canim o bahsettigin acnelyse madecassol - onlari ben kullanmadim, onlar eczaeden alinan krem, ama ben bilmiyorum,
dermaroller- konuyu actiginda bastan okusan ben herseyi yazdim, suan hizli bi sekilde anlatmaya calisim, ince igneli bi alet, yani derinin uzerinden gecerken (inanilmaz aciyor) deriyi aciyor, ve deri sonra mecburi olarak onarima basliyor, bu alet pek cok yonde kullanilabilir, mesela bahsettigin selulitlerde bile, yuzdeki kirisikliklara kullaniliyor, sac dokumune vs.. ama kac mm´lik olduguna dikkat etmen gerekiyor
kollajen- 25 yas gibi bi zamandan sonra vucutta neredeyse 0 uretim yapiyor, yani demek istedigim artik vucudun yaslanmaya basliyor,, kolajen dogal bi madde, yani senin vucudunda onceden urettigi bi madde, kolaylikla kabul ediyor bunyen,,, dermaroller kullanmadan once kollajen suruyorsun (benimkiler ampuldu) ve sonra dermaroller ile geziniyorsun, bi guzel yediriyorsun, ilk yaptigindan sonra neticeyi goruyorsun, ben gozlerime inanamamistim, kolajen o catlaklari dolduruyor, ve eski catlaklar dahada guzel bi gorunum aliyor, ve dokundugunda hissetmiyorsun, kolajeni arkadaslar tr´de bulamadi,, tortilla buldu, ama onuda arkadasi bulmus.. bisi anlatamadiysam , kusura bakma,, biraz bazi zaman zorluk cekiyorum, tr´de yasamadigimdan,.