aldım 200 tl verdim sonuç sıfır! bioxel jelden bahsediyorsun sanırım sen ve çok iddialı konuşuyor biliyorum ama asla alma asla!

bioxel jel den bende kullandım 200 TL sakın almayın arrkadaşlar. tamamen düzmece. etkisi 0. mağdur çok fazla. hatta memnun olan yok. sakın almayın

kizlaaaaaar slm :KK3: ya kusura bakmayin. ben uzun bi epeydir giremedim. yazmak istedigim su. siz bu kolojeni bide aktarda sorsaniz yada dahada ileri gidiyorum. bio yani tamamen bitkisel olan urunler satilan bi "bakkala" ben burda o tur yerde karsilastim. hatta yarin almaya gidicem. ama bunu dermarollerden sonra surucegim. temiz kolojen olmadigi icin. kolojeni dekolt jremleri arasindada bulabilirsiniz. ama siz yinede bu tur yerlere danisin. hadi optum. :KK3:

Merhaba Gamze.

Dediğin gibi aktarda bulan arkadaşlar olursa haber etsin. Bizde ona göre bakalım. Nerden , ne alacağını bilememek kötü. Helede işe yaradığı senin tarafıdan kanıtlanmışken.

Gittigidiyorda Babor kolojen satıyorlar. Ama bana biraz pahalı geldi. 14'lük paket 270 TL. 1 kullanımda kaç ampül gidiyor? Ben bazen evigen ampül kullanıyorum. 1 ampül 4 kullanımda anca bitiyor. Biraz yağlı olduğundan. Bu kolojen de eğer az tüketilen bişeyse denemeye değer olabilir. Bir de satıcı 7 ve 24 ampül de getirebilirim demiş. Onun fiyatı daha uygun olabilir.

benim bacaklarima ve gobegime 1 ampul yetiyordu. ve sadece gobek yaptigimda ise bir ampul iki seansa yettiyordu.

merhaba kizlar, kusura bakmayin, hc zamanim yok bu aralar, cok mesgulum, bugun is yeri actim,,, en kisa zamanda msjlariniza cvp yazicam,,, benim halim cok ii, ben cok memnunum, hatta foto yukleyebilirim... ben tripollara baslayacagim yine.... bu sefer tam cekilsin :):emir_bebek:

kızlar tripollar pose alanlar lütfen cevap yazsın işe yaradımı merak ediyorum bende düşünüyorum

merhaba kizlar, kusura bakmayin, hc zamanim yok bu aralar, cok mesgulum, bugun is yeri actim,,, en kisa zamanda msjlariniza cvp yazicam,,, benim halim cok ii, ben cok memnunum, hatta foto yukleyebilirim... ben tripollara baslayacagim yine.... bu sefer tam cekilsin :):emir_bebek:

Merhaba Gamzesk,, işyerin hayırlı olsun canım, kolay gelsin,

kizlar merhaba,
size iyi mi desem kotu mu desem kendi acima.. neyse yazmaya baslim.... uzun zamandir gelemedim- ozel nedenlerden dolayi, cok ozur dilerim oncelikle...

benim karin icim uzun zamandir agriyo,, ve fark ettiyseniz fotolarda gorunuyor karnim disari cikik diye... neyse,, ben bi arkadasimla gorusurken, dedi ki bana: sen cerraha git, baktir, yalanci fitik olabilir diye,,, evet, kizlar cuma gunu gittim, yalanci fitik karnimda ki, ondan karnimi calistiramiyorum, agir is yapamiyorum, bu normaldir diye geciyordum hep, ama benim hamilelik doneminde karnim cok agriyordu,, inanilmaz derecede,, ve ben aslinda yirtiliyormusumda, haberimiz yok..ve dogumdan sonra resmen karnimin uzeri cukur yataga uzandigimda,,, tunel var - abartmiyorum.... neyse, doktor ameliyat yapmamiz gerekiyor dedi,, 7santim kadar acmalari gerekiyor,,, ve ic taraftan hem dikmeleri hemde destek koymalari gerekiyormus,,, ve ben bunu babama soyledim, kizim tamam, istanbula gidiyoruz, orada yaptirirsin dedi, doktor hemde bu operasyon olurken karnimi gerdermemi tavsiye etti, cunku yapamiyorum,, catlaklar cok hafif gorunuyor, cekti ve dolular, ama karnim sarkik, oturdugumda gobek mi desem migdemi desem firliyor disari dogru...
ve ben bu karnimi yaptirirken dusunuyorum suan,,, goguslerime o karnimdaki yagi enjekte ettirtsem mi diye ??? hic duyan var mi aranizda?? yani silikon gogus degil, kendi yaginizdan gogus buyutuyorlar....

opuyorum, yorumlariniz ve zamaniniz icin cok tesekurler.
:KK3::KK9:

X