Çatlaklar Kulübü

melisa gözün aydınn geçmiş olsun ALLAH analı babalı büyütsün inş.hayırlı sağlıklı olsun inş.
adı ne olcaktı demiştin ama unuttum

melisam hayırlı uğurlu olsun cnm...gözünüz aydın öpüyorum..hayırlı bi evlat olur inş..

melisam hayırlı uğurlu olsun canım allah analı babalı büyütsün canım allahım nazarlardan korusun oğluşunu ve seni canım

hayırlı ramazanlar kızlar...
zeynepte doğum yapmış...şehzadesi gelmiş darısı bizlere inş...

selam kızlar bende bula bildim sizleri en sonunda çok şükür

melisacığım canım geçmiş olsun hadi gözün aydın inşallah hayırlı bir evlat olur sizlere

selam kızlar bende bula bildim sizleri en sonunda çok şükür

melisacığım canım geçmiş olsun hadi gözün aydın inşallah hayırlı bir evlat olur sizlere

canım sen hamilemisin

melisa gözünaydın canım

canım sen hamilemisin

evetttttttttt canım hamileyim hemde çok süpriz bi şekilde oldu
yumurtlayamıyordum ya iğne yapacaktı doktorum o iğneleri nisanda aldım 500 tl ye yakın para ödedim nisanda kist çıktı riske atmak istemedi doktorum doğum kontrol hapı kullan kistin gitsin bidahaki ay yaparız dedi sonra mayısın başında adet olmuştum gittim elimde iğne doktora bu seferde 1 ay yokum tatildeyim takip etmem gerekiyor bidaha adet olduğunda yaparız dedi
çok bozulmuştum acayip sinirli çıktım hasteneden eve geldim hep dedim terslikler beni buluyor tabi ben yine kendiliğimden adet olamıyordum ilaçta kullanmak istemedim söktürmek için günde 3-4 kez soğan ve maydanoz kaynatıp içiyordum bide karnımda gaz vardı şişkinlik onun içinde spor yapıyordum karın mekiği falan baktım adetim gelmiyor ilaç alayım dedim test yaptım arkadaşın ısrarı üzerine pozitif çıktı çok şaşırdım o an hiç inanamamıştım neye uğradığımı bilemedim
hiiiiç belirtim falan yoktu 11 haftalığım halen daha yok varlığı belli değil bebeğimin
tabi iğneler elimde patladı oda cabası ne yapalım yumurtlama iğnelerini birine sattım ucuza elimde yumurta çatlatma iğnem kaldı öylece duruyor buzdolabında

almanyadan bi bitki çayı almıştım bide bitkisel ilaçlar adet düzenliyormuş yumurtlama sağlıyormuş ve rahimi kalınlaştırıp düşük önlüyormuş herhalde onların faydası oldu

eeee sen nasılsın canım bebek büyütmek nasıl gidiyor bu arada kızmı oğlanmıydı?

canım naber nasılsın oğlun nasıl büyüdümü
bebişler geldi siteye ugramaz olduk ya
walla ben hepinizi çok özlüyom

slm millet nasılsınız?
izinden bugün döndük..
herkes iyimi varmı gelişmeler...doğuranlar hamile kalanlar

iyiyiz kuşum sen napıyon nasıl geçti tatilinn

Hahayyyt ferddamm doğurdu bileeee.....

anammmmm firdaaaa doğurdu demek canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün
çok şükür gördük bugünleri

selam iyi akşamlar herkese

slm canımmm neden ağlıyorsun sen

melisammmmmmmmmmm canım benim gözün aydın allah analı babalı büyütsün

melisaaaa gözün aydın hadi cnmm sonunda sende kavuştun oğluna allah analı babalı büyütsün inşallah.
herkes doğurdu sıra bize geldi nasipse. iyi olmanıza sevindim.

kuşummmm öznurummmmmmmm nasılsın bebişin nasıl
ne zaman doğuruyon kızz

gözün aydın canım allah analı babalı kardeşli büytüsün inş. çok sevindim darısı başımıza benimde 7 hafta kaldı

canım darısı başına sende sağsalim kavuşursun inş.bebeğine

mehtapppppppp canımmm ay inanmıyorum yaaa çok şükür demek sende hamişsin artık
rabbim tamamına erdirsin inş.
çok sevindim canım benimm

mehtapppppppp canımmm ay inanmıyorum yaaa çok şükür demek sende hamişsin artık
rabbim tamamına erdirsin inş.
çok sevindim canım benimm

evet canım 1 yıl uğraştan sonra çok şükür bende bu günleri göre bildim ama hamileik çok tuhaf bişeymiş ya
nedense herşeyden sıkıldım hayat boş geliyor her denilene küsüyorum alınıyorum ruhum sıkılıyor resmen :82:
seninde kızın çok tatlı maşallah canım allah analı babalı büyütsün
sumrudan hiç haber alan oldumu??

canım çok sevindim gerçekten çizelgeni görüne şaşırdım zaten buraya yazmadığın için, bende biliyorsunönce kist içim doğum kontrol hapı içtim baktım gitmiyor soğank kürü hayıt tohumu incir kürü derken kaldım hamile ne varsa otlarda var,Allah sağsalim kavuştursun canım, bebek büyütmek hem iyi hem zor tekim malum birde benim doğumum ve sonrası sıkıntılı geçti hamileliğim zaten biliyorsunhep sorun yaşadım şimdide eşim rahatsız psikoljik olarak depresyon başlangıcı var ama herşeye rağmen çok tatlı bir oğlum var o bana aşık ben ona

ay kızlar gerçekten nerelerdesiniz eskiden ne güzeldi ne oldu birdenbire anlamadım ki

canım eflalim,nasılsın.sorma başıma geleni bugün.yüreğim hala hopluyor.bebeğimi düşürdü babası.

canım eflalim,nasılsın.sorma başıma geleni bugün.yüreğim hala hopluyor.bebeğimi düşürdü babası.

canım nasıl oldu nasıl düştü hastaneye gittinizmi bende hep düşürmekten korkuyorum

ebrar cnm iyiyiz biz şkrler olsun sen nasılsın kızın nasıl

eflal cnm geçmiş olsun kocana

mehtabımm çok sevindim valla duyunca okuyunca allah tamamına erdirsin

reyyann canımm geçmiş olsunnn şmdi nasıl sevban önemli bişi yoktur umarım

selam hatunlar nasılsınız bakalım her geldiğimde kimseler olmuyo bende bakıp geri çıkıyorum valla bende özledim sohbetlerimizi tam ben evde müsayit oldum sizler doğurmaya başladınız doğuran gelemiyo malesef.

ben iyiyim ebrarımmm ayşemmmmmm canım benim beni sormuşsun. bi sen varsın hatırlayan zati yine sitem ediym
30 haftanın içindeyiz çok şükür. ama sıcaklardan çok ağır geçiyo şiştim iyice psikolojimde bozuldu heran ağlamaklıyım nedense. cuma kontrol vardı ben sıkı diyetteyim 2,5 kg verdim geçen hafta kızım 1300 kg olmuş gelişimi iyi dedi dr umuz. gülüyodu usgde bakarken bize güldü durdu sıpa dr da gördü. . ekimin 1 i gibi dopum olucak dedi normal doğum yasak sezeryan olucak. tansiyon düzene girdi.eee bişey yemiyorum şekerde sınırda çıktı tatlı şekerli yicek ne varsa yasak hamur işi pilav makarna yasak otcul besleniyom böyle olunca artık kg fln almıyom daha veriyom.şükür az kaldı. sıra bana geldi hepiniz doğurdunuz
neysem diğer kızlar sizlerde iyisiniz bakıyorum okuduğuma göre bebişlerinizde iyi şükür
hepiniz allaha emanet oolun.

geçmiş olsun canım ya üzüldüm vallaha bizim dertlerimiz hiç bitmiyor nedense senin eşin nasıl bilmiyorum neden depresyonda ama genel anlamda diyorum erkekler gerçekten tuhaf ya herşeyi çeken biz kadınlarız ama depresyona bunalıma giren erkekler oluyor hiç anlamıyorum vallaha bitanede benim başımda var sanki hamile olan ben değilim :)))

mrb kızlar nerde o eski sohbetler
herkeşler iyimi?
umarım herkes iyidir...
ben pazar günü bi kaza atlattım..blender la parmağımı kesmeyi başardım..
ucuz atlattım parmağım da kopabilirdi ama şükür ki derik kesikle atlattım..
onun için gelemiyodum durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…