Çatlaklar Kulübü

selam canlarım nasılsınız..tatilden döndük sürprizle karşılaştık eve hırsız girmiş bilgisayarlarımız falan çalınmış.. elifin bebek bezlerine kadar karıştırmış çok üzgünüm.. okula başladım elife komşu bakacak inş.msn yi daha yüklemedik en kısa zamanda görüşmek üzere hepinizi çoook ösledim

allah daha beteriini vermesin canım mala gelsin cana geleceğine inş. çok büyük kaybınız olmamşıtır.

selam canlarım nasılsınız..tatilden döndük sürprizle karşılaştık eve hırsız girmiş bilgisayarlarımız falan çalınmış.. elifin bebek bezlerine kadar karıştırmış çok üzgünüm.. okula başladım elife komşu bakacak inş.msn yi daha yüklemedik en kısa zamanda görüşmek üzere hepinizi çoook ösledim

ebrucum çok çok geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın canım benim elif nasıl maşşallah büyüdünüz kızz bizde seni çokkkk özledikkk canım her zaman bekleriz

ebrumm canımm geçmiş olsun kimse nin haberi olmamış mı yaaa bak benim tembel kociş ve arkadaşları söylerim ben ona allaha emanet ol

ebrum geçmiş olsun cnm...
benim de evi önceki akşam su bastı daha kendime gelemedim..
Allahtan temiz suydu yoksa kafayı yerdim valla

canlarım teşekkür ederim hepinize.1 laptop 1 notbook 1 fotoğraf makinesi gitti .evi zor toparladım valla kaç günde ama vardır bi hayır..canan kocana söyle yakalasınlar hemen :) bu arada elif kızım 7. ayında dişlerini çıkardı. bakıcı bulduk apartmandan . doğum kilolarım gitti stresten ..benden bu kadar sizden ne haberler var kızlardan ne haber ?? merak ediyorum hepinizi

canlarım teşekkür ederim hepinize.1 laptop 1 notbook 1 fotoğraf makinesi gitti .evi zor toparladım valla kaç günde ama vardır bi hayır..canan kocana söyle yakalasınlar hemen :) bu arada elif kızım 7. ayında dişlerini çıkardı. bakıcı bulduk apartmandan . doğum kilolarım gitti stresten ..benden bu kadar sizden ne haberler var kızlardan ne haber ?? merak ediyorum hepinizi

oy maşallah elifime dişlerde tamam anım nasıl çıkardı sıkıntılımıydı tahada huysuz ama neden olduğunu bilmiyoruz dişte gelmedi son 2 haftaya yakındır böyle sen geldin ben gidiyorum kayseriye annemler pazartesi geliyo biraz beende kalıp beraberce gidioz babam arabayla gelio sen nasıl gidip geldin sıkıntı oldu mu sanırım uçakla demi bende dönüşte büyük ihtimalle uçakla dönerim bakıcını özgeçmişini al buara :)) ii baksın elifime söyle ferda doğurdu sen gittin gideli çok görüşme olmadı msn de
o pis hırsızları söyledim eşime bikaç adres verdi siz polise haber verdiniz mi kociş ikaç öyle olay olmuştu dedi buara elifin resimleride mi gitti yoksam

bide elife ek gıdaya geçtin dimi ben veriyorum artık 6 dolmadı ama meyve suyu ve yoğurtla başladım 2 gündür depirinç unu veriyom uykusu çok hafaledi çok kısa uyuyo hep biraz fazla uyurmu diye ama çözüm değil oda aynen devam ediyo kısa uykular

ii pazarlar hrkesin kociş evdedir ama benimki yok iştem yine işe gitti açıköğretimden dolayı çok çalışolar millet tatil yaparken benimki hep çalıo polis eşi olmak böyle bişimiş çok şükür ama yinede canına bişi gelmesinnde oğluşum var ii ki oda ıııııııı deyip duruyo sıkılyo garibim neyse kızlar öptüm benden bukadar

