herkese merhaba
formu uzun süredir takip etmeme rağmen aranızda yeniyim,şimdi gelelim asıl konuya
24 yaşındayım ve yaklaşık 6 yıldır çatlaklarım var. bu zamana kadar efendim kahve ve limon peelingi,çeşitli yağlar mi dersiniz,çeşitli kozmetik kremleri mi dersiniz,pahalıdan ucuza herşeyi denedim.güzellik uzmanınada gittim ozon yöntemiyle gözle görülür derecede boyu veya rengi değişebiliyormuş,fakat yine oluşabilceğini söylediklerinde ondan da vazgeçtim..yani kimse size sonsuza kadar taş gibi bir cilt sunamıyor..şimdiiii.çatlağı olan biri olarak bunun her türlü psikolojik sorununu yaşadım.kış olunca kafanıza takmıyosunuz,aklınıza bile gelmiyor,fakat yaz gelmeye başlayıca bir teleştır gidiyor.fakat plaja bir iniyorsunuz ki bu sorun sadece sizde yok.şahsen aynı kaderi paylaştığım kişileri görünce ne yalan söyliyim içim rahatlıyodu
biraz lafı uzattım ama bundan sonrasını toparlamak istiyorum..1 senedir spor salonlarını sevmediğim için evde özellikle kol ve bacak sıkılaştırıcı hareketler yapıyorum.haftada 3 4 kez yürüyüşümü yapıyorum,vücuduma normal bir nemlendirici sürüyorum.banyodan sonra bile yeterli oluyo illa ki sabah akşam değil..ve çatlaklarım eskisinden bin kat daha iyi durumdalar,görülüyomu evet ama çok dikkat ederseniz.burada önemli olan SPOR.sıkılaşmak çok önemli,öyle krem icat edilsin bizde heryerimize sürelim,hemen geçsin bebek gibi olalım yok.bunuda çok fazla kafaya takmamak gerekiyorisporunuzu yapın,kreminizi sürün.tamamdır.yok gemiyorsa da bizim paşa gönlümüz sağolsun a dostlar