canim fotolarda var, bi bak istersen, ben suan ki halimden memnunum, tabiii genc kizken gibi degil, ama napalim....
canım baktım şimdi fotolarına gerçekten mükemmel. 2 çocuk doğurmana rağmen göbeğin yok. benim göbek bu aralar aldı başını gitti. mekiğe başlıyorum. çatlakların çok silik varlığı yokluğu belli değil. devam et bende hırs yaptım şimdi. bu yaz göbeğime ölüm!!
fıstıklarım burayı bi okuyun
http://www.kadinlarkulubu.com/catla...3-tca-catlaklara-kesin-cozum-olabilir-62.html
belki yardımı olur mağduruzz biz çook mağduruzzz
canim, ben bu kimyasal peeling´i biliyorum, zaten konuya yyanit yazdim, bilmiyorum, isterseniz deneyin, amaa benim tavsiyem olmaz.. bu urunu yetkili birisi kullanmali bence, yada uygulamali,, ve zaten bunu derinin altini onaramazsin, sadece ustunu, yani bu ne kadar etkili olur bilemem, zaten bi arkadas yazdi,, derin olan catlaklarda bi fark yok diye, ama karar sizin.
çatlarlarda işe yaramıyor 50 lik olanı 4 kere kullsndım ben evde işe yaramadı,ondan önce bie sene acnelyse ve madecassol ikilisini kullandım oda fiyasko yinede siz bilirsiniz ben dermaroller yaptım 4 kez oda olmadı ama kollejenle denemedim birde öyle deneyeceğim bakalım benim bacaklarım neredeyse bileklerime kadar çatlak kendim gibi birini henüz görmedim diyebilirim gerçekten psikolojim alt üst hiç denize girmedim,hiç elbise etek giymedim evlenmek bile istemiyorum henüz çoçuk bile yapmadan bu durumdayım mutsuzum
Bende okudugm kadariyla tehlikeli bir yöntem amabu islemderiyi soyuyo ve soydukca deriyi sürekli yeniliyor ve böylece catlaklardan kurtuluyosun, bu yöntemi kullanan 3 arkadas tamamen catlaklarindan kurtulmus bende cok takip ettimokudum Tca topigini acikcaksi cokda umutlandim, ama riskli bir is bir güzellik uzmanina yada bir doktora uygulatmak daha mantikli, zaten sürekli uyaranlardavar riskli iz kalabiliri kendiniz yapmayin diye ama iste insanllar okadar bikmislarki u catlaklardan herseyi göze alabiliyorlar. Bende bu yöntemi ve derma rolleri bir aradakullanmak istiyorum böyle birsey geldi aklima ayrica, ben zaten bu catlak ve tedavi yöntemlerini arastirirken bir sayfada görmüstüm bir güzellik merkezinindi dermaroller ve tca yi birlikte uyguluyorlarmis ama hatirlamiyorum hangi sayfa idi okadar cok gezindim ki nette bu konu hakkinda hatirlayamiyorum ama eminim böyle bir sayfaya denk gelmistim evimde dermarollerimde
çatlarlarda işe yaramıyor 50 lik olanı 4 kere kullsndım ben evde işe yaramadı,ondan önce bie sene acnelyse ve madecassol ikilisini kullandım oda fiyasko yinede siz bilirsiniz ben dermaroller yaptım 4 kez oda olmadı ama kollejenle denemedim birde öyle deneyeceğim bakalım benim bacaklarım neredeyse bileklerime kadar çatlak kendim gibi birini henüz görmedim diyebilirim gerçekten psikolojim alt üst hiç denize girmedim,hiç elbise etek giymedim evlenmek bile istemiyorum henüz çoçuk bile yapmadan bu durumdayım mutsuzum
ya ben baştan itibaren okumaya çalıştım tabi hepsini okuyamadım ama fransız kaldım hiç bişi anlayamadım acnelyse madecassol özellikle dermarol kollejen tca nedir ne dedildir nasıl kullanılır ilaçmıdır eczaneden mi alıyorsunuz doktor mu yazıyor reçeteylemi alıyorsunuz
yani hepiniz bişey denemissinz benim sorunumdan bahsedeyim bana bi fikir verin
lise üniverste zamanıda hızlı kilo alıp vermekten popomda basenimde çatlaklar var ince ince ama o bölgede yogun birde tüm bacakta yani taaa ayak bilegime kadar olan yerdede selülit var yani 165 boyundayım 55 kiloyum öle çok kilolu biriside değilim ama çatlaklar hızlı kilo alıp vermemden kaynaklanıyor selülitlerde kalınbacaklı olmamdan mı kaynaklanıyor bilmyrm artık neden kaynaklandıgıda sorun değil sorun biran önce yok olmalarını istiyorum takmış durumdayım sizlerden de önerileriniz tecrubeleriniz bekliyorum 25 yaşındayım evli filan değilm sadece bunalımdayım
canim o bahsettigin acnelyse madecassol - onlari ben kullanmadim, onlar eczaeden alinan krem, ama ben bilmiyorum,
dermaroller- konuyu actiginda bastan okusan ben herseyi yazdim, suan hizli bi sekilde anlatmaya calisim, ince igneli bi alet, yani derinin uzerinden gecerken (inanilmaz aciyor) deriyi aciyor, ve deri sonra mecburi olarak onarima basliyor, bu alet pek cok yonde kullanilabilir, mesela bahsettigin selulitlerde bile, yuzdeki kirisikliklara kullaniliyor, sac dokumune vs.. ama kac mm´lik olduguna dikkat etmen gerekiyor
kollajen- 25 yas gibi bi zamandan sonra vucutta neredeyse 0 uretim yapiyor, yani demek istedigim artik vucudun yaslanmaya basliyor,, kolajen dogal bi madde, yani senin vucudunda onceden urettigi bi madde, kolaylikla kabul ediyor bunyen,,, dermaroller kullanmadan once kollajen suruyorsun (benimkiler ampuldu) ve sonra dermaroller ile geziniyorsun, bi guzel yediriyorsun, ilk yaptigindan sonra neticeyi goruyorsun, ben gozlerime inanamamistim, kolajen o catlaklari dolduruyor, ve eski catlaklar dahada guzel bi gorunum aliyor, ve dokundugunda hissetmiyorsun, kolajeni arkadaslar tr´de bulamadi,, tortilla buldu, ama onuda arkadasi bulmus.. bisi anlatamadiysam , kusura bakma,, biraz bazi zaman zorluk cekiyorum, tr´de yasamadigimdan,.
ilk sayfadan başladım canım okumaya tek tek ama kaçırmışım demekki anladığım kadarıyla cilde önce kollajen sürülüyor sonra dermarol gezdiriliyor ondan sonra bişi uygulanıyormu ama bn türkiyedeyim ve küçük bir ilçede yaşıyorum bulunmuyorsa benim için imkansızdır demek ki fiyat da pahalı olsa gerek
tca ne peki krem mi eczaneye sordum duymadım hiç dedi bilgsyardan baktı akne için kulanılıyormuş dedi
daha kolay ve pratik bi yolla kurtulamıcam galiba yaa uff
jojoba yağı sürdüm streçledim oturuyorum göbüşümede biberiye sürdüm strçledim belki hafifler
canim evet iyi anladin,, once kollajen sonra dermaroller, ve en sonda ben yag kullaniyordum, zaten bahsettim hangilerini kullaniyorum diye, jojoba yagini bende kullaniyorum hayla... guzel vucut hemen yiyiyor, ama ben masajla yediriyorum, ve bak iyi oku, yuzde yuz dogal olsun diye,
canim, ben sana yardimci olamam, nereden neyi alabilirsin diye, cunku ben tr´de yasamiyorum,, dermarolleri arkadaslar netten aldigini yazmisti, kollajen´i bulanda var bulamayanda
TCA-kimyasal peeling, evet eczaneci iyi demis, bende yuze suruldgunu biliyordum (ve bunun evde yapildigini ilk defa duydum, bunu genellikte guzellik salonlari, yani yetkili insanlar kullanir), ve inanilmaz agresif bi madde, kullananlara ben takdir ediyorum, ben asla evde kullanmazdim, bilemiyorum.. o deri yanarsa, sonra nasil toplar, bilemiyorum.. ve nereden arkadaslar almis,onuda bilmiyorum, ama mutlaka internetten derim ben
tca yı bende araştrdım gercekten cesaret ister kullanmak. ben kullanamam yani daha kötü olursa aman allahım allah korusun. ama kollajen ve dermarolleri araştırmaya devam edecegim nette fiyatları nedir nasıl kullanılıyor filan almanyada yaşayan akrabalarım var olmadı onlardan isterim şimdilik jojoba yağı kullanıyorum selülitler için spor yapıyorum birazda olsa faydasını görürüm inşalhh hepinize kolay gelsin taş gibi olun inşallah
aman kızlar tca dan uzak durun çok riskli ya
Gamzecim merhaba,
Canım yardımına ihtiyacım var. Gözümü kararttım tripollar pose almak istiyorum. Jel kremiyle birlikte 820 TL gibi bir rakam. Peşin fiyatına 12 taksit seçeneği var. Bu fırsatı değerlendirmek istiyorum. Şuan benim için biraz maliyetli olacak ama gerçekten işe yarıyorsa değer. Sen ne dersin kullanan birisi olarak memnunmusun? tavsiye edermisin canım heyecanla cevabını bekleyeceğim. Sevgiler...
mrhb canim,
bana guvenerek danisman beni cok mutlu etti. ama ben sana galiba yardimci olamiycam bu konuda, neden dersen ? ben tripollara masorume gidiyorum, ve onlarin makineside 50 000euro falan, boyle evde kullanilan tripollar ne kadar ise yarar ben bilemem, burada bi arkadas yanlis hatirlamiyorsam yazmisti, eve tripollar alicak diye,, geri sayfalara bakarsan... ona sor, belki o kisi sana yardimci olur, ama ben yinede bi bakinicam simdi internette.