- 9 Haziran 2014
- 1.153
- 1.693
- 133
- 32
- Konu Sahibi DevrimGzde
-
kaç mm lik dermaroller kullandın derinmiydi çatlakların nekadar sürede gectiben epey bi suredir ayda bir dermaroller kullanıyodum. Doğru kullanınca gercekten işe yarıyor. Benim catlaklarım geçti gibi, farkedilmesi cok zor en azından. Ergenligimden beri olan çatlaklardı kasık ve kalçalarımda. Sonuçtan oldukça memnunum.
benim 1 yıllık hamilelikten kalma çatlaklarım bonie işe yarar mıkidaha fazla sormak ıstersenz ozelden d yazblrsınz mesaj takıp edemeyebılrm formdan ıyı gunler.doktorlarada gıtmıstım doktor ck pahalı ampuller vermıstıalamazdm.bonıe gerektn ıyı geldı berbat bısey catlaklarama doktor hamılelıkt ck daha olacaktır sende dedı artk evlenınce naparm bakıcaz
canim tedavimin bitmesine bir ay kaldi,, herseyi yazicam size.... Benim catlaklarim parmak kadar.. Dusun 174 boy, 58kilo... Ve karnim ve bacakarim bu catlak dolu... Dogumdan oldu, ve asiri kilo almaktan... Bitsin tedavim, hemen giripp yazicam,, ama yemin ederim, onceki kadar degil artik.... Herseyi yazicam... Ben cok umutsuzdum artik, ama maser kadin.. Oyle bi umut verdi ki... Heyecanlandirdim galiba sizi
benim 1 yıllık çatlaklarım derin işe yarar mı senin derinmiydistrivectin sd diyorum başka da birşey demiyorum
hayır canım kese kullanyorum sadecetopuk taşıyla geçirebildin mi cANIM LÜTFEN CVP AT MANTIKLI GELDİ
nasıl hallettinÇatlak aslında basit bir olay deği Kilo sonrasında yıtılan yani çatlayan çizgi oluan yer melamin (pigment ) renk veremiyor Bütün sorun bu yoksa kese fırça hepsi boş tedavi olan varsa yardımcı olurum Çünkü bendede vardı 2 ayda çoğunu halettim.
ne durumdaydı çatlakların derinmiydi yırtıklar ne kadar sürede gecti ne yaptınhayır canım kese kullanyorum sadece
Kızlarr merhaba, ben bu konuda. Oldukça muzdarip olmuş biriyim.aniden kilo alımı sonrası bel ve üst bacak bölgem çatladı malesef.beyaz tenli olmama rağmen yinede oldukça bariz gözükmekteler.bir arkadaşımda benle aynı durumdaydı hatta ten rengimiz ve çatlak olan bölegeler bile aynıydı.vee iki haftada % 50 bir ayda da % 80 geçmiş gördüm çatlaklarını.inanamadım tabii ve nasıl yaptığını sordum.bana söylediği yaşlı bir teyzenin yaptığı bir krem sayesinde olduğu.bende artık gözümü o kadar karartmışım ki denemek istedim ve salı günü aldım.salıdan beri kullanıyorum.veeee inanamıcaksınız cidden ama cidden inanılmaz azaldı.tabii daha 3. kullanışım ve size aynen o arkadaşımın gibi olmadan asla tavsiye veremem.Sadece şunı söyleyebilirim ki benim çatlaklarım kırmızı falan değil beyazdı.1 ay geçsin buradan olumlu ya da olumsuz kesinlikle bilgi vericem.Şuanki durum inanılmaz silikleşti.Bunun mutluğuyla yazdım zaten direk buraya:) kusura bakmayın uzattım biraz.iyi akşamlarr
Canım ismi yok,göçmen bir teyze yapıyor,ben sipariş ettim yolladılar.bende tam etki etmeden önerip sorumluluk almak istemiyorum dediğim gibi.bir kaç hafta geçsin buradan kesinlikle haber vericem.ayrıca bana daha önce hangi ürünleri kullandığımı,çatlakların ne kadar eski olduğunu falan sordular.kremin içinde pütür pütür bişiler var.sürüyorsun peeling şekklinde ovalıyorsun daha sonra kalın bir tabaka şeklinde sürüp bırakıyorsun üzerinde.yarım saate kadar üzerinde tutup önce ılık sonra soğuk suyla yıkıyorsun.o akşam geçip sabah kalktığında baya baya silikleşmiş oluyor.bendeki çatlaklar 2 yıllık ama direk beyazladı öyle morarma falan olmadan.biraz daha bekleticem seni ve emin ol,olumlu ya da olumsuz haber vericem.peki bu kremin adı ya da nerden temin ettiğini öğrenebilir miyim
bu kremin adı ya temin yerini söyler misn lütfen artık psikolojim bozuldu :S:S
Umarım çatlaklarından tamamen kurtulursun. Bizi fazla bekletmeden sonuçları yaz olurmu :)Canım ismi yok,göçmen bir teyze yapıyor,ben sipariş ettim yolladılar.bende tam etki etmeden önerip sorumluluk almak istemiyorum dediğim gibi.bir kaç hafta geçsin buradan kesinlikle haber vericem.ayrıca bana daha önce hangi ürünleri kullandığımı,çatlakların ne kadar eski olduğunu falan sordular.kremin içinde pütür pütür bişiler var.sürüyorsun peeling şekklinde ovalıyorsun daha sonra kalın bir tabaka şeklinde sürüp bırakıyorsun üzerinde.yarım saate kadar üzerinde tutup önce ılık sonra soğuk suyla yıkıyorsun.o akşam geçip sabah kalktığında baya baya silikleşmiş oluyor.bendeki çatlaklar 2 yıllık ama direk beyazladı öyle morarma falan olmadan.biraz daha bekleticem seni ve emin ol,olumlu ya da olumsuz haber vericem.
Tamam canım emin ol benim de psikolojimi bozan bir konu bu.eğer faydasını görürsem ki gördüm gibi ama tamamen gözle görülür bir netice almak ayrıca cilde yan etkisi olup olmadığını öğrenmek için bekliyorum.bugün daha bir hafta dolmadı,en azından 2 hafta geçsin diyorum benUmarım çatlaklarından tamamen kurtulursun. Bizi fazla bekletmeden sonuçları yaz olurmu :)
Tamam canım emin ol benim de psikolojimi bozan bir konu bu.eğer faydasını görürsem ki gördüm gibi ama tamamen gözle görülür bir netice almak ayrıca cilde yan etkisi olup olmadığını öğrenmek için bekliyorum.bugün daha bir hafta dolmadı,en azından 2 hafta geçsin diyorum ben
banada yazarmisiniz bu kremi nerden nasil bulabilirimTamam canım emin ol benim de psikolojimi bozan bir konu bu.eğer faydasını görürsem ki gördüm gibi ama tamamen gözle görülür bir netice almak ayrıca cilde yan etkisi olup olmadığını öğrenmek için bekliyorum.bugün daha bir hafta dolmadı,en azından 2 hafta geçsin diyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?