Çatlaklar Catlaklarim, DERMAROLLER, kollajen ve benim savasim

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

Sizce bu konuda verilen bilgiler yeterli mi ???

• EVET

OY: 24 82,8%
  • HAYIR

OY: 5 17,2%

• Ankete Katılan
    29
GAMZE,bir sitede puraderm kolajen maskesi buldum,sence işe yarar mı?

canim, merhaba.. valla ben bilmiyorum, bi ise yarar mi diye... ama yani mantikli bakilirsa yarar derim.. neden biliyormusun? cunku sonucta dermaroller ile gectikten sonra derin nokta nokta oluyor ve aciliyor,, ve dermarollerden sonra maske yap derim.. ama yinede tam olarak bilemem...

ben ve kizim hastayiz yine, ondan masorume gidemedim, gittigimde sorularim var .. :KK34:

gamzeeeee kolajen serumlar işe yarıyo benm bi arkadaşım buldu bana saolsun derma roller sonrasnda emdrdm ilk seferden doldu ya sen çok yaşa :KK70:

kiz, neoldu birden sustun...... :26: tedavin nasil gidiyor,,,.. anlat :nazar:
ya bisi sorucam, sen bu kolajeni ne zaman suruyorsun, once mi sonra mi ?

www.collarium.info kizlar bide bu sayfaya bakin, ben baslamak isterdim, ama bizde bu alet yani benim yasadigim sehirde suan yok... ama etkili oldugunu biliyorum, derinin altinda kolajen uretmesini sagliyor.. yatar solaryum gibi, ama bu bronzlastirmiyor, kolajen uretiyor, ve en guzelide catlaklara yariyor, yuzdeki kirisikliklara, derideki hafif zedeleri onariyor... bi arastirin bence

canim, merhaba.. valla ben bilmiyorum, bi ise yarar mi diye... ama yani mantikli bakilirsa yarar derim.. neden biliyormusun? cunku sonucta dermaroller ile gectikten sonra derin nokta nokta oluyor ve aciliyor,, ve dermarollerden sonra maske yap derim.. ama yinede tam olarak bilemem...

ben ve kizim hastayiz yine, ondan masorume gidemedim, gittigimde sorularim var .. :KK34:[/Q
Çok geçmiş olsun,kızına acil şifa diliyorum.
Purederm kolajen maskesi alayım o zaman ben...

ben ve kizim hastayiz yine, ondan masorume gidemedim, gittigimde sorularim var .. :KK34:[/Q

bi dene, yani sonucta mutlaka yan etki yapmaz, ama mutlaka yaz, neoldun nasil maske diye, bizde bilelim,,

Gamzecim merhaba,
Eline ve yüreğine sağlık. Pek çok kadının derdine derman olmak için uzun uzun yazmışsın. Büyük bir heyecanla senin ve diğer arkadaşların yazdıklarını baştan sona okudum not aldım. Benim de ergenlikten ve hamilelikten dolayı oluşan sorunlarım var. Paylaştığın resimlerle sonuçların ne kadar iyi olduğunu göstermen, bunun için uğraşman başkalarının da bu sıkıntıdan kurtulmasına çalışman beni mest etti. Paylaşımın için sana çookkk teşekkür ederim. Sevgilerimle...En Büyük KK

gamzeeeee kolajen serumlar işe yarıyo benm bi arkadaşım buldu bana saolsun derma roller sonrasnda emdrdm ilk seferden doldu ya sen çok yaşa :KK70:

tortilla merhaba,
bu kolajen serumları nereden ve nasıl temin ettin. Canım bilgi verirsen çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim...

kızlarrrrr :) geldim sonunda :) tatildeydim yaz başı ii geldi valla :)

canım ben sonra sürüyorum jel gibi bişe sonuç çok güzel 2, defa yapcam ilk uygulama inanılmaz etki etti
tatlım bana arkadaşım buldu ya ama sorucam sizin için

gamzecim o dediğin yöntem türkiyede varmıki ya çok meraklandm :KK70:

Gamzecim merhaba,
Eline ve yüreğine sağlık. Pek çok kadının derdine derman olmak için uzun uzun yazmışsın. Büyük bir heyecanla senin ve diğer arkadaşların yazdıklarını baştan sona okudum not aldım. Benim de ergenlikten ve hamilelikten dolayı oluşan sorunlarım var. Paylaştığın resimlerle sonuçların ne kadar iyi olduğunu göstermen, bunun için uğraşman başkalarının da bu sıkıntıdan kurtulmasına çalışman beni mest etti. Paylaşımın için sana çookkk teşekkür ederim. Sevgilerimle...En Büyük KK

canim, ben kendim o kadar yontem denedim ki, sizinle benim deneyimlerimi paylasmak istedim,.. cunku gercekten ise yarayan bisi bulmak normalde imkansiz gibi, ama benim catlaklarim gercekten cok geriye cekti, ben suan cok mutluyum... psikolojim duzeldi, ve kendime guvenim geldi.... o hafif cizgilerde artik bana cocuklarimin hatirasi olarak bi omur boyu saklayacagim,,, umarim, sizde duzeltirsiniz "haritalarinizi" :KK61:

bide sormak istedigim, burnunuzu estetik yaptirmisiniz, memnumusunuz??

kızlarrrrr :) geldim sonunda :) tatildeydim yaz başı ii geldi valla :)

canım ben sonra sürüyorum jel gibi bişe sonuç çok güzel 2, defa yapcam ilk uygulama inanılmaz etki etti
tatlım bana arkadaşım buldu ya ama sorucam sizin için

gamzecim o dediğin yöntem türkiyede varmıki ya çok meraklandm :KK70:

collarium´umu kastettin canim ? bi arastir, mutlaka vardir.... cok yeni bi urun olarak piyasaya suruldu, ama neyazik ki ben deniyemedim, bizim buralarda yok, ama bi estetik salonunu aramistim, ve ise yaradigini soylemisti,,, vucudu tam olarak genclestiriyormus...

tortilla bu forumu çok takip edemiyorum. ama kolajen serumunu merak ettim. nereden aldın? markası nedir? bilgilendirebilirsen çok sevinirim.

canim, ben kendim o kadar yontem denedim ki, sizinle benim deneyimlerimi paylasmak istedim,.. cunku gercekten ise yarayan bisi bulmak normalde imkansiz gibi, ama benim catlaklarim gercekten cok geriye cekti, ben suan cok mutluyum... psikolojim duzeldi, ve kendime guvenim geldi.... o hafif cizgilerde artik bana cocuklarimin hatirasi olarak bi omur boyu saklayacagim,,, umarim, sizde duzeltirsiniz "haritalarinizi" :KK61:

bide sormak istedigim, burnunuzu estetik yaptirmisiniz, memnumusunuz??

Canım merhaba, iyi dileklerin için çok sağol. Benim çatlaklarımın bir kısmı 25 sene öncesine dayanıyor umarım başarılı sonuç alırım. Hafif izlere ben de razıyım.
Gamzecim burun estetiği olalı tam iki ay oluyor. Oldukca memnunum. Benim görüntüden çok sağlık sorunum vardı. Olmuşken görüntüde düzelsin dedim. Yeni resimler ekledim. Öncesi ve sonrası olarak çok memnunum. Ameliyata kısa sürede karar verip sonuçlandırdım. Ameliyat sonrası yaştan dolayı sanırım biraz zorluk yaşadım ama hepsi geride kaldı. Yardımcı olabileceğim bir şey olursa seve seve elimden geleni yaparım canım. :13:

Canım merhaba, iyi dileklerin için çok sağol. Benim çatlaklarımın bir kısmı 25 sene öncesine dayanıyor umarım başarılı sonuç alırım. Hafif izlere ben de razıyım.
Gamzecim burun estetiği olalı tam iki ay oluyor. Oldukca memnunum. Benim görüntüden çok sağlık sorunum vardı. Olmuşken görüntüde düzelsin dedim. Yeni resimler ekledim. Öncesi ve sonrası olarak çok memnunum. Ameliyata kısa sürede karar verip sonuçlandırdım. Ameliyat sonrası yaştan dolayı sanırım biraz zorluk yaşadım ama hepsi geride kaldı. Yardımcı olabileceğim bir şey olursa seve seve elimden geleni yaparım canım. :13:

ben zaten konuda bahsetmistim, benim ergenlikten kalma catlaklarim var diye, onlar daha bi hizli toparladi gibi geliyor bana, o yeniler ile karsilastirma yaparsam... mutlaka sizde iyi bi sonuc alirsiniz... yani suanda catlaklariniz ne durumda bilemiyorum, ama daha guzel gorunum alirsiniz, buna inaniyorum ben..

bende cok istiyordum ameliyat olmak, ama nedense cesaret toplayamadim, artik buyuk burnumuda yakistiriyorum kendime.. ama tr´de gercekten herkezde burun takintisi var gibi :KK61: goguslerimide yaptirtmak istiyordum, ama ondanda vazgectim, nedeni ise,, yani yaratan beni boyle yaratti diyorum artik, begenmeyen bakmasin :KK37:
kendim ile baristim artik, yani artik kafayada bisi takmiyorum...

X