GAMZE,bir sitede puraderm kolajen maskesi buldum,sence işe yarar mı?
canım geçmiş olsun... kendine ve kızına iyi bakkk
gamzeeeee kolajen serumlar işe yarıyo benm bi arkadaşım buldu bana saolsun derma roller sonrasnda emdrdm ilk seferden doldu ya sen çok yaşa
canim, merhaba.. valla ben bilmiyorum, bi ise yarar mi diye... ama yani mantikli bakilirsa yarar derim.. neden biliyormusun? cunku sonucta dermaroller ile gectikten sonra derin nokta nokta oluyor ve aciliyor,, ve dermarollerden sonra maske yap derim.. ama yinede tam olarak bilemem...
ben ve kizim hastayiz yine, ondan masorume gidemedim, gittigimde sorularim var ..[/Q
Çok geçmiş olsun,kızına acil şifa diliyorum.
Purederm kolajen maskesi alayım o zaman ben...
canim, merhaba.. valla ben bilmiyorum, bi ise yarar mi diye... ama yani mantikli bakilirsa yarar derim.. neden biliyormusun? cunku sonucta dermaroller ile gectikten sonra derin nokta nokta oluyor ve aciliyor,, ve dermarollerden sonra maske yap derim.. ama yinede tam olarak bilemem...
ben ve kizim hastayiz yine, ondan masorume gidemedim, gittigimde sorularim var ..[/Q
bi dene, yani sonucta mutlaka yan etki yapmaz, ama mutlaka yaz, neoldun nasil maske diye, bizde bilelim,,
gamzeeeee kolajen serumlar işe yarıyo benm bi arkadaşım buldu bana saolsun derma roller sonrasnda emdrdm ilk seferden doldu ya sen çok yaşa
Gamzecim merhaba,
Eline ve yüreğine sağlık. Pek çok kadının derdine derman olmak için uzun uzun yazmışsın. Büyük bir heyecanla senin ve diğer arkadaşların yazdıklarını baştan sona okudum not aldım. Benim de ergenlikten ve hamilelikten dolayı oluşan sorunlarım var. Paylaştığın resimlerle sonuçların ne kadar iyi olduğunu göstermen, bunun için uğraşman başkalarının da bu sıkıntıdan kurtulmasına çalışman beni mest etti. Paylaşımın için sana çookkk teşekkür ederim. Sevgilerimle...
kızlarrrrr :) geldim sonunda :) tatildeydim yaz başı ii geldi valla :)
canım ben sonra sürüyorum jel gibi bişe sonuç çok güzel 2, defa yapcam ilk uygulama inanılmaz etki etti
tatlım bana arkadaşım buldu ya ama sorucam sizin için
gamzecim o dediğin yöntem türkiyede varmıki ya çok meraklandm
evet tatlım onu dedim tam bana göre valla inş bulurum bulursam mutlaka hbr ederm zaten size
bu arada gamzesk verdiğin bilgiler için çok teşkkür ederiz. sayende bir umudumuz oldu. mutlaka deneyecem.
canim, ben kendim o kadar yontem denedim ki, sizinle benim deneyimlerimi paylasmak istedim,.. cunku gercekten ise yarayan bisi bulmak normalde imkansiz gibi, ama benim catlaklarim gercekten cok geriye cekti, ben suan cok mutluyum... psikolojim duzeldi, ve kendime guvenim geldi.... o hafif cizgilerde artik bana cocuklarimin hatirasi olarak bi omur boyu saklayacagim,,, umarim, sizde duzeltirsiniz "haritalarinizi"
bide sormak istedigim, burnunuzu estetik yaptirmisiniz, memnumusunuz??
Canım merhaba, iyi dileklerin için çok sağol. Benim çatlaklarımın bir kısmı 25 sene öncesine dayanıyor umarım başarılı sonuç alırım. Hafif izlere ben de razıyım.
Gamzecim burun estetiği olalı tam iki ay oluyor. Oldukca memnunum. Benim görüntüden çok sağlık sorunum vardı. Olmuşken görüntüde düzelsin dedim. Yeni resimler ekledim. Öncesi ve sonrası olarak çok memnunum. Ameliyata kısa sürede karar verip sonuçlandırdım. Ameliyat sonrası yaştan dolayı sanırım biraz zorluk yaşadım ama hepsi geride kaldı. Yardımcı olabileceğim bir şey olursa seve seve elimden geleni yaparım canım. :13: