Canım ya ne mutlu sana ben 9 kilo verdim kollarımdaki çatlaklar dahada fazla oldu
o kadar kötü ki anlatamam çok üzgünümama senin adına da sevindim canım
senin söylediğin şeyleri ben tek başıma da yapamam
sonuçta kol ve omuzlarımda dahi var
kollejenle yapmış olduğum dermaroller uygulaması gamzenin dediği gibi peş peşe yapamadım malesef ama şimdiye kadar yapmış olduğum 4 dermarollerdan alamadığım sonucu bundan aldım yağlardanda sürdüm kırmızılıktan belli olmuyordu hafif soyuldu alttan gelen cilt daha iyi çatlaklar birazda olsa silikleşti fark var tatile gidip geleyim yeniden yapıcam bu defa gamzeciğimin dediği gibi yapıcam kaybolma yok ama daha silik bu bile cesaret verdi olucak.Canım Allah gönlünden geçen herşeyi nasip etsin sana kendimle barışıcam sayende ohhhhhhhhh beeeeeeeeeeöptüm kucak dolusu
kollejenle yapmış olduğum dermaroller uygulaması gamzenin dediği gibi peş peşe yapamadım malesef ama şimdiye kadar yapmış olduğum 4 dermarollerdan alamadığım sonucu bundan aldım yağlardanda sürdüm kırmızılıktan belli olmuyordu hafif soyuldu alttan gelen cilt daha iyi çatlaklar birazda olsa silikleşti fark var tatile gidip geleyim yeniden yapıcam bu defa gamzeciğimin dediği gibi yapıcam kaybolma yok ama daha silik bu bile cesaret verdi olucak.Canım Allah gönlünden geçen herşeyi nasip etsin sana kendimle barışıcam sayende ohhhhhhhhh beeeeeeeeeeöptüm kucak dolusu
kollejeni babordan aldım arkadaşlar doktor babor serisi biraz pahalı ama şimdiye kadar harcadığım paraları düşünürsek devede kulak kalır.Ben bakırköyden estet güzellik merkezinden alıyorum ordaki hanımın adıda zehra internetten aratın bulunuyor 345 TL içinde 14 ampul var .Bende bacaklarda ama inanın nerdeyse ayak bileğime kadar inmiş durumda üst bacaklar iç kısım falan arka bacak hep çatlak çatlak olmayan yer daha az yani.Önce kolejeni sürdüm hiç bekletmeden bastıra bastıra yaptım intikam alır gibi bastırdım hep kanadı nokta nokta oldu 3 gün sızladı valla 8 saatimi aldı okadar çokki belim koptu3 günde belim ağrıdı desem yeridir sonraki günlerde yağ karışımı sürdüm kahverengi bir hal aldı onlar döküldü bugün ve baktım daha silikler acaba benmi yanılıyorum diye kardeşime gösterdim oda onayladı ve inanamadı.Artık çaresi yok derken vazgeçmişken gamze yetişti Allah razı olsun çoğu insan söylemez başkası kurtulmasın diye hiç unutmayacağım bu insanlığını artık kısmetlerime gelsinler diyorum valla evlenmeyi bile istemiyordum yüzüm gülüyor vitrinlerde etek elbise bakıyorum hiç bakmazdım umarım herkes kurtulur sevgiler tekrar yazarım yapınca öpüyorum hepinizi
kollejeni babordan aldım arkadaşlar doktor babor serisi biraz pahalı ama şimdiye kadar harcadığım paraları düşünürsek devede kulak kalır.Ben bakırköyden estet güzellik merkezinden alıyorum ordaki hanımın adıda zehra internetten aratın bulunuyor 345 TL içinde 14 ampul var .Bende bacaklarda ama inanın nerdeyse ayak bileğime kadar inmiş durumda üst bacaklar iç kısım falan arka bacak hep çatlak çatlak olmayan yer daha az yani.Önce kolejeni sürdüm hiç bekletmeden bastıra bastıra yaptım intikam alır gibi bastırdım hep kanadı nokta nokta oldu 3 gün sızladı valla 8 saatimi aldı okadar çokki belim koptu3 günde belim ağrıdı desem yeridir sonraki günlerde yağ karışımı sürdüm kahverengi bir hal aldı onlar döküldü bugün ve baktım daha silikler acaba benmi yanılıyorum diye kardeşime gösterdim oda onayladı ve inanamadı.Artık çaresi yok derken vazgeçmişken gamze yetişti Allah razı olsun çoğu insan söylemez başkası kurtulmasın diye hiç unutmayacağım bu insanlığını artık kısmetlerime gelsinler diyorum valla evlenmeyi bile istemiyordum yüzüm gülüyor vitrinlerde etek elbise bakıyorum hiç bakmazdım umarım herkes kurtulur sevgiler tekrar yazarım yapınca öpüyorum hepinizi
daha önceki rollerim 1.5 ti titanyum iğne cesaret edemedim daha fazlasına ama burda gamze kendisine 2.5 uygulandığını söyleyince onuda aldım yani kullandığım 2.5 sanırım 10 gün falan oluyo yapalı saymadım önce bacaklarımı yıkadım kuruttum kollejeni sürdüm sıvı ampul içinde hemen rollerle bastıra bastıra yaptım bölge bölge sürüp öyle yaptım aslında 6 ampul kullandım yaparken ama bitince roller işlemi kalan 6 da bitince sürdüm 2 adet arttı yani.Ertesi gün çatlaklar boyle dışarı fırlamış gibi kabarmıştı jojoba yağı,aynısefa yağı,badem yağı bi yağ daha vardı karitemiydi neydi unuttum onu katı bir yağdı sıvı değildi onları karıştırdım 4 gün yetti bana günde 2 kere falan sürdüm sonrada normal bir nemlendirici önce kıpkırmızıydı sonra kahverengi bir hal aldı onlarda daha dün döküldü ama çok ince bir dökülme kabuk gibi değil sonuç güzel yani yüzde %35-40 arası bir silikleşme dediğim gibi yok olan silinen yok ama silik görüntüde iyi görünüyor en az 2 kere daha yapsam yeter sanırım umarım verdiğim bilgiler işinize yarar kafanıza bişey takılırsa sorun tabi özelden resim göndermeyi bilmiyorum metalik gri bir kutu krem değil arkadaşlar bildiğiniz iğne ampulu sevgiler öpüldünüz
daha önceki rollerim 1.5 ti titanyum iğne cesaret edemedim daha fazlasına ama burda gamze kendisine 2.5 uygulandığını söyleyince onuda aldım yani kullandığım 2.5 sanırım 10 gün falan oluyo yapalı saymadım önce bacaklarımı yıkadım kuruttum kollejeni sürdüm sıvı ampul içinde hemen rollerle bastıra bastıra yaptım bölge bölge sürüp öyle yaptım aslında 6 ampul kullandım yaparken ama bitince roller işlemi kalan 6 da bitince sürdüm 2 adet arttı yani.Ertesi gün çatlaklar boyle dışarı fırlamış gibi kabarmıştı jojoba yağı,aynısefa yağı,badem yağı bi yağ daha vardı karitemiydi neydi unuttum onu katı bir yağdı sıvı değildi onları karıştırdım 4 gün yetti bana günde 2 kere falan sürdüm sonrada normal bir nemlendirici önce kıpkırmızıydı sonra kahverengi bir hal aldı onlarda daha dün döküldü ama çok ince bir dökülme kabuk gibi değil sonuç güzel yani yüzde 5-40 arası bir silikleşme dediğim gibi yok olan silinen yok ama silik görüntüde iyi görünüyor en az 2 kere daha yapsam yeter sanırım umarım verdiğim bilgiler işinize yarar kafanıza bişey takılırsa sorun tabi özelden resim göndermeyi bilmiyorum metalik gri bir kutu krem değil arkadaşlar bildiğiniz iğne ampulu sevgiler öpüldünüz
dün bir bacağıma dermaroller kullandım bir diğerine kullanmadım kullandığım arasında kızarıklar gitti ve sıkılaşma var genişlikleri kısaldı ve kuşburnu yağı elime döktüğümde elimde ısınma oluyor sıcaklık değişimi aynı etkiyi bacağımdada hafifi bi yanma şeklinde gördüm daha devam etmek istiyorum hayırlısı inşallah kurtuluruz
ben sali gunu tripollar yaptirtmistim, kizlar ister inanin ister inanmayin, sabah sanki var ya,, o catlaklar yok gibiydi karnimda, aynen tenim rengindeydi,, offf,, allahim,,, hafif belli olsunlar , ben raziyim,,, ama suan ki durum bile mukemmel oncekine gore! :118:
Selam Kızlar,:80:
Dermaroller'dan bende alıcam öncelikle gögüslerimdeki çatlaklar için kullanmak
istiyorum, deneyimli arkadşlardan bilgi almak istiyorum
Sizce kaç mm'Lik almam gerekir, ve gögüslerimn sıkılaşması için uygulama sonrası
ne sürmemi önerirsiniz ? Cvplarınızı bekliyorum kızlarrr
tripollar bittikten sonra resim koy değişimi gözlemliyebilelimbizede örnek oluyor bu değişim gitsin çatlaklar üfff
slm canim ben 1,5mm derim.. benim dermaroller 2,5mm ben goguslerimede yaptim ama bastirmadim, ince oldugu icin ... ben jojoba yada kusburnu kullaniyorum...sayfanin basinda yazmistim hangi yaglar iyi diye