efnanim bende iyiyim çok şükür
kızımda iyi teyzesi senin ufaklık nasıl bakalım
cnm benim çok sağol, he nazardan olsa gerek kurşun dökün bana :))
ya ben bende yalnız kaldım(
sağol bebeğim benimm
cnm benim tşk ederim umarım kuzucukta sende iyisinizz
oy maşallah seni bebişe benim oğlan iyi olmaya çalışıo canımm idrar için dr a gittik kakada kurt çıktı şimdi ilaç kullanıyoz bağırsakta varmış gelişmesini etkilyomuş inş. hemen geçer
canımm kurşun bulamam elimn altında taha nın kakası var onu döküm mü hahahahaha
:79:slm hanımlarr ne güzel herkez arada uğrayıp yazmış okudukça eski günler geldi aklıma,bende arada bakıp çıkıyorum çocuklardan fırsat bulamıyorum yazmak için,bugün oğluşumla yarı kırkımız çıktı çok şükür o şimdi uyurken bende bir göz atayım dedim,herkezin iyi olduğuna sevindim sarı hariç sarıcımmm geçmiş olsun cnm aman dikkat et cnm,o parmaklar daha çok iş yapar,hepinizi çook öpüyorum kızlar çok özledim sizleri
:79:slm hanımlarr ne güzel herkez arada uğrayıp yazmış okudukça eski günler geldi aklıma,bende arada bakıp çıkıyorum çocuklardan fırsat bulamıyorum yazmak için,bugün oğluşumla yarı kırkımız çıktı çok şükür o şimdi uyurken bende bir göz atayım dedim,herkezin iyi olduğuna sevindim sarı hariç sarıcımmm geçmiş olsun cnm aman dikkat et cnm,o parmaklar daha çok iş yapar,hepinizi çook öpüyorum kızlar çok özledim sizleri
merhaba hanımlar nasılsınız bakalım arada girip okuyorsunuz öznurun dualarımıza ihtiyacı var şuan hastanede yatıyor azcık suyu gelmiş ve kanda da enfeksiyon varmış bunlarda erken doğum habercisiymiş. 34 . haftada doğumu gerçekleşecek kısmet olursa ama o zamana kadar suyun gelmediğinden emin olmaları lazımmış ve enfeksiyonu düşüreceklermiş bir süre hastanede gözlem altında olacak bebeği ve kendisi için dua edelim lüften canlarım
meleği ve kendiside sağlıcakla hastaneden ayrılırlar inşşş aminnnn
allah yardımcısı olsun ikisinide sağ salim kurtlur inş. banada dua edin çok az kaldı
canım çok saol rabbim seni de tek sancıda kurtarsın bebeğine sağsağlim kavuşursun inşşş
merhaba hanımlar nasılsınız bakalım arada girip okuyorsunuz öznurun dualarımıza ihtiyacı var şuan hastanede yatıyor azcık suyu gelmiş ve kanda da enfeksiyon varmış bunlarda erken doğum habercisiymiş. 34 . haftada doğumu gerçekleşecek kısmet olursa ama o zamana kadar suyun gelmediğinden emin olmaları lazımmış ve enfeksiyonu düşüreceklermiş bir süre hastanede gözlem altında olacak bebeği ve kendisi için dua edelim lüften canlarım
ay inanmıyorummm nasıl olmuş neden olmuşş
allahım yar ve yardımcısı olsun inş.rabbim sağsalim kurtarsın
canımm işte şuan için durumu iyiydi ama işte 34. haftada doğumu gerçekleşecek yine de bir ara bu sevgi hanım hareket etmemiş usg dede kalp atışını falan duymuşlar rahatlamışlar ama nts de hanım efendi kıpır kıpır hiç durmamış sanırım küçük hanım hastaneyi sevmedi canım
allah yardımcısı olsun ikisinide sağ salim kurtlur inş. banada dua edin çok az kaldı
Allah yardımcıları olsun cnm inş tez vakitte sağsalim kavuşur meleğine...
cnm Allah seni de bi avazda kurtarsın...
allah razı olsun canım iyi dileklerin için allah seninde gönlündeki muradın her ne ise versin
slm hatunlar nasılsınız buaray pek uğrayan yok ama 1 kişi bile uğrasa okusa dua etse benim için iyidir 15 güne kadar doğum yapacam ne olur dua edin korkuyorummmm
allah yardımcın olsun canımm hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağına alasın meleğini dua oku bol ol sümmessebile yessirah de ve fetih süresini oku bolbol bide normal doğumsa hurma ye bolbol yürüyüş yap