- 4 Haziran 2010
- 380
- 161
- Konu Sahibi DevrimGzde
fazla para vermeyin ben göğsümdeki çatlakları vazelinle geçirmiştim bacagımda çıkmış meretler şimdi bacagıma da sürmeye başladım önemli olan kurumamasını saglamak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pes etmeden yapın! 4. uygulamam ve 10 yıllık çatlaklarım daralmaya ve derinliklerini kaybetmeye başladı. Mucize gibi! Üzerine elime ne geçerse sürüyorum. medicasol mesela iyi geliyor.
kahve limondan önce de cildi biraz fırçalamak ya da ponza taşıyla hafif hasar vermek çok faydalı oluyor.
o kadar ümidim yoktu ki, hiç uğraşmamıştım geçmesi için. Şu an inanamıyorum resmen!
deneyin mutlaka.
3 tatlı kaşığı Türk kahvesinin üzerine 1 limon suyunu sıkıp çatlakların üzerini ovacaksınız. 10 dk filan bekletip yıkayacaksınız.
kızlar bende çatlak derdinden muzdaribim ve internette 1 araştırma yaparken buldum ve medacassol ve acnelyse tedavi yöntemini koştum eczaneye hemen aldım ikisindende ve 3 gündür bol bulamaç sürüyorum aklıma geldikçe önce medacassol kullanıyorm arkasından yarım saat içinde acnelyse sürüyorum. bazı arkadaslar kaşıntı yaptıgını yazmış ama bende ne kaşıntı var ne bişey. herneyse bilmiyorum öyle görmek istediğimden mi ama sanki çatlakların rengi tenimin rengine dönmeye başladı gibime geliyo . ayrıca bu çatlaklar ergenlik dönemimden kalma çatlaklar sedef renginde baya bildiğiniz çatlaktı yani. şüphesi olanlar varsa hiç durmasın alsın bu iki kremi çok araştırdım bu medacassol mucizevi bi kremmiş yanık çizik çürük ne varsa hepsine derman oluyosa ağrısız sızısız catlaklarda en azından görünümünü hafifletir .bol masaj yaparak kullanıyorm kafasında soru işareti olan arkadaslar varsa düşünmesin bence denemeye değer. sonuçları da yazıcam sizlere
inşallah dediğin gibidir banyodan önce yapmaya calışıcam şu kahve limon işini benımde 10yıllık olmuştur çatlarlarım
canim bunu hergun mu yapicaz,????,,, kizlar ben suan bi tedavi goruyorum... allahim,, yavas yavas catlaklar duzeliyoorrr.. ayrintilari yazicammm . tedavim bitsin, herseyi yazicam...
cevabını dört gözle bekliycem cnm hadi bakalım insallah tamamen kurtulursun
merhaba gamzesk,
çatlaklarının doğum nedeniyleolduğunu yazmışsın.
doğumdan öncede varmıydı çatlakların, yani yatkınmıydı vücudun çatlamaya?
bu arada gördüğün tedavin umarım başarılı olur. burada binlerce kişi var güzel ve kesin sonuç bekleyen
tatlım o tedavi ne bende merak ettm benmkilerde baya baya azaldı yarısı gtti son vuruşu yapmak istiorum bian önce :))
tatlım o tedavi ne bende merak ettm benmkilerde baya baya azaldı yarısı gtti son vuruşu yapmak istiorum bian önce :))
ya kızlar lütfen yardım edinn..
BENDE 12 haftalık hamileyim ve karnım çatlamaması için aktarcıdan yağ almak istedim.
Bir aktarcı bana esas yağlardan karışım yaparsak malliyeti 100 tl gibi bir fiyat çıkarırım dedi ama yok sentetikli işlenmiş yağları tercih edersen ki onlar bebeğe zarar verebiliyomuş allah korusun..
benimda kafam karıştı hem diğeri çok pahalı geldi bana gönül isterdi almaya ama malesef..
Sizden ricam bitkisel yağları değilde doktorların tavsiye ettiği reçeteli satılan kremleri mi alsam..ŞıMDıYE KADAR EN ÇOK MEMNUN OLANLAR GENELDE mutela kremini KULLANANLAR..
siz ne diyosunuz peki hiç bu kremi kullananız varmı aranızda??YADA tavsiye edebileceğiniz ,önereceğiniz bir fikir varmı..
ŞıMDıDEN TEŞEKÜREDERıM..
umarım okursun benim ergenlikten kalma bütün vücudumda çatlaklarım vardı. çok da kilolu değildim ama herhalde vücudum müsaitti. hamileliktede karnımda oluşur diye çok korktum ve aktardan badem yağı aldım. sadece 2 küçük şişe bitirdim ve karnım hiç çatlammadı. oysa çok sivri bi karnım vardı .sadece 13 kilo almıştım belki bununda bi etkisi olmuştur. ama badem yağını tavsiye ederim