mrb kızlar nerde o eski sohbetler
herkeşler iyimi?
umarım herkes iyidir...
ben pazar günü bi kaza atlattım..blender la parmağımı kesmeyi başardım..
ucuz atlattım parmağım da kopabilirdi ama şükür ki derik kesikle atlattım..
onun için gelemiyodum durumlar nasıl?
geçmiş olsun allah şifa versin inş.
herkeşler iyimi?
umarım herkes iyidir...
evet canım 1 yıl uğraştan sonra çok şükür bende bu günleri göre bildim ama hamileik çok tuhaf bişeymiş ya
nedense herşeyden sıkıldım hayat boş geliyor her denilene küsüyorum alınıyorum ruhum sıkılıyor resmen :82:
seninde kızın çok tatlı maşallah canım allah analı babalı büyütsün
sumrudan hiç haber alan oldumu??
ay kızlar gerçekten nerelerdesiniz eskiden ne güzeldi ne oldu birdenbire anlamadım ki
canım eflalim,nasılsın.sorma başıma geleni bugün.yüreğim hala hopluyor.bebeğimi düşürdü babası.
selam hatunlar nasılsınız bakalım her geldiğimde kimseler olmuyo bende bakıp geri çıkıyorum valla bende özledim sohbetlerimizi tam ben evde müsayit oldum sizler doğurmaya başladınız doğuran gelemiyo malesef.
ben iyiyim ebrarımmm ayşemmmmmm canım benim beni sormuşsun. bi sen varsın hatırlayan zati yine sitem ediym
30 haftanın içindeyiz çok şükür. ama sıcaklardan çok ağır geçiyo şiştim iyice psikolojimde bozuldu heran ağlamaklıyım nedense. cuma kontrol vardı ben sıkı diyetteyim 2,5 kg verdim geçen hafta kızım 1300 kg olmuş gelişimi iyi dedi dr umuz. gülüyodu usgde bakarken bize güldü durdu sıpa dr da gördü. . ekimin 1 i gibi dopum olucak dedi normal doğum yasak sezeryan olucak. tansiyon düzene girdi.eee bişey yemiyorum şekerde sınırda çıktı tatlı şekerli yicek ne varsa yasak hamur işi pilav makarna yasak otcul besleniyom böyle olunca artık kg fln almıyom daha veriyom.şükür az kaldı. sıra bana geldi hepiniz doğurdunuz
neysem diğer kızlar sizlerde iyisiniz bakıyorum okuduğuma göre bebişlerinizde iyi şükür
hepiniz allaha emanet oolun.
herkeşler iyimi?
umarım herkes iyidir...
canlarım bende çok özledim valla eski sohbetlerimizi yha valla öznurun dediği gibi doğuran gelemiyor ben yanlız kaldım iyice buralarda
Slm kızlar :2:
tatlım naber nasılsın
valla dediğin gibi doğuran gelmiyo
bende gelemiyom çünkü evde pc yok
senii biliyoruz canım hoşgörüyoruz seni canım merak etme
h.b cnm nasılsın
tşk ederim canım iyiyim şükürler olsun sen nasılsın
immm bende kendi gik topiğimde takılıodum bir de sizi ziyaret edeyim ddim
iyi ettin canım ama bizim topiğin durgun zamanına denk geldin
bizim karılar doğurunca topiğe ugramaz oldular
oy kıyamam cnm yaaaa sende onlar gelene kadar bizim topiğe takılırsın arada buralayada geliriz
ebrar cnm iyiyiz biz şkrler olsun sen nasılsın kızın nasıl
sarımm kıymam sana geçmiş olsun ablamda senin gibi olmuştu 2 3 ay önce nazardandır seninkide allahtan beni blender zor çallışıo
canlarım bende çok özledim valla eski sohbetlerimizi yha valla öznurun dediği gibi doğuran gelemiyor ben yanlız kaldım iyice buralarda
canım benim allah tamamına erdirsin inş. sağsalim kavuşursun bebişine
ahh ahhhhhhh
anammmmmm nasıl becerdi yaw
canım çok geçmiş olsun
canımmmm valla çok merak ediyordum seni iyi ki yazdın canım
iyi olmana çok sevindim
ayyy bebişle kavuşmana az kaldı demek çok şükürr yaa
allah sağsalim kavuştursun
anammm çok geçmiş olsunn sarı kuşumm
saribeybi geçmiş olsun canım