oy maşallah elifime dişlerde tamam anım nasıl çıkardı sıkıntılımıydı tahada huysuz ama neden olduğunu bilmiyoruz dişte gelmedi son 2 haftaya yakındır böyle sen geldin ben gidiyorum kayseriye annemler pazartesi geliyo biraz beende kalıp beraberce gidioz babam arabayla gelio sen nasıl gidip geldin sıkıntı oldu mu sanırım uçakla demi bende dönüşte büyük ihtimalle uçakla dönerim bakıcını özgeçmişini al buara :)) ii baksın elifime söyle ferda doğurdu sen gittin gideli çok görüşme olmadı msn de
o pis hırsızları söyledim eşime bikaç adres verdi siz polise haber verdiniz mi kociş ikaç öyle olay olmuştu dedi buara elifin resimleride mi gitti yoksam

bide elife ek gıdaya geçtin dimi ben veriyorum artık 6 dolmadı ama meyve suyu ve yoğurtla başladım 2 gündür depirinç unu veriyom uykusu çok hafaledi çok kısa uyuyo hep biraz fazla uyurmu diye ama çözüm değil oda aynen devam ediyo kısa uykular

canımm dişler çok zor çıktı hala huzursuzluğu devam ediyor.uçakla gittik geldik giderken çok ağladı gelirken uyudu.yanına mutlaka biberon al uçak kalkarken ve inerken emmesi gerekiyormuş basınçtan dolayı..ben emzirdim eşim yanımdaydı.polisler geldi parmak izi alırken ev dahada battı ..eşim yedeklemişti resimleri şükür onlar gitmedi ..pislikler işte mide bulandırdılar...
ek gıdaya geçtik canım meyve püresi,yoğurt,yoğurt çorbası,sebzeli çorba,yumurta sarısı ,bebe bisküvisi falan veriyorum . benimkide az uyuyor dedi oluyorum gündüz bile uyumuyor yorgunluktan ölüyorum valla Allah yardımcımız olsun sağlıklı olsunlarda ne yapalım büyüyecekler böyle ...kayserime selam söyle bıktım valla 2 ay kaldım :)

canımm dişler çok zor çıktı hala huzursuzluğu devam ediyor.uçakla gittik geldik giderken çok ağladı gelirken uyudu.yanına mutlaka biberon al uçak kalkarken ve inerken emmesi gerekiyormuş basınçtan dolayı..ben emzirdim eşim yanımdaydı.polisler geldi parmak izi alırken ev dahada battı ..eşim yedeklemişti resimleri şükür onlar gitmedi ..pislikler işte mide bulandırdılar...
ek gıdaya geçtik canım meyve püresi,yoğurt,yoğurt çorbası,sebzeli çorba,yumurta sarısı ,bebe bisküvisi falan veriyorum . benimkide az uyuyor dedi oluyorum gündüz bile uyumuyor yorgunluktan ölüyorum valla Allah yardımcımız olsun sağlıklı olsunlarda ne yapalım büyüyecekler böyle ...kayserime selam söyle bıktım valla 2 ay kaldım :)

canım yalancı emzik olur mu illaki bişey yemesi mi lasım benim bebe biberondan bişey yiyip içmiyo da
canımm yaa çok üzüldüm inan heryeri mi karıştırmışlar bende korkar oldum acaba bilen birimi bebek yeni olunca altın falan mı aradılar yeni evlilerede çok giriyolar ya ondan aklıma geldi

canımm bizimde çok fazla yku sorunu bugün gece 50 kere kalkmışımdır deli oluyorum bende bide ben uykuya dalıyorum başlıo gece dövesim geldi resmen ama kıyamam cücüğe minicik daha
kayseriye gidiyorum ama aklım eşimde kalacak yalnız kalacak o yüzden çabuk dönmeye çalışırım gibi sıkınca hemen gelirim
allah ardımız olsun bebeler büyüdükçe değişiyolar alt komşum ablam hep çekiyolar onlarınki daha büyük bizimkinde n demekki büyüdükçe iyileşmiyolar ama yinede çok şkr binlerce kez şkr sağlıklı olsunlarda yeter
benim bebeğe meyve suyu ve yoğurt mayalıyorum hazır sütten zoraki yiyo kiloa alımı çok yavaşladı 3. aydan sonra sen gittikten sonra kurt çıktı bağırsakta o bitti sonra ateşlendi biara gece acile kadar gittik meğer gaz mış sıkıntısı :KK52::KK52:

