:79:slm hanımlarr evet çok şükür allahıma oğluma kavuştum cnm,ikimizde çok şükür iyiyiz..
rabbim bu güzel duyguyu herkeze yaşatsın inş,darısı tüm bebek isteyen ve bekleyenlerin başına inş..
selam kızlar bende bula bildim sizleri en sonunda çok şükür
melisacığım canım geçmiş olsun hadi gözün aydın inşallah hayırlı bir evlat olur sizlere
canım sen hamilemisin
slm kızlarr nasılsınız uzun süre giremedim yatılı misafirlerim vardı önce ablamla yeğenim geldi ev işleryle uğraşıp durduk onlar gitti görümcelerim geldi onlarıda bugün yolladık bayaaa yoğun günler geçti yani szler nasıll merak ettim melisa ferda doğudu mu garip ama msn ye giremiyorum açılmıyo eşime sormam lasım sanırım bi sorun var taze anneler siz nasılsınız bebişlerle ara sıra yazınn yaaaaaaaaa:92::92::92:
slm millet nasılsınız?
izinden bugün döndük..
herkes iyimi varmı gelişmeler...doğuranlar hamile kalanlar
Hahayyyt ferddamm doğurdu bileeee.....
selam iyi akşamlar herkese
:79:slm hanımlarr evet çok şükür allahıma oğluma kavuştum cnm,ikimizde çok şükür iyiyiz..
rabbim bu güzel duyguyu herkeze yaşatsın inş,darısı tüm bebek isteyen ve bekleyenlerin başına inş..
melisaaaa gözün aydın hadi cnmm sonunda sende kavuştun oğluna allah analı babalı büyütsün inşallah.
herkes doğurdu sıra bize geldi nasipse. iyi olmanıza sevindim.
gözün aydın canım allah analı babalı kardeşli büytüsün inş. çok sevindim darısı başımıza benimde 7 hafta kaldı
evetttttttttt canım hamileyim hemde çok süpriz bi şekilde oldu
yumurtlayamıyordum ya iğne yapacaktı doktorum o iğneleri nisanda aldım 500 tl ye yakın para ödedim nisanda kist çıktı riske atmak istemedi doktorum doğum kontrol hapı kullan kistin gitsin bidahaki ay yaparız dedi sonra mayısın başında adet olmuştum gittim elimde iğne doktora bu seferde 1 ay yokum tatildeyim takip etmem gerekiyor bidaha adet olduğunda yaparız dedi
çok bozulmuştum acayip sinirli çıktım hasteneden eve geldim hep dedim terslikler beni buluyor tabi ben yine kendiliğimden adet olamıyordum ilaçta kullanmak istemedim söktürmek için günde 3-4 kez soğan ve maydanoz kaynatıp içiyordum bide karnımda gaz vardı şişkinlik onun içinde spor yapıyordum karın mekiği falan baktım adetim gelmiyor ilaç alayım dedim test yaptım arkadaşın ısrarı üzerine pozitif çıktı çok şaşırdım o an hiç inanamamıştım neye uğradığımı bilemedim
hiiiiç belirtim falan yoktu 11 haftalığım halen daha yok varlığı belli değil bebeğimin
tabi iğneler elimde patladı oda cabası ne yapalım yumurtlama iğnelerini birine sattım ucuza elimde yumurta çatlatma iğnem kaldı öylece duruyor buzdolabında
almanyadan bi bitki çayı almıştım bide bitkisel ilaçlar adet düzenliyormuş yumurtlama sağlıyormuş ve rahimi kalınlaştırıp düşük önlüyormuş herhalde onların faydası oldu
eeee sen nasılsın canım bebek büyütmek nasıl gidiyor bu arada kızmı oğlanmıydı?
mehtapppppppp canımmm ay inanmıyorum yaaa çok şükür demek sende hamişsin artık
rabbim tamamına erdirsin inş.
çok sevindim canım benimm
evetttttttttt canım hamileyim hemde çok süpriz bi şekilde oldu
yumurtlayamıyordum ya iğne yapacaktı doktorum o iğneleri nisanda aldım 500 tl ye yakın para ödedim nisanda kist çıktı riske atmak istemedi doktorum doğum kontrol hapı kullan kistin gitsin bidahaki ay yaparız dedi sonra mayısın başında adet olmuştum gittim elimde iğne doktora bu seferde 1 ay yokum tatildeyim takip etmem gerekiyor bidaha adet olduğunda yaparız dedi
çok bozulmuştum acayip sinirli çıktım hasteneden eve geldim hep dedim terslikler beni buluyor tabi ben yine kendiliğimden adet olamıyordum ilaçta kullanmak istemedim söktürmek için günde 3-4 kez soğan ve maydanoz kaynatıp içiyordum bide karnımda gaz vardı şişkinlik onun içinde spor yapıyordum karın mekiği falan baktım adetim gelmiyor ilaç alayım dedim test yaptım arkadaşın ısrarı üzerine pozitif çıktı çok şaşırdım o an hiç inanamamıştım neye uğradığımı bilemedim
hiiiiç belirtim falan yoktu 11 haftalığım halen daha yok varlığı belli değil bebeğimin
tabi iğneler elimde patladı oda cabası ne yapalım yumurtlama iğnelerini birine sattım ucuza elimde yumurta çatlatma iğnem kaldı öylece duruyor buzdolabında
almanyadan bi bitki çayı almıştım bide bitkisel ilaçlar adet düzenliyormuş yumurtlama sağlıyormuş ve rahimi kalınlaştırıp düşük önlüyormuş herhalde onların faydası oldu
eeee sen nasılsın canım bebek büyütmek nasıl gidiyor bu arada kızmı oğlanmıydı?
canım eflalim,nasılsın.sorma başıma geleni bugün.yüreğim hala hopluyor.bebeğimi düşürdü babası.
canım çok sevindim gerçekten çizelgeni görüne şaşırdım zaten buraya yazmadığın için, bende biliyorsunönce kist içim doğum kontrol hapı içtim baktım gitmiyor soğank kürü hayıt tohumu incir kürü derken kaldım hamile ne varsa otlarda var,Allah sağsalim kavuştursun canım, bebek büyütmek hem iyi hem zor tekim malum birde benim doğumum ve sonrası sıkıntılı geçti hamileliğim zaten biliyorsunhep sorun yaşadım şimdide eşim rahatsız psikoljik olarak depresyon başlangıcı var ama herşeye rağmen çok tatlı bir oğlum var o bana aşık ben ona