selam canlarım nasılsınız..tatilden döndük sürprizle karşılaştık eve hırsız girmiş bilgisayarlarımız falan çalınmış.. elifin bebek bezlerine kadar karıştırmış çok üzgünüm.. okula başladım elife komşu bakacak inş.msn yi daha yüklemedik en kısa zamanda görüşmek üzere hepinizi çoook ösledim
selam canlarım nasılsınız..tatilden döndük sürprizle karşılaştık eve hırsız girmiş bilgisayarlarımız falan çalınmış.. elifin bebek bezlerine kadar karıştırmış çok üzgünüm.. okula başladım elife komşu bakacak inş.msn yi daha yüklemedik en kısa zamanda görüşmek üzere hepinizi çoook ösledim
canlarım teşekkür ederim hepinize.1 laptop 1 notbook 1 fotoğraf makinesi gitti .evi zor toparladım valla kaç günde ama vardır bi hayır..canan kocana söyle yakalasınlar hemen :) bu arada elif kızım 7. ayında dişlerini çıkardı. bakıcı bulduk apartmandan . doğum kilolarım gitti stresten ..benden bu kadar sizden ne haberler var kızlardan ne haber ?? merak ediyorum hepinizi
oy maşallah elifime dişlerde tamam anım nasıl çıkardı sıkıntılımıydı tahada huysuz ama neden olduğunu bilmiyoruz dişte gelmedi son 2 haftaya yakındır böyle sen geldin ben gidiyorum kayseriye annemler pazartesi geliyo biraz beende kalıp beraberce gidioz babam arabayla gelio sen nasıl gidip geldin sıkıntı oldu mu sanırım uçakla demi bende dönüşte büyük ihtimalle uçakla dönerim bakıcını özgeçmişini al buara :)) ii baksın elifime söyle ferda doğurdu sen gittin gideli çok görüşme olmadı msn de
o pis hırsızları söyledim eşime bikaç adres verdi siz polise haber verdiniz mi kociş ikaç öyle olay olmuştu dedi buara elifin resimleride mi gitti yoksam
bide elife ek gıdaya geçtin dimi ben veriyorum artık 6 dolmadı ama meyve suyu ve yoğurtla başladım 2 gündür depirinç unu veriyom uykusu çok hafaledi çok kısa uyuyo hep biraz fazla uyurmu diye ama çözüm değil oda aynen devam ediyo kısa uykular
canımm dişler çok zor çıktı hala huzursuzluğu devam ediyor.uçakla gittik geldik giderken çok ağladı gelirken uyudu.yanına mutlaka biberon al uçak kalkarken ve inerken emmesi gerekiyormuş basınçtan dolayı..ben emzirdim eşim yanımdaydı.polisler geldi parmak izi alırken ev dahada battı ..eşim yedeklemişti resimleri şükür onlar gitmedi ..pislikler işte mide bulandırdılar...
ek gıdaya geçtik canım meyve püresi,yoğurt,yoğurt çorbası,sebzeli çorba,yumurta sarısı ,bebe bisküvisi falan veriyorum . benimkide az uyuyor dedi oluyorum gündüz bile uyumuyor yorgunluktan ölüyorum valla Allah yardımcımız olsun sağlıklı olsunlarda ne yapalım büyüyecekler böyle ...kayserime selam söyle bıktım valla 2 ay kaldım :)
mayaaaaaa nerelerdesin senn aklımsende kaldıı yaa geçen arattım seni bulamadımmm nasılsın
bu yazını da şimdi gördüm tatlım.şimdi iyiyim biraz daha ama bulantılarım tamanlamıyla geçmedi bide düşük riskim varbol bol yatıorum evdeim biyere çıkamıyorum sıkılıyorum...
melis canımm bizde korkudan yapamadık o malum işi normal doğum olunca ama şimdi şkr süt korur diye güveniyorum şimdilik ama ek gıdaya başladık etkisi azalıo bundan snrdaha dkkat ve bu konuda bende bilenden yardım istiyorum sen gibi
canımm bebiş için çok geçmiş olsun iyice doysun geçer sarılık beslenmeyle alakalı bşde adı ne olmuştu demiştin unuttum