:79:slm hanımlarr nasılsınz,ne güzel topiğe girip yazanlar olmuş,geçmiş olsun ebrumm allah bir daha yaşatmasın inş,efnanım sanada iyi tatiller cnm,kıslar ben bu yaz hep evdeydim tatil filan yapamadık doğumdan dolayı,bide biliyorsunuz 9 ay çok çektim hep yattım,ve şükürler olsunki oğluma kavuştuk çok şükür şimdi iyiyiz 40 gün sarılıkla uğraştık,2 gün yoğun bakımda kaldık,nasıl olduysa 40 ıkımızın çıktığı gün sarılığımız düğmeye basılmış gibi uçtu gitti çok şükür ama sanki birasscık hala var gibi ama oda geçicek inş,,,bende çok şükür iyiyim 2 çocuğumda okula başlicak onları hazırlıklarıyla uğraşıyorum,vede birazcık özel olucak ama hamileliğim kötü geçtiği için ilişkiye girmeye korkuyorum eşimle,sanki tekrardan hamile kalıcakmışım gibi ,atamadım hala üstümden bu korkuyu bugün 46.günümüz neyse inş geçer ama kıslar siz nasıl korunuyorsunuz azıcık yardım lütfenn.....öpüm hepinizi.

melis canımm bizde korkudan yapamadık o malum işi normal doğum olunca ama şimdi şkr süt korur diye güveniyorum şimdilik ama ek gıdaya başladık etkisi azalıo bundan snrdaha dkkat ve bu konuda bende bilenden yardım istiyorum sen gibi
canımm bebiş için çok geçmiş olsun iyice doysun geçer sarılık beslenmeyle alakalı bşde adı ne olmuştu demiştin unuttum

mayaaaaaa nerelerdesin senn aklımsende kaldıı yaa geçen arattım seni bulamadımmm nasılsın

evet tatlım çok şükür hamileyim:KK8: ama çok zorlu bi dönem bulantım fazlaydı o yüzden pek giremiorum.yeni bebeği olanlarıtebrik ediyorum sağlıklı sıhhatli büyütürsünüz inş.bebişlerinizi.hamile kalmayan kaldı mı herkes hamiş heralde

mayaaaaaa nerelerdesin senn aklımsende kaldıı yaa geçen arattım seni bulamadımmm nasılsın

bu yazını da şimdi gördüm tatlım.şimdi iyiyim biraz daha ama bulantılarım tamanlamıyla geçmedi bide düşük riskim var :KK43: bol bol yatıorum evdeim biyere çıkamıyorum sıkılıyorum...

bu yazını da şimdi gördüm tatlım.şimdi iyiyim biraz daha ama bulantılarım tamanlamıyla geçmedi bide düşük riskim var :KK43: bol bol yatıorum evdeim biyere çıkamıyorum sıkılıyorum...

canımm ömrü varsa hiçbir şey engel olmuyo çok şk bak benimde melisin de aynı riskleri vardı hatta snle aynı olan ebrununda allah ömür verir inşallah hayırla sağlıkla tamamına erer kucağına alırsın inşallah canımm snein face var mı ferda figen zeynepler didem falan hep ordayız

zuhal canımm hoş geldin nasılsın
bugün bayadır açık kk öaşallah kızlr yazmasalarda gelip gidiolar bende hiç uğrayan yok sanıyodum

melis canımm bizde korkudan yapamadık o malum işi normal doğum olunca ama şimdi şkr süt korur diye güveniyorum şimdilik ama ek gıdaya başladık etkisi azalıo bundan snrdaha dkkat ve bu konuda bende bilenden yardım istiyorum sen gibi
canımm bebiş için çok geçmiş olsun iyice doysun geçer sarılık beslenmeyle alakalı bşde adı ne olmuştu demiştin unuttum

cnm sütmü koruyo seni benim 40 günüm bitti ama ben hala hastayım öyle çok deil ama çamaşırım kirleniyo yine,süt koruduğu zaman adet olmuyosun dimi galiba beni hiç korumadıda bilgim yok pek sen hiç adet olmadın galiba dimi,sağlık ocağına gidip iğne için bilgi almak istiyorum şu aylık iğnelerden,,,,,saol cnm bebişim iyi şimdi çok şükür az önce yatırdım ama birazdan kalkar,cnm zaten sürekli maşallahımız var yalancı emzik gibi kullanıyo beni aradada mama veriyorum,ama bu aralar kusuyo yaa anlamadım gitti hastamı ne,ismimiz SEMİH cnm....

X