aaaaa, bunu merak ettim simcik,,,, sen bunu ne zaman kullandin, dermaroller oncesi mi sonrasi mi ???ve sen bunu nerde buldun ? bende kendime yarin kollojen almaya gidiyorum,, buldum burada,, aslinda kizlar gidip bide dogal bitkisel satan bi yere bakinin, ben yarin oradan alicam, kolojen serum icinde, yuz kirisikligina suruluyormus,, bende dermaroller kullanirken suruccem
kızlar tv 8 deki günlük hayat programına çağan çokcan diye bi adam çıktı tanıttığı ürünün içinde 18 tüp varmış 9 günde çatlakları yok ediyormuş,bu konu hakkında bilgisi olan var mı???
kızlar tv 8 deki günlük hayat programına çağan çokcan diye bi adam çıktı tanıttığı ürünün içinde 18 tüp varmış 9 günde çatlakları yok ediyormuş,bu konu hakkında bilgisi olan var mı???
Selam,
Sakın o ürünü almayın tamamen yalan! ben aldım 200 tl verdim sonuç sıfır! bioxel jelden bahsediyorsun sanırım sen ve çok iddialı konuşuyor biliyorum ama asla alma asla!
merhaba kizlar, kusura bakmayin, hc zamanim yok bu aralar, cok mesgulum, bugun is yeri actim,,, en kisa zamanda msjlariniza cvp yazicam,,, benim halim cok ii, ben cok memnunum, hatta foto yukleyebilirim... ben tripollara baslayacagim yine.... bu sefer tam cekilsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?