- 22 Eylül 2010
- 16
- 0
- Konu Sahibi DevrimGzde
kızlar çok pardon AKSER yazmışım AKZER olucak:kedi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben epey bi suredir ayda bir dermaroller kullanıyodum. Doğru kullanınca gercekten işe yarıyor. Benim catlaklarım geçti gibi, farkedilmesi cok zor en azından. Ergenligimden beri olan çatlaklardı kasık ve kalçalarımda. Sonuçtan oldukça memnunum.
Benim de bacaklarımda ve karnımda doğum sonrası oluşan epey bi çatlağım oldu. Ben de o kremleri kullandım ve çok fazla kaşınıyordum, derim soyuluyordu... Ama bir faydasını göremedim. Ayrıca lirac kullandım ama onu çok kullanamadım. Çünkü bana bir tüp lirac sadece bir kere sürmeye yetiyordu....Çatlağım çoktu yani.... Buz uygulaması da yaptım... Kilo verdim... Geçmedi geçmedi geçmedi... En son yaklaşık 1 ay önce benim çatlaklarımla aramdaki problem yeniden ayyuka çıktı... Gitmediğim yer kalmadı... Bazıları karın germe yapalım dediler, bazıları vitamin enjekte edip derini canlandıralım dedi, bazıları tedavisi yok dedi, bazıları soyalım dedi... En sın araştırmalarım doğrultusunda fraksiyonel karboksi lazer uygulaması yapan bir doktorlar görüştüm... Salı günü ilk seansımı yaptı. Şuan dünyada da epey iyi sonuçları var bu lazerin. Epey bir iyileşme kaydeceğime İNANIYORUM, İNANMAK İSTİYORUM. Umarım kurtulurum bu dertten...
nasıl kullanıyorsun anlatabilirmisin dermarolleri kanatıyormusun yada bastırmadan mı yapıyosun mesela?
madecassol diyorum başka bişi demiyorum mükemmel bi krem
ama madecassol kırmızı olan çatlakları beyazlatıyo ve beyaz olan çatlakların geçmesi imkansız....
bayanlar undan 2 sene once 3 kılo verınce catlaklarm kırmızımsı sekılede bacagmn alt kısmına kadar yayılp devam edıyrdu cokk psıkolojk etkılerndım ve netten arastrıdım hep snra bonıe dıye catlakkremı gordum hemen sıparıs verdım netten ıkı kutu aldım bole fondaten tarzı bı kremdı hergun surdum hıc erınmeden ve sonc cok azaldı resmlerıde cekmıstım ama sılmısım cok zaman oldu amack rahatm suan kısa etek bıle gıyındıgımde hc belllı olmuyo amack yenıydı benım catlaklarım hanı hala var cızgı seklınde ama goze kesınlıkle batmıyor..