Çatlaklar Catlaklarim, DERMAROLLER, kollajen ve benim savasim

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Sizce bu konuda verilen bilgiler yeterli mi ???

• EVET

OY: 24 82,8%
  • HAYIR

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29
slm kızlar bende sizi çok yakın takip ediyorum yaşım 21 ama malesef kollarım,göğüslerim,belim ,karnım, dizlerim ,diz arkalarım,kalçam falan hep çatlak malesef uzun zamandır etek,şort ,bikini ve mayo giymeyi bıraktım zaten, ailem denize gittiklerinde hep bir bahane bulup gitmiyorum ama artık bu durum çok canımı sıkmaya başladı elbise bile giymemez oldum yazın bile yarım kollu body ve uzun pantolonlarla geziyorum ve dermaroller aldım 1,5 mmlik birde kuşburnu,jojoba vb yağlarıda alıcam fakat ben öğrenciyim kolajeni nasıl alcam? yada kolajen yerine fiyatı daha uygun birşeyler var mı?

mrhb,
malesef en iyi sonucu alman icin kolojen bulman sart. suan aldiklarin ile yap,, ama kolojen ile gozle fark atan bi sonucu elde ediyorsun ilk kullanmadan sonra.

slm kızlar bende sizi çok yakın takip ediyorum yaşım 21 ama malesef kollarım,göğüslerim,belim ,karnım, dizlerim ,diz arkalarım,kalçam falan hep çatlak malesef uzun zamandır etek,şort ,bikini ve mayo giymeyi bıraktım zaten, ailem denize gittiklerinde hep bir bahane bulup gitmiyorum ama artık bu durum çok canımı sıkmaya başladı elbise bile giymemez oldum yazın bile yarım kollu body ve uzun pantolonlarla geziyorum ve dermaroller aldım 1,5 mmlik birde kuşburnu,jojoba vb yağlarıda alıcam fakat ben öğrenciyim kolajeni nasıl alcam? yada kolajen yerine fiyatı daha uygun birşeyler var mı?

benim de şu dönem türkiyeden kolejen alacak miktarda param yok bende kuşburnu ve jojoba ile karıştırıp yapıyorum kuşburnu yağını ilk kullanırken direk sürme benim cildimi hafif yaktı derim büzüldü azcık koyu renk kaldı karıştır öyle sür ben canım yanmasın etkisi yoksa üzülmeyeyim diye önce bir bacağıma yapmıştım o yaptığım bacakda 3. yü yaptım öteki bacağımda 2 . oldu yani neyse etkisi var ama bir günde gitmiyor malesef ince olanlar etkili oldu benim keşke kolajen bulunsa ama malesef yok :KK43:

gamze bide masörüne sorarmısın ben haftada bir kez yapıyorum bazen on günü buluyor arasındaki zaman dilimi seninki ise kısa sürede oluyor acaba bu kadar ara vermemelimiyim bi sorarsan çok memnun olurum :KK42:

gamze bide masörüne sorarmısın ben haftada bir kez yapıyorum bazen on günü buluyor arasındaki zaman dilimi seninki ise kısa sürede oluyor acaba bu kadar ara vermemelimiyim bi sorarsan çok memnun olurum :KK42:

sormam gerekmez caníim, hemen yanit verim :)

eger kolojen olsaydi,,, SIK SIK yapman gerekirdi,, (sonuc uzun sure kalsin diye, ve etkili olsun diye). ama dermarolleri haftada bir yada 10gunde bir kullanmak cok mantikli,, tam o kucucuk delikler kapinicak,, sonra sen yine acicaksin, boylece mecburen deri yenilenmek zorunda.. eger bunu SIKSIK yaparsin,,, ilerde iz yapabilirsin,, :KK54:

ayy canım ya nekadar tatlısın gamzesk :KK3:,
yaşadığın sıkıntıları sorunlarını ve çözümlerini ne kadar içten samimiyetle anlatmışsın
bendede var ama az kuşburnu yağını deniycem çok bilgilendirici bir yazı olmuş çok teşekkürler:81::81::81:

ayy canım ya nekadar tatlısın gamzesk :KK3:,
yaşadığın sıkıntıları sorunlarını ve çözümlerini ne kadar içten samimiyetle anlatmışsın
bendede var ama az kuşburnu yağını deniycem çok bilgilendirici bir yazı olmuş çok teşekkürler:81::81::81:

canim, tanistigimiza memnun oldum, bu arada adim Gamze (gamzesk okuyunca gulmeye basliyorum:KK9:)

cok tesekur ederim, takdir ettigin icin beni :)

canim, tanistigimiza memnun oldum, bu arada adim Gamze (gamzesk okuyunca gulmeye basliyorum:KK9:)

cok tesekur ederim, takdir ettigin icin beni :)
ay ne demek ben teşekkür ederim bilgilendirdiğin için gamze :KK1:
bende zeynep 26 yaşında 2 çocuklu ev hanımıyım istanbulda yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
:KK53::KK53::KK53:

gamzesk arkadaşımmm şuan da çatlakların tedavin ne durumda bilgi verebilir misin son durumundan ? sen şanslısın bulmuşsun türkiyede kim böyle yapar ki hiç bilgim yok valla. şuan bende kremlerle yöntem uyguluyorum düzelme olduğunu görünce güzellik merkezide bulursam iyisinden TCA peeling yaptıracağım kışın...:KK30:

ay ne demek ben teşekkür ederim bilgilendirdiğin için gamze :KK1:
bende zeynep 26 yaşında 2 çocuklu ev hanımıyım istanbulda yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
:KK53::KK53::KK53:

bende 26yasindayim, iki cocuk annesiyim, oglum 5 yasina, kizim ise 2 yasina giricek :KK54:

gamzesk arkadaşımmm şuan da çatlakların tedavin ne durumda bilgi verebilir misin son durumundan ? sen şanslısın bulmuşsun türkiyede kim böyle yapar ki hiç bilgim yok valla. şuan bende kremlerle yöntem uyguluyorum düzelme olduğunu görünce güzellik merkezide bulursam iyisinden TCA peeling yaptıracağım kışın...:KK30:

suan ki durum? : :KK3: hayla catlaklarim var :KK1: ama oyle onceki gibi degil, sarkik degiller, dolgun duruyorlar,, catlak degilde, iz gibi duruyorlar,, kuculduler, ufaldilar, gorunum degisti,, ama ben galiba gobegimi icerden diktirtmem gerekicek, doktora gidicem,, cunku benim gobek deligimden yukari dogru resmen cukur,, buda karin duvari zedelenmis mi ne, bende bilemiyorum,, (hamileyken, kilo almam, ondan benim kaburgalarim falan hep agriyordu,,,, :44:) suan durumum bu,, benim catlaklarim cok gecti, yani daha hos duruyorlar,, onceki gibi degilim artik, suan tripollar yaptiriyorum, hayla tedavim devam ediyor,,, genc kizlara bakinca, hayla iyiyim diyorum, onlar en azindan o yasta dogurmamis halleri ile sisko kilolu diyorum, kendimi avutuyorum :KK60:

bence de resminden gördüğüm kadarıyla gerçekten çok kötü bir durumun yok:KK15:,
hatta onca kilo alp vermene onca çatlaklarına rağmen çok iyi dururumdasın:21: üzülme sakın ha kafanada takma,:KK3:
bence gene şanslısın,çalışıyorsun,para kazanıyorsun ve çeşitli bakımlar yaptırabiliyorsun kendine,:KK12:
birde daha beter durumda olupta kendini salmış,maddi manevi elinden hiç bir şey gelmeyen bayanlar var:KK19::KK19::KK19::KK20::KK20::KK20:

bence de resminden gördüğüm kadarıyla gerçekten çok kötü bir durumun yok:KK15:,
hatta onca kilo alp vermene onca çatlaklarına rağmen çok iyi dururumdasın:21: üzülme sakın ha kafanada takma,:KK3:
bence gene şanslısın,çalışıyorsun,para kazanıyorsun ve çeşitli bakımlar yaptırabiliyorsun kendine,:KK12:
birde daha beter durumda olupta kendini salmış,maddi manevi elinden hiç bir şey gelmeyen bayanlar var:KK19::KK19::KK19::KK20::KK20::KK20:

aynen canim, aynen... ben cok memnunum durumdan, gorunumden ...... yani genc kiz degiliz artiiik, naaaaaapim :126: :KK9:

jojoba yağı uygulayan arkadaşlar için bu yağın tüyleri kalınlaştırdığı konusunda uyarıda bulunmak isterim. tecrübe ile sabit ne yazık ki :KK43: dermaroller kalojen denemelerine en kısa sürede ben de başlayacağım ve bio-oil ile destekleyeceğim. evime dönmeme bir hafta kaldı ,bir kaç ay sonra ben de bir sonuç bildiririm umarım

jojoba yağı uygulayan arkadaşlar için bu yağın tüyleri kalınlaştırdığı konusunda uyarıda bulunmak isterim. tecrübe ile sabit ne yazık ki :KK43: dermaroller kalojen denemelerine en kısa sürede ben de başlayacağım ve bio-oil ile destekleyeceğim. evime dönmeme bir hafta kaldı ,bir kaç ay sonra ben de bir sonuç bildiririm umarım

:KK3: ben bunu ilk defa duyuyorum ......

gamze sanırım sen sadece göbeğine uyguladın, ben bacağımda denemiştim ve bir kaç haftada maalesef böyle bir sonuç oldu :KK43: belki göbekte zaten tüyler çok zayıf olduğu için sen bir problem yaşamamış olabilirsin. bilemedim.

mrb bn uzun zamandr takip ediyrm siteyi ama anca üye oldum ve bnm de çatlak problemm war ama pek bir şey anlamadm gamze bana da anlatır mısn ne yaptrıysn da geçiyor dermarol falan demişsn ne bunlar?:44:

gamze sanırım sen sadece göbeğine uyguladın, ben bacağımda denemiştim ve bir kaç haftada maalesef böyle bir sonuç oldu :KK43: belki göbekte zaten tüyler çok zayıf olduğu için sen bir problem yaşamamış olabilirsin. bilemedim.

mrb canm galiba senn çatlaklar konusnda bilgn war gamze die bi arkadaş anlatmış bir şey ama bn tam anlyamadm bu dermarolleri faln bna anlatablir msn ne bunlar kendmz faln mı yapıorz şimdiden teşkkür ederm

merhaba hanimlar! :KK3:
bi kac gundur giremedim , sorulariniza cvp veremedim, bence en mantikli olani, ilk sayfayi ilk yazimi okumaniz olur,, cunku hep repete yaziyorum, bu beni yormuyor,,, ama gercekten cok kez ayni sorulara cvp yazdim, dermaroller kim nedir, kim yapiyor, hersey yaziyor,

Slm kızlar almanyadan bana kolajen getirecek olan arkadaşım türkiyeye izine gelemiyor çünkü yıllardır uğraştı sonunda hamile :) tabi çok sevindim ama kolajensiz de kaldım neyse ki kremleri araştırırken karşıma gene yabancı bir sitede elastin 3 diye bi krem çıktı ve gene yurt dışındandı neyse okudum başka kremlerle elastin 3 kemini karşılaştırmışlar içindeki maddelere baktım 4 bileşim falan var diyorlardı colagen ve elastin var falan baktım ki bu bizim palmer cocoa kreminde vardı bende dün yaptıktan sonra onu denedim henüz yeni yaptığım için bişey söylemek istemiyorum ama bazı yerlerde yok olduğunu gördüm gözlerime inanamadım bakıcam şu kızarıklık şişiklik geçsin eğer memenun kalırsam devam edicem :KK60:

Slm kızlar almanyadan bana kolajen getirecek olan arkadaşım türkiyeye izine gelemiyor çünkü yıllardır uğraştı sonunda hamile :) tabi çok sevindim ama kolajensiz de kaldım neyse ki kremleri araştırırken karşıma gene yabancı bir sitede elastin 3 diye bi krem çıktı ve gene yurt dışındandı neyse okudum başka kremlerle elastin 3 kemini karşılaştırmışlar içindeki maddelere baktım 4 bileşim falan var diyorlardı colagen ve elastin var falan baktım ki bu bizim palmer cocoa kreminde vardı bende dün yaptıktan sonra onu denedim henüz yeni yaptığım için bişey söylemek istemiyorum ama bazı yerlerde yok olduğunu gördüm gözlerime inanamadım bakıcam şu kızarıklık şişiklik geçsin eğer memenun kalırsam devam edicem :KK60:

aaaaa, bunu merak ettim simcik,,,, sen bunu ne zaman kullandin, dermaroller oncesi mi sonrasi mi ??? :KK3: ve sen bunu nerde buldun ? bende kendime yarin kollojen almaya gidiyorum,, buldum burada,, aslinda kizlar gidip bide dogal bitkisel satan bi yere bakinin, ben yarin oradan alicam, kolojen serum icinde, yuz kirisikligina suruluyormus,, bende dermaroller kullanirken suruccem :KK33:

X