mrhb canim,
bana guvenerek danisman beni cok mutlu etti. ama ben sana galiba yardimci olamiycam bu konuda, neden dersen ? ben tripollara masorume gidiyorum, ve onlarin makineside 50 000euro falan, boyle evde kullanilan tripollar ne kadar ise yarar ben bilemem, burada bi arkadas yanlis hatirlamiyorsam yazmisti, eve tripollar alicak diye,, geri sayfalara bakarsan... ona sor, belki o kisi sana yardimci olur, ama ben yinede bi bakinicam simdi internette.
Canım cevabın için teşekkür ederim. Masörün makinesi profesyonel tabi ve çok daha iyi sonuç veriyordur. Evet dediğin gibi o arkadaşa sorayım inşallah memnundur. Yaz geldi beni iyice telaş aldı. Yazdıklarınızı yakından takip ediyorum. Bilgiler için çok teşekkür ederim.
YouTube - ‪TriPollar POSE - Treatment Overview‬‏ burada vidyosu var, kullanilmasi ile .. ama benim tripollar hem radyofrekans´i da vardi,, ben biraz daha bakanim,, benimde kadinin karni gibi karnim kirmizilasiyordu,, sen bunu ne icin istiyorsun ? catlaklar icin mi zayiflamak icin mi ?
Gamzecim, ben bunu çatlak için, sıkılaşmak için, selülit için, incelmek için yani senin anlıycan kötü durumdayım hepsi için düşünüyorum. Eşim ve arkadaşlarım gayet iyisin diyorlar ama insan sonuçta kendini biliyor.
bak kizlar olumlu olumlu yazmislar makine hakkinda, ben bi arkadasada sordum, umarim aksama cvp gelir, umarim bi yardimim dokunur,,
Allahııımmm yoksa gerçekten kurtulacak mıyız bunlardaann? Resmen kompleks yapmıştım şu çatlakları bugün bi bakıyım hanımlar bir çaresini bulmuş mu diye girdim foruma iyi ki de girmişimm.Yoksa kendi kendime krizlere girmeye devam edicektim.Dermarollerı 2 ay falan kullandım ama düzenli değildi.İşe yaramadığını düşünüp bırakmıştım.Tekrar başlamayı düşünüyorum.Gamzee çok teşekkür ederim o karışımları,kremleri paylaştığın için hemen yapıp başlıycamm.Umarım geçer de kurtuluruz şunlardaann
canim, ben bu kimyasal peeling´i biliyorum, zaten konuya yyanit yazdim, bilmiyorum, isterseniz deneyin, amaa benim tavsiyem olmaz.. bu urunu yetkili birisi kullanmali bence, yada uygulamali,, ve zaten bunu derinin altini onaramazsin, sadece ustunu, yani bu ne kadar etkili olur bilemem, zaten bi arkadas yazdi,, derin olan catlaklarda bi fark yok diye, ama karar sizin.
sadece fikir olsun istedim kuşlarım
canım benim konumda fotom var demişsin ama göremedim fotonu :96:
hanımlar hemen gerekli malzemeleri edinmek için kolları sıvadım ama kolajen kısmında çuvalladım.daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama hangi kolajeni almalıyım acaba?yardımcı olursanız çok sevinirim.e-bay den edinmeyi düşünüyorum.
gamzesk öncelikle teşekkürler sana elinden geleni yapıyorsun bizim için fazlasıyla ben baborun o pahalı olan kollejenini aldım dermarollerla yaptım şimdilik tenim kırmızı çok beyazım ben kırmızılaşıyorum yapınca bi güzel bastırdım acımadı dersem yalan olur daha önceki yaptıklarımdan biraz daha sert yaptım bekliyorum bakalım kırmızılık geçsin inşallah olur bu defa gelişmeleri paylaşıcam çok öpüldünüz çatlak arkadaşlarım benim