Çatlaklar Catlaklarim, DERMAROLLER, kollajen ve benim savasim

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Sizce bu konuda verilen bilgiler yeterli mi ???

• EVET

OY: 24 82,8%
  • HAYIR

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29
mrhb canim,

bana guvenerek danisman beni cok mutlu etti. ama ben sana galiba yardimci olamiycam bu konuda, neden dersen ? ben tripollara masorume gidiyorum, ve onlarin makineside 50 000euro falan, boyle evde kullanilan tripollar ne kadar ise yarar ben bilemem, burada bi arkadas yanlis hatirlamiyorsam yazmisti, eve tripollar alicak diye,, geri sayfalara bakarsan... ona sor, belki o kisi sana yardimci olur, ama ben yinede bi bakinicam simdi internette. :KK34:

Canım cevabın için teşekkür ederim. Masörün makinesi profesyonel tabi ve çok daha iyi sonuç veriyordur. Evet dediğin gibi o arkadaşa sorayım inşallah memnundur. Yaz geldi beni iyice telaş aldı. Yazdıklarınızı yakından takip ediyorum. Bilgiler için çok teşekkür ederim. :KK16:

Canım cevabın için teşekkür ederim. Masörün makinesi profesyonel tabi ve çok daha iyi sonuç veriyordur. Evet dediğin gibi o arkadaşa sorayım inşallah memnundur. Yaz geldi beni iyice telaş aldı. Yazdıklarınızı yakından takip ediyorum. Bilgiler için çok teşekkür ederim. :KK16:

BU SAYFAYA BAK, DEGISTIRDIM:
http://www.kadinlarkulubu.com/bolge...unler/429872-tripollar-pose-kullanan-var.html

canim burda bi bayan yazmis o senin alet hakkinda,,

Son düzenleme:
YouTube - ‪TriPollar POSE - Treatment Overview‬‏ burada vidyosu var, kullanilmasi ile .. ama benim tripollar hem radyofrekans´i da vardi,, ben biraz daha bakanim,, benimde kadinin karni gibi karnim kirmizilasiyordu,, sen bunu ne icin istiyorsun ? catlaklar icin mi zayiflamak icin mi ?

Gamzecim, ben bunu çatlak için, sıkılaşmak için, selülit için, incelmek için yani senin anlıycan kötü durumdayım hepsi için düşünüyorum. Eşim ve arkadaşlarım gayet iyisin diyorlar ama insan sonuçta kendini biliyor.:KK14:

Gamzecim, ben bunu çatlak için, sıkılaşmak için, selülit için, incelmek için yani senin anlıycan kötü durumdayım hepsi için düşünüyorum. Eşim ve arkadaşlarım gayet iyisin diyorlar ama insan sonuçta kendini biliyor.:KK14:

bak kizlar olumlu olumlu yazmislar makine hakkinda, ben bi arkadasada sordum, umarim aksama cvp gelir, umarim bi yardimim dokunur,, :KK62:

Evet o sayfaları sonuna kadar okumuştum. black_catt ve 30arzu ya mesaj göndericem. Uzun zamandır bir gelişme yazmamışlar. Umarım hızlı cevap alabilirim. Biran önce almak istiyorum fakat kullanışlı değilse diyede onca parayı boşa atmak istemiyorum.

bak kizlar olumlu olumlu yazmislar makine hakkinda, ben bi arkadasada sordum, umarim aksama cvp gelir, umarim bi yardimim dokunur,, :KK62:

yardımın dokunmaz olurmu. Pek çok arkadaşa buradan umut oldun. Senin sayende ben bu çatlaklara, portakal görüntüsüne tekrar savaş açtım. Geçen sene dermaroller aldığım halde kullanmayı bırakmıştım. Şimdi uygulamalara tekrar başlıycam. Her şey için çok teşekkür ederim. Güzel paylaşımların için çok sağol...

