- 20 Eylül 2011
- 28
- 1
- Konu Sahibi DevrimGzde
vücudumda en çok dert ettiğim şey çatlaklarım ve ne kullandıysam geçmek bilmiyor estetiklede kesin çözümü yokmuş sanırım baktıkça ağlayasım geliyo ne yapacağımı şaşırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bir önceki mesajımda 1 yıla yakın bir zaman demişim evet 1 yıla yakın ama tam 1 yıl değil.Yaklaşık 6 ayda %70 lik bir düzelme ve sonrada tamamen kayboldu..Net şu kadar zaman diyemiyorum..
Merhabalar..Çatlaklarımdan kurtuldum..Aşırı kilo almaya bağlı olarak iç bacaklarda geniş bir alanda kırmızı çatlaklar oluşmuştu..Bir sürü yöntem denedim..cilt doktoruna gittim ve bana reçete ettiği kremi kullandım.Sonuç olarak çatlaklarımdan kurtuldum..1 yıla yakın bir zaman kullandım..Ama çokda düzenli kullanmadım.Banyolardan sonra günde bir kez yada bazen 2 kez masajla sürdüm.Kremin adı (RİLASTİL İNTENSİVE STRETCH MARK KREM 200 ML ) Küçük boyunu almanızı tavsiye etmem hemen bitiyor.Ama büyük boyu gayet iyi..Yalnız kötü olan bu kremi bulmak çok zor...Belkide Türkiyeye gelmiyordur bilemiyorum..En son araştırıp bir eczaneden bulmuştum.Hamilelik dönemindede kullanılabiliyormuş.
Hamilelik boyunca, hamilelik sonrasında ve emzirme döneminde göğüs ucunda oluşabilecek çatlakların önlenmesi ve azaltılmasında, hızlı kilo alış verişleri sonucunda oluşan çatlakların giderilmesinde ergenlik, obezite, genetik faktörlü çatlakları azaltmada ve oluşumunu önlemede, cilt elastisitesini ve gerginliğini arttırmada, fiziksel koşullar (stres) ve kötü hava koşulları (rüzgar, nem, sis vs.) yüzünden cildin çeşitli yerlerinde meydana gelen deri atrofisinde azalmayı sağlamada kullanılır.
Kullanım şekli: Günde 1 veya 2 defa sorunlu bölgeye dairesel hareketlerle masaj yaparak yediriniz. Çocuk emzirme durumunda emzirmeden önce nemli bir bezle göğüs ucu temizlenir.
Ben kullandım ve çatlaklarımdan kurtuldum.Herkeste işe yarar mı bilmem..Benim çatlaklar kırmızıydı..Beyazlarda işe yarar mı bilmiyorum.Dr bana 6 ay kullanmamı söylemişti.Ben 1 yıla yakın bir zaman kullandım..Yanlış hatırlamıyorsam ilk zamanlarda etkisini görmeye başlamıştım..Çok azalsada kullanmaya devam ettim..Hamdolsun ki çatlaklarımdan kurtuldum..Beyaz çatlaklarımda var ama onlarda kullanıp kullanmama konusunda tereddütlüyüm...
10 gundur acnelyse ve madecassol kullanıyorum.. acnelyse i dikkatli kullandım , gıdım gıdım belli belirsiz sürdüm ve daha hala soyulma olmadı.. daha soyulma olmamasına ragmen çatlak görünümünde %25-30 arası bir azalma oldu.. ben yanılıyorum desem ki zannetmiyorum çok dikkatliyimdir, anneme gösterdim, o bile farketti ve kullanmaya devam et dedi.. tavsiye ediyorum..
ozaman acnelyse kullanmasakda olur zaten soymak içindir o madecassol cildi yenileme özelliği olduğu için bi tek onuda sürsek olur ama çok çabuk bitiyo ben alınca 4,5tane alıyım ki zırt pırt eczaneye gitmeyeyim
arkadaşlar Total Face Lift i duydunuzmu ?