Çatlaklar Kulübü

geçmiş olsun allah şifa versin inş.

sarımm kıymam sana geçmiş olsun ablamda senin gibi olmuştu 2 3 ay önce nazardandır seninkide allahtan beni blender zor çallışıo

canlarım bende çok özledim valla eski sohbetlerimizi yha valla öznurun dediği gibi doğuran gelemiyor ben yanlız kaldım iyice buralarda

canım benim allah tamamına erdirsin inş. sağsalim kavuşursun bebişine

ay kızlar gerçekten nerelerdesiniz eskiden ne güzeldi ne oldu birdenbire anlamadım ki

ahh ahhhhhhh

canım eflalim,nasılsın.sorma başıma geleni bugün.yüreğim hala hopluyor.bebeğimi düşürdü babası.

anammmmmm nasıl becerdi yaw
canım çok geçmiş olsun

canımmmm valla çok merak ediyordum seni iyi ki yazdın canım
iyi olmana çok sevindim
ayyy bebişle kavuşmana az kaldı demek çok şükürr yaa
allah sağsalim kavuştursun

anammm çok geçmiş olsunn sarı kuşumm

canlarım bende çok özledim valla eski sohbetlerimizi yha valla öznurun dediği gibi doğuran gelemiyor ben yanlız kaldım iyice buralarda

tatlım naber nasılsın
valla dediğin gibi doğuran gelmiyo
bende gelemiyom çünkü evde pc yok

saribeybi geçmiş olsun canım

sarımm kıymam sana geçmiş olsun ablamda senin gibi olmuştu 2 3 ay önce nazardandır seninkide allahtan beni blender zor çallışıo

cnm benim çok sağol, he nazardan olsa gerek kurşun dökün bana :))

ya ben bende yalnız kaldım (

sağol bebeğim benimm

saribeybi geçmiş olsun canım

cnm benim tşk ederim umarım kuzucukta sende iyisinizz

Slmmm beni özlediniz mi? Ben sizi çoook özledim nasılsiniz kızlar varmı güzel haberler eflal, ebrar, reyyan ve şuan aklıma gelmeyip de uzun süre görüşmediğim tüm kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…