- 8 Ocak 2007
- 97
- 2
- Konu Sahibi DevrimGzde
1-2 tüp madecassole
- 1-2 tüp acnelyse
bunları nereden bulacağız arkadaşım
- 1-2 tüp acnelyse
bunları nereden bulacağız arkadaşım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kaşıntı olmuyor. Ama ben çok sık kullanmıyorum. Her gün kullanılırsa belki bir miktar kaşıntı yapabilir. Çok yağlı bir karışım olduğu için cildi germiyor sanırsam. Tabi banyoda soyulma görülebilir, kullanılan bölgede. İrritasyon seviyesinde olacağını sanmıyorum kaşıntının.
Rica ederim. Normalde soyulma olmadı bende. Yalnızca duş esnasında gözlemledim. Tabi sizde farklı etki gösterebilir, yanlış yönlendirmek istemem. Herkes farklı cilt tipine sahip sonuçta. Nereniz için kullanacağınız da önemli bence. Mesela göğüs bölgesine kesinlikle sürmem. Deneyip görmek en iyisi.
ben çareyi topuk taşında buldum dermaroller falan almadım onla yapıp sürüyorum silverdini tamam
ben çareyi topuk taşında buldum dermaroller falan almadım onla yapıp sürüyorum silverdini tamam
eet yara ve yanık kremi silverdin
selamlar kızlar benimde belimde ve kalçalarımda malesef çatlak var ergenlikten kalma hadi kalçalar bi derece ama beldeki çatlaklar canımı çok sıkıyo geçen gün girdim forumdaki bu konu üzerine yazıları okumak için contractubex i bi deniyim dedim dün aldım ve kullanmaya başladım uzun kullanmak gerekiyomuş o yüzden bi mucize beklemedim hazır çatlaklarla uğraşmaya başladım selülitede bi çare bişi yapim dedim bikaç yağ almak için aktara gittim kadın bana çatlaklar için bi yağ verdi eğer çatlaklarının kalınlığı öyle parmak kalınlığında değilse sana garanti veriyorum düzenli kullanırsan 2 ay sonra gözlerine inanamıycaksın dedi yağ bildiğiniz kutu içinde markası AKSER bitkisel çatlak yağı yazıyor hemen gelip paylaşim dedim sonuçta sağolun her biriniz bana farkında olmasanızda çok yardımcı oluyosunuz:asigim: ben bugün kullanmaya başlıorum contractubexede devam edicem 2si birden sanırım daha etkili olur diye düşünüyorum bu arada çatlaklarım rahat bi 7 senelik eğer olurda bi gelişme olursa koşa koşa gelip yazıcam öptüm hepiniziiopuyorumnanaktan