Çatlaklar Catlaklarim, DERMAROLLER, kollajen ve benim savasim

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Sizce bu konuda verilen bilgiler yeterli mi ???

• EVET

OY: 24 82,8%
  • HAYIR

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29

ben yine gidemedim tripollara offffffffffff cok isim vardi,, aklimda tutamadimbugun gidecegimi,,,, offffffffffffff

kollejenle yapmış olduğum dermaroller uygulaması gamzenin dediği gibi peş peşe yapamadım malesef ama şimdiye kadar yapmış olduğum 4 dermarollerdan alamadığım sonucu bundan aldım yağlardanda sürdüm kırmızılıktan belli olmuyordu hafif soyuldu alttan gelen cilt daha iyi çatlaklar birazda olsa silikleşti fark var tatile gidip geleyim yeniden yapıcam bu defa gamzeciğimin dediği gibi yapıcam kaybolma yok ama daha silik bu bile cesaret verdi olucak.Canım Allah gönlünden geçen herşeyi nasip etsin sana kendimle barışıcam sayende ohhhhhhhhh beeeeeeeeee öptüm kucak dolusu

Çok iyi zehraniso senin adına sevindim, ne mutluuuuuuu sanaaaaa
senin nerende çatlak var,

senin adına çok sevindim cnm nerden bulucaz bu dermarolleri ve kolejeni fiyatları ne kadar ve ne kadar süre yaptın sen

CANIM, SENIN ADINA COK AMA COK SEVINDIM, GOZLERIM DOLDU INAN.. ve hemen yaziyorum, kizlara lutfen bilgi ver, nereden buldun kolojen´i...... deneyimlerini yazzzz

bende bugun tripollara gittiiiim ve sorularimi sordum..

ya kizlar aklimda tutabildigim sorulari sordum, kusura bakmayin, eger sormami istediginiz bi soru varsa yazin haftaya gittigimde sorarim

1, deniz yosunundan kolojen iyi mi , yani yararli mi ?????
evet , yararli, deniz baligindan dahada iyiymis.
2, kollojen babor, hyaluronic asid´limi asidsizmi ??
gamze, yuzume surmem dedi hyaluronic asidi, ama dermarollerein altina koyardim (yani vucuduma),,, (ama icindekileri gormediginden kollojen kalitesini bilmiyor).. ve en iyisi temiz kollejen dedi
3, evde kullanma tripollar iyi mi , yani etkisi var mi ?
hic duymamis,, birazdan msj ile yollayacagim , sonra ayrintilari veririm, bu seans en az arasindan 5 gun gecmesi gerekiyor!!!!

ve bugun gobegimi gordugunde, gamze cok SIKILASMis dediii :118: cok fark var dedi, ilk gune gore .....keyfim cok yerinde,.. cunku bende hayla hafif gobek var,onuda tripollar ve psor ile sIKIlastiracam,,,,, ohhhh be.. bide sizden boyle olumlu msjlar gelince, dahada mutlu oluyorum...

Son düzenleme:
kollejeni babordan aldım arkadaşlar doktor babor serisi biraz pahalı ama şimdiye kadar harcadığım paraları düşünürsek devede kulak kalır.Ben bakırköyden estet güzellik merkezinden alıyorum ordaki hanımın adıda zehra internetten aratın bulunuyor 345 TL içinde 14 ampul var .Bende bacaklarda ama inanın nerdeyse ayak bileğime kadar inmiş durumda üst bacaklar iç kısım falan arka bacak hep çatlak çatlak olmayan yer daha az yani.Önce kolejeni sürdüm hiç bekletmeden bastıra bastıra yaptım intikam alır gibi bastırdım hep kanadı nokta nokta oldu 3 gün sızladı valla 8 saatimi aldı okadar çokki belim koptu3 günde belim ağrıdı desem yeridirsonraki günlerde yağ karışımı sürdüm kahverengi bir hal aldı onlar döküldü bugün ve baktım daha silikler acaba benmi yanılıyorum diye kardeşime gösterdim oda onayladı ve inanamadı.Artık çaresi yok derken vazgeçmişken gamze yetişti Allah razı olsun çoğu insan söylemez başkası kurtulmasın diye hiç unutmayacağım bu insanlığınıartık kısmetlerime gelsinler diyorumvalla evlenmeyi bile istemiyordum yüzüm gülüyor vitrinlerde etek elbise bakıyorum hiç bakmazdım umarım herkes kurtulur sevgiler tekrar yazarım yapınca öpüyorum hepinizi

babordan aldığın caollegenin resmini bana özelden göndersene ben baborun sitesine girdim göremedim kremmi yoksa

ayyy bende şimdi umutlandım benimde bacaklarımda dizkapağımdan asağıya kadar zaten silikleşse bile yeter çorap giyincede hiç yokmuş gibi duruyodur ozaman haa birde dermarollerin keç mmliğini kullandın tam olarak nasıl uyguladın önce dermarolleri uygulayıp sonra kolejnimi sürdün yağ karısımı sürdüm demişsin nasıl bi yağ karısımı cnm ay fazla sordum ama birde banada yollarmısın resmini fiyatıda çok pahalıymış gerçekten 1 kutu yetiyomu peki birde ne kadar süre uyguladın 1 ay falanmı tam nasıl uyguladığınıda daha detaylı anlatırsan çok sevinirim cnm

Son düzenleme:
dermarollerı yaptım şimdi çok kırmızılar sadece yağ sürebildim şu an inşallah geçerler

daha önceki rollerim 1.5 ti titanyum iğne cesaret edemedim daha fazlasına ama burda gamze kendisine 2.5 uygulandığını söyleyince onuda aldım yani kullandığım 2.5 sanırım 10 gün falan oluyo yapalı saymadım önce bacaklarımı yıkadım kuruttum kollejeni sürdüm sıvı ampul içinde hemen rollerle bastıra bastıra yaptım bölge bölge sürüp öyle yaptım aslında 6 ampul kullandım yaparken ama bitince roller işlemi kalan 6 da bitince sürdüm 2 adet arttı yani.Ertesi gün çatlaklar boyle dışarı fırlamış gibi kabarmıştı jojoba yağı,aynısefa yağı,badem yağı bi yağ daha vardı karitemiydi neydi unuttum onu katı bir yağdı sıvı değildi onları karıştırdım 4 gün yetti bana günde 2 kere falan sürdüm sonrada normal bir nemlendirici önce kıpkırmızıydı sonra kahverengi bir hal aldı onlarda daha dün döküldü ama çok ince bir dökülme kabuk gibi değil sonuç güzel yani yüzde %35-40 arası bir silikleşme dediğim gibi yok olan silinen yok ama silik görüntüde iyi görünüyor en az 2 kere daha yapsam yeter sanırım umarım verdiğim bilgiler işinize yarar kafanıza bişey takılırsa sorun tabi özelden resim göndermeyi bilmiyorum metalik gri bir kutu krem değil arkadaşlar bildiğiniz iğne ampulu sevgiler öpüldünüz

çok tesekkür ederim cnm verdiğin bilgiler için ilk işim dermaroller ve yağları almak olucak kolejenide araştırıcam bulurum insallah ama fiyatı baya pahalıymış insallah değer verdiğimiz paraya

offfffffffffffffffffffffffff, neden 6 ampul bi kullanmada ?? bana masor 1 -1,5arasi suruyordu,, sen iyice
yedirmisinnnnn

bence daha az sur kolojeni, sonucta sende biliyorsun pahali bi madde, ve bende seninki gibi dokulme falan olmadi,, evet cok kirmiziydi, ama sen iyice bastirmisin, bence o kadar bastirrtma,, sonra bisey falan olur, allah korusun,, yani duzeltim derken, mahfetme kendini derim ben :126: opuyorum seni, bu arada canim iyi tatiller.... o bolgelerine masaj yap bol bol,, soguk sicak su aralikli dus yapmak cok iyi,, kan dolasimi hizlaniyor,, hadi kolay gelsin sana... ama bence eger yine almak istersen, e-bay falan bak,, oralari mutlaka daha ucuzdur.. optum:79:

dün bir bacağıma dermaroller kullandım bir diğerine kullanmadım kullandığım arasında kızarıklar gitti ve sıkılaşma var genişlikleri kısaldı ve kuşburnu yağı elime döktüğümde elimde ısınma oluyor sıcaklık değişimi aynı etkiyi bacağımdada hafifi bi yanma şeklinde gördüm daha devam etmek istiyorum hayırlısı inşallah kurtuluruz

ben sali gunu tripollar yaptirtmistim, kizlar ister inanin ister inanmayin, sabah sanki var ya,, o catlaklar yok gibiydi karnimda, aynen tenim rengindeydi,, offf,, allahim,,, hafif belli olsunlar , ben raziyim,,, ama suan ki durum bile mukemmel oncekine gore! :118:

tripollar bittikten sonra resim koy değişimi gözlemliyebilelim bizede örnek oluyor bu değişim gitsin çatlaklar üfff

Selam Kızlar,:80:
Dermaroller'dan bende alıcam öncelikle gögüslerimdeki çatlaklar için kullanmak
istiyorum, deneyimli arkadşlardan bilgi almak istiyorum
Sizce kaç mm'Lik almam gerekir, ve gögüslerimn sıkılaşması için uygulama sonrası
ne sürmemi önerirsiniz ? Cvplarınızı bekliyorum kızlarrr

arkadaşlar bence çatlaklarınız için sabril çatlak kremini denemelisiniz faydasını çok iyi gördüm deneyin

slm canim ben 1,5mm derim.. benim dermaroller 2,5mm ben goguslerimede yaptim ama bastirmadim, ince oldugu icin ... ben jojoba yada kusburnu kullaniyorum... sayfanin basinda yazmistim hangi yaglar iyi diye

slm canim ben 1,5mm derim.. benim dermaroller 2,5mm ben goguslerimede yaptim ama bastirmadim, ince oldugu icin ... ben jojoba yada kusburnu kullaniyorum... sayfanin basinda yazmistim hangi yaglar iyi diye

Sonuç nasıl canım sende, sıkılaşma oldumu ? Bitkisel yağlar yerine kimyasal gögüs toparlayıcı krem
falan kullansam olurmu ki kafam çok karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…