gamzeeeee kolajen serumlar işe yarıyo benm bi arkadaşım buldu bana saolsun derma roller sonrasnda emdrdm ilk seferden doldu ya sen çok yaşa
gamzeeeee kolajen serumlar işe yarıyo benm bi arkadaşım buldu bana saolsun derma roller sonrasnda emdrdm ilk seferden doldu ya sen çok yaşa
evet bende yazmıştım ..arkadaşa yapıldı baya azalmış... kolajen ( kök hücre serumu ) iyi geliyoo.....sen nerden aldın tortilla
kızlar ben kupa çekme aleti aldım selülit bölümünde konu açmıştım ama kimse ilgilenmedi sanırım ama bu alet çatlaklarada iyi geliyormuş çünkü derinin alt katmanlarını uyarıyo kan akışını hızlandırıyo gerçekten ve çok ucuz ve yapması kolay zevkli bu masaj yöntemi binlerce yıldır tedavi için uygulanıyor peygamberimiz bile yapıyormuş bir sürü hadiste bu tedavi yönteminden bahsedio...ben selülit için almıştım ama araştırmalarım sonucun da çatlaklar için ve yağ yakmak içinde etkili olduğunu duydum sizde deneyin ben başladım her gün yapıcam bacak ve karnıma...
evet canim,, ben size yardimci olmak adina butun deneyimlerimi yazdim, suan sira sendeacikla , yaz kizlara, bulamayanlar bulsun
canım, internette bi yazı okumuştum bir kaç ay önce şimdi senin yazdıklarını en baştan okuyunca okumuş olduğum o yazı aklıma geldi internetten araştırdım buldum, buraya kopyaladım sanırım bir problem olmaz sadece bilgini almak istiyorum yazılanlar sana uygulanan tedavi yöntemine benziyor gibi okursan sevinirim
(yazı bir internet sitesinden alıntıdır,sanırım bi sakıncası olmaz, şimdiden özür diliyorum)
( karşılaştırma yaparmısın,)
En etkili yöntem, çatlak olan bölgeyi yara şekline döndürmek. Çünkü vücudumuz kesikleri ve delikleri iyileştiriyor. Bizde çatlak olan bölgeye binlerce minik delik açalım. Her iğne deliğini vücut iyileştiriyorsa, çatlak olan bölgede açtığımız binlerce deliğide iyileştirecektir. Bu binlerce deliği tek tek açarsak çok zor olur hemde çok canımız yanar. O zaman ne yapalım, üzerinde yüzlerce iğne olan bir makineyi çatlakların üzerinde gezdirelim. Çok ince ve küçük iğneler olduğu için canımız çok yanmaz üstelik daha önce o bölgeye cilt yüzeyinden emla veya benzeri bir uyuşturucu krem sürdüysek, hemen hemen hiç ağrı hissetmeyiz. Ne dersiniz mantıklı geldi mi? Bir de bu delikleri açtığımızda aynı bölgeye hücre yenileyici bir solüsyon veya krem sürersek, bu deliklerden bu solüsyon veya krem daha çabuk emilip hedef bölgeye ulaşarak tedavimize extra katkısı olur. Tabii bu yapılan işlemlerde steriliziteye de dikkat etmemiz gerekli. Bu nedenle delikleri açtığımız aletin de steril edilebilir olması veya tek kullanımlık olması gereklidir. Bu anlattığım aslında şu anda kullandığımız bir yöntem. Kullandığımız araç microroller adını verdiğimiz bir disk. Her biri 42 konik iğne ucu ihtiva eden paslanmaz çelikten mamul, 5 veya 7 diskin birleşmesi ile oluşturulmuş bir roller. Yapımında sterilizasyona uygun plastik malzeme ve saf çelik kullanıldığı için güvenli. Sanırım çatlaklarınızdan kurtulabileceğinize inanmaya başladınız.
SANA YAPILAN İŞLEMDE BUNUN GİBİ BİR ŞEYMİ, SEN YAĞLARDAN BAHSETMİŞTİN. BELKİ BU YAPILAN İŞLEMLERİN AYRINTISINDA ONLARDA YAPILIYORDUR, AMA YAZMAMIŞLARDIR BELKİDE. BUNU ARAŞTIRICAM VE GÖRÜŞME YAPICAM BENDE. MANTIKLI GELDİ BANA YAZILANLAR.
Merhaba canım, resimler süperr. bişey sorucam senin uygulamış olduğun bu yöntem yaz aylarında dayapılıyormu çünkü çatlak tedavilerinde genelde yazın işlem yapmıyorlar, yazdan sonra yapıyolar. birde iğneli olan bi aletten bahsetmişsin ya onu cildin üzerinde gezdirince nokta nokta delik yapıyo demişsin ya o noktalar kabuk bağlıyormu ???
benim tedavim lazer aletleri olmadigindan, ben sahsen bi sakinca gormuyorum yaz aylari icin, tabiii, dermaroller tedavisi uygulanirken pek guneslenmeyi sahsen tavsiye etmem, cunku sonucta deri aciliyor.... ama terlemek bi sakinca olmamasi gerek, ben evde dermaroller ile hayla geciyorum 10 gunde bir,, ve dus yaptiktan sonra.. yani aksam... pek terleme sansin yok yani
yok canim, kabuk mabuk toplamiyor... dermaroller/microroller ile gezdiginde catlaklarinin uzerinden kirmizi kirmizi igne noktalari goruyorsun, sadece o kadar.. baska bisi yok... ben ilk basladigimda kivraniyordum agridan, oluyordum... suan kendim yaptigimda galiba kiyamiyorum o kadar acimiyor, ama degdi :82: ben sonuctan pek memnunum, offfff, bi karnimi´da calistirmaya baslasam, suan tam profiteerol yaptim, zaman mi sporayok, yok , saka haftaya basliyorum
doktor dermahall marka kök hücre serumu ve kremi var onunla yapıyo ama pahalıı.....
GAMZE, ben daha öncede bahsetmişimdir kolumda ufak bir bölüme fraksiyonel lazer yaptırdım. çatlağın üzerinde bir yerde deneme yaptılar. öyle bir yandı ki kolum anlatamam ve ufak nokta nokta oldu işlem yapılan yer, sonra kırmızı nokta nokta oldu sonra onlar kabuk oldu, kabuklar iki hafta kaldı sonra döküldü, dört ay olmuştur o işlemi yaptıralı kolumda hala lekesi geçmedi, kahverengi kaldı. anlatmıştım rejimde olduğumu ve spora gittiğimi, 6 kilo verdim kollarımın iç kısmında çatlak vardı, şimdi dış yüzeyinde de oluşmaya başladı. çok sinir oluyorum bu nasıl bişey ya, kilo alınca oluyo verince oluyo, nemlendirici krem alıp sürücem internetten okudum kilo vermeye başlayınca çatlak oluşmasın diye nemlendirici krem sürmek gerekiyor yazıyordu. bende tatile gidicem en gıcık olduğum şey yanık tende bu çatlağın çok kötü olması, insanın kolu çatlar mı ya hemde bu kadar kötü çatlarmı((( çok üzüyor beni kolumu rahat hareket ettiremiyorum görünmesin diye. aynada bile koluma bakmıyorum omuzlarıma kadar var çünkü,
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM,
canim evet hizli kilo verdigindede deri catliyor,, sen o zaman biraz yavas yavas yap bu rejimini, ne kadar kilo oldugunu bilmiyorum, ilk defa bu zayiflarken catlamayi esimin arkadasindan duydum... cocuk cok kiloluyken bi zaman icinde cok asiri kilo atmis, ve onunda kollari catlakti, sok olmustum o zaman... canim istedigin kadar yag, loyson al,, ama eger derin catlamaya yatkinsa,,, sadece cok catlamamasini engellersin, ama sonucta yine catlarsin,, ben cok kremlenirdim, ozel catlak onleme kremleri, gel bak o kadar para yatirdim, zamanimi, ama catladim,.. benim gogusler dahil diz kapaklarima kadar catlak doluyum,, ya ben bronzlasinca goruntu daha hos, o kadar goze batmiyor... canim,, bide sen vitamin kullanmaya basla... vucudun catliyorsa,, ben bahsetmistim, ictende kulllaniyorum diye... .. umarim derdine bi cagre bulursun...
ben buz terapisinin bu kabuk yaptigini biliyordum, iyi ki tr´ye gelip baslamamamisim teaviye, aklima takmistim artik, arali gelip yaptircam diye, cok aciyormus ama...
canım vitamin kullan demişsin ya onu rejim yaptığım için mi tavsiye ettin yoksa çatlak için anlamadım, vallahi bugün kollarıma baktımda daha bi çatlamış aşağıya kadar inmiş, öffffffff,
ya bronzlaşınca daha belirgin oluyo bu çatlaklar....
vitaminleri rejim icin degil canim, deri yani vucutun daha hizli toparlansin diye ben a,e,d vitamnlerinden kullanmistim, butun vitaminler iceren kapsullerde var, ondanda almistim.. D vitamini kullanman gerekmez, gunese cikman yeterli.. Ama bence a,e kullanmanda fayda var, istersen internette bi arastir... Derinin yenilenmesinde yardimci oluyorlar, genc kalmasina.. Ondan sana bu vitaminleri tavsiye ettim...
canım, vitaminler kilo yapmaz mı rejimi mi etkilemesin, zaten zor veriyorum ama çabuk alıyorum :):)
aslında kilo bi şekilde veriliyoda bu çatlak insanı çatlatıyo,, sinirden