Çatlaklar Kulübü

mrb kızlar nerde o eski sohbetler
herkeşler iyimi?
umarım herkes iyidir...
ben pazar günü bi kaza atlattım..blender la parmağımı kesmeyi başardım..
ucuz atlattım parmağım da kopabilirdi ama şükür ki derik kesikle atlattım..
onun için gelemiyodum durumlar nasıl?

geçmiş olsun allah şifa versin inş.

herkeşler iyimi?
umarım herkes iyidir...

sarımm kıymam sana geçmiş olsun ablamda senin gibi olmuştu 2 3 ay önce nazardandır seninkide allahtan beni blender zor çallışıo

canlarım bende çok özledim valla eski sohbetlerimizi yha valla öznurun dediği gibi doğuran gelemiyor ben yanlız kaldım iyice buralarda

evet canım 1 yıl uğraştan sonra çok şükür bende bu günleri göre bildim ama hamileik çok tuhaf bişeymiş ya
nedense herşeyden sıkıldım hayat boş geliyor her denilene küsüyorum alınıyorum ruhum sıkılıyor resmen :82:
seninde kızın çok tatlı maşallah canım allah analı babalı büyütsün
sumrudan hiç haber alan oldumu??

canım benim allah tamamına erdirsin inş. sağsalim kavuşursun bebişine:emir_bebek::nazar::nazar:

ay kızlar gerçekten nerelerdesiniz eskiden ne güzeldi ne oldu birdenbire anlamadım ki

ahh ahhhhhhh:KK16::KK16::KK16::KK16:

canım eflalim,nasılsın.sorma başıma geleni bugün.yüreğim hala hopluyor.bebeğimi düşürdü babası.

anammmmmm nasıl becerdi yaw
canım çok geçmiş olsun

selam hatunlar nasılsınız bakalım her geldiğimde kimseler olmuyo bende bakıp geri çıkıyorum valla bende özledim sohbetlerimizi tam ben evde müsayit oldum sizler doğurmaya başladınız doğuran gelemiyo malesef.

ben iyiyim ebrarımmm ayşemmmmmm canım benim beni sormuşsun. bi sen varsın hatırlayan zati yine sitem ediym:KK52:
30 haftanın içindeyiz çok şükür. ama sıcaklardan çok ağır geçiyo şiştim iyice psikolojimde bozuldu heran ağlamaklıyım nedense. cuma kontrol vardı ben sıkı diyetteyim 2,5 kg verdim geçen hafta kızım 1300 kg olmuş gelişimi iyi dedi dr umuz. gülüyodu usgde bakarken bize güldü durdu sıpa dr da gördü. . ekimin 1 i gibi dopum olucak dedi normal doğum yasak sezeryan olucak. tansiyon düzene girdi.eee bişey yemiyorum şekerde sınırda çıktı tatlı şekerli yicek ne varsa yasak hamur işi pilav makarna yasak otcul besleniyom böyle olunca artık kg fln almıyom daha veriyom.şükür az kaldı. sıra bana geldi hepiniz doğurdunuz
neysem diğer kızlar sizlerde iyisiniz bakıyorum okuduğuma göre bebişlerinizde iyi şükür
hepiniz allaha emanet oolun.

canımmmm valla çok merak ediyordum seni iyi ki yazdın canım
iyi olmana çok sevindim
ayyy bebişle kavuşmana az kaldı demek çok şükürr yaa:nazar::nazar::nazar:
allah sağsalim kavuştursun

herkeşler iyimi?
umarım herkes iyidir...

anammm çok geçmiş olsunn sarı kuşumm

sarımm kıymam sana geçmiş olsun ablamda senin gibi olmuştu 2 3 ay önce nazardandır seninkide allahtan beni blender zor çallışıo

cnm benim çok sağol, he nazardan olsa gerek kurşun dökün bana :))

canlarım bende çok özledim valla eski sohbetlerimizi yha valla öznurun dediği gibi doğuran gelemiyor ben yanlız kaldım iyice buralarda

ya ben bende yalnız kaldım :KK43:(

canım benim allah tamamına erdirsin inş. sağsalim kavuşursun bebişine:emir_bebek::nazar::nazar:

ahh ahhhhhhh:KK16::KK16::KK16::KK16:

anammmmmm nasıl becerdi yaw
canım çok geçmiş olsun

canımmmm valla çok merak ediyordum seni iyi ki yazdın canım
iyi olmana çok sevindim
ayyy bebişle kavuşmana az kaldı demek çok şükürr yaa:nazar::nazar::nazar:
allah sağsalim kavuştursun

anammm çok geçmiş olsunn sarı kuşumm

sağol bebeğim benimm

saribeybi geçmiş olsun canım

cnm benim tşk ederim umarım kuzucukta sende iyisinizz

Slmmm beni özlediniz mi? Ben sizi çoook özledim nasılsiniz kızlar varmı güzel haberler eflal, ebrar, reyyan ve şuan aklıma gelmeyip de uzun süre görüşmediğim tüm kızlar

X