Çatlaklar Kulübü

rodinia

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2010
1.804
1
Kızlar Hoşgeldinizzzzzzzzzz
Yeni Topiciğimizz Hayırlı Uğurlu Kademli Olsunn...

hoşbuldukkk hayırlı uğurlu olsunnn

3 üncüyüm yuppi 3 üncüyüm yaşasın çok sevindim. hayırlı ugurlu bol bebekli olsun topigimiz. esra sarı ceylin süngere şans getirsin topigimiz. ve tüm bebiş isteyenlere

bende 4. yüm bide bende fal da çıkmıştı 4 senin uğurlu rakamın diye hatatındaki degişiklikler hep 4. olur dedi bende evet dedim burda da 4. oldum yuppiiiiii

bende 4. yüm bide bende fal da çıkmıştı 4 senin uğurlu rakamın diye hatatındaki degişiklikler hep 4. olur dedi bende evet dedim burda da 4. oldum yuppiiiiii

vay beee kız kim baktıysa falına dogru söylüyor herhalde bebekte görmüştü dime. ayy inşallah gelir bebişinde tez zamanda

vışşşşşşşşşşşşşş yeni topiğemi geçtik hayırlı uğurlu olsun

slm millet yeni topikimiz vatana millete hayırlı uğurlu ve bol bebişli olsunnnnnnnnnnnnn

ahh kader arkadaşım çalışmaya devam dimi. ben allahtan bir mani keder olmazsa 7 de çıkıcam ama senin belli degil dime. allah senin bu patronlarını şefini müdürünü bilidigi gibi yapsın başka diyecek bir şey bulamıyorum. nasılsın bacım

evet cnaım ya işteyim bilmiyorum ki kaçda çıkarım kendimi aptal gibi hissediyorum gerçekten mal mal otuyuorum resmen bişey de yaptığım yok ama çıkamıyoruz işte kısmet bakalım kaçda çıkıcam ben internette takılıyom öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…