Allahııımmm yoksa gerçekten kurtulacak mıyız bunlardaann? Resmen kompleks yapmıştım şu çatlakları bugün bi bakıyım hanımlar bir çaresini bulmuş mu diye girdim foruma iyi ki de girmişimm.Yoksa kendi kendime krizlere girmeye devam edicektim.Dermarollerı 2 ay falan kullandım ama düzenli değildi.İşe yaramadığını düşünüp bırakmıştım.Tekrar başlamayı düşünüyorum.Gamzee çok teşekkür ederim o karışımları,kremleri paylaştığın için hemen yapıp başlıycamm.Umarım geçer de kurtuluruz şunlardaann :KK66:

Allahııımmm yoksa gerçekten kurtulacak mıyız bunlardaann? Resmen kompleks yapmıştım şu çatlakları bugün bi bakıyım hanımlar bir çaresini bulmuş mu diye girdim foruma iyi ki de girmişimm.Yoksa kendi kendime krizlere girmeye devam edicektim.Dermarollerı 2 ay falan kullandım ama düzenli değildi.İşe yaramadığını düşünüp bırakmıştım.Tekrar başlamayı düşünüyorum.Gamzee çok teşekkür ederim o karışımları,kremleri paylaştığın için hemen yapıp başlıycamm.Umarım geçer de kurtuluruz şunlardaann :KK66:

canim cok sevindim sana umit verdigimden,, umit olmadan olmuyor -zor oluyor,, bilerek fotolari koydum ki , bi defa gormek bbin defa duymaktan daha iyidir.. var cagresi canim, var. tamamen kurtulmuyorsun ama gorunusunu cok cok cok duzeltiyorsun, yani sinir bozucu olmuyor artik, suan o onceden sinir sistemimi altust eden catlaklarimi seviyorumda diyebilirim, neden mi (cok sacma geldi, degil mi?) cunku bana o kadar doktor, insan vs. imkani yok dedi gecmez, kurtulamazsin vs.. ama derdini veren Allahim, dermaninida veriyor herseyin :118: umutsuz olma canim, sabir diyeceksin, sabir :126:

canim, ben bu kimyasal peeling´i biliyorum, zaten konuya yyanit yazdim, bilmiyorum, isterseniz deneyin, amaa benim tavsiyem olmaz.. bu urunu yetkili birisi kullanmali bence, yada uygulamali,, ve zaten bunu derinin altini onaramazsin, sadece ustunu, yani bu ne kadar etkili olur bilemem, zaten bi arkadas yazdi,, derin olan catlaklarda bi fark yok diye, ama karar sizin.

sadece fikir olsun istedim kuşlarım

hanımlar hemen gerekli malzemeleri edinmek için kolları sıvadım ama kolajen kısmında çuvalladım.daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama hangi kolajeni almalıyım acaba?yardımcı olursanız çok sevinirim.e-bay den edinmeyi düşünüyorum.

hanımlar hemen gerekli malzemeleri edinmek için kolları sıvadım ama kolajen kısmında çuvalladım.daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama hangi kolajeni almalıyım acaba?yardımcı olursanız çok sevinirim.e-bay den edinmeyi düşünüyorum.

merhaba, kizlarda cuvalladi kolajen kisminda.. ama bana sorarsan babor markasina bak-iki tane var , o pahali olani al derim ben, mutlaka iyidir (babor cok iyi bi kozmetik markasi), benim kullandigim kollajen internette bulunmuyor..

gamzesk öncelikle teşekkürler sana elinden geleni yapıyorsun bizim için fazlasıyla ben baborun o pahalı olan kollejenini aldım dermarollerla yaptım şimdilik tenim kırmızı çok beyazım ben kırmızılaşıyorum yapınca bi güzel bastırdım acımadı dersem yalan olur daha önceki yaptıklarımdan biraz daha sert yaptım bekliyorum bakalım kırmızılık geçsin inşallah olur bu defa gelişmeleri paylaşıcam çok öpüldünüz çatlak arkadaşlarım benim:KK54:

gamzesk öncelikle teşekkürler sana elinden geleni yapıyorsun bizim için fazlasıyla ben baborun o pahalı olan kollejenini aldım dermarollerla yaptım şimdilik tenim kırmızı çok beyazım ben kırmızılaşıyorum yapınca bi güzel bastırdım acımadı dersem yalan olur daha önceki yaptıklarımdan biraz daha sert yaptım bekliyorum bakalım kırmızılık geçsin inşallah olur bu defa gelişmeleri paylaşıcam çok öpüldünüz çatlak arkadaşlarım benim:KK54:

merhaba tatlim, senin adina sevindim kolajen buldun diye... ilk hafta 3 kere yap, sonra 2 kere haftada (2 hafta boyunca) sonra haftada bir.... opuyorum, gelismelerini yaz sekerum,, merakta birakma... sonra unutma masaj yap yag ile :KK34:

Pure 100% HYALURONIC ACID Skin Firming Collagen Serum denilen bişey buldum bunu mu kullanmak gerekiyor